Фотокниги 5

• 40 343
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
код за 20% офф Инкубук
FACEBOOK20

до 31 Юли!

Grinning

# 121

Хм при мен пише до 19-ти
Цитат
Thanks to all the fans who have joined us so far, everyone gets 20% off this week at Inkubook. Just enter promo code FACEBOOK20 at checkout to get 20% off your entire order!
*No quantity limit per order; cannot be combined with any other offer; limit one use per customer. Offer valid thru Sunday July 19, 2009.

# 122
току- що се възползвах от този код. не че е голяма далавера, де, но пък тази книга я правя от 5 месеца сигурно  Embarassed крайно време беше да я завърша.

# 123
Да се запиша в тази тема, нещо съм я изпуснала. Имах намерение да правя книга за първата година на Лили, но нещо хич не виждам кога ще стане. Мислех вече да съм започнала и да съм стигнала до някъде и сега до рождения й ден (който е следващата седмица) само да добавя останалите снимки. Обаче все още нищо не съм направила. Време няма, мисля за сто неща, а така ми се иска да я направя Sad

# 124
Бях поръчала от кравичката две разпечатки на мои работи на канаваца - http://www.artscow.com/Images/Cache/edm/edm_22_06_2009_web.html и преди малко ги получих. Леко съм разочарована Sad Цветовете са някак убити... На едната има одраскано, явно преди да сложат покритието...

# 125
Maktub, аз си бях направила една книжка в Кравичката, но понеже четох доста отрицателни неща относно качеството им, се отказах. Аз упорито си чакам някакъв код за по-голямо намаление от Инкубук-а. Не ми се вярва много-много да пуснат нещо за повече от 30 процента намаление, но пък не бързам за никъде...
Напоследък ми изникна идеята да си направя сама фонове за книжките. Не знам обаче в кой сайт да търся нещо, или изобщо с каква програмата се работи за случая.
Моля, ако може някой да ми помогне. Много ще се радвам!!!

# 126
Да се дооплача, всъщност няма покритие ooooh! Мъжа ми я хвана с леко влажни ръце и се размаза от водата!  Crossing Arms

# 127
Maktub, мерси че каза за канвасите! много се чудих дали да не ги пробвам, но явно няма да е Naughty

# 128
Maktub, мерси че каза за канвасите! много се чудих дали да не ги пробвам, но явно няма да е Naughty

И аз за малко да си поръчам, но сега напълно се отказах.
Вчера за първи път поръчах снимки от Кравичката, дано поне те да са добри.

# 129
момичета, а в инку вече може ли на кирилица да се пише  newsm78

# 130
Laguna, отдавна ми бяха изпратили еmail  от Инкубук /понеже аз ги питах дали мога да използвам кирилица при направата на книгата си/, че вече може да се пише на кирилица. Лично аз обаче още не съм пробвала и да си призная ме е страх да не излязат някакви неразбираеми ченгелчета.
Нека ако има някой, който вече е поръчвал да се включи!

# 131
Книгата, която поръчвах януари от инку имаше текст на кирилица - на негово място просто нямаше нищо в отпечатаната книга. Но май скоро след това бяха писали, че вече може текст на кирилица.

# 132
може да се пише на кирилица, излиза си текста. пишете смело.

# 133
Aз бях писала по-рано за немския сайт. Поръчах скоро още 2 книги - много съм доволна от печата. Може да се пише на кирилица и си излиза в зададените от софтуера им шрифтове.

# 134
много благодаря момичета за отговорите Hug
Аз я започнах книгата и вече съм към 55 страница и чак сега виждам, че книгата може да бъде едва до 120 страници, така ли е наистина? ох, ако го знаех сигурно щях да я правя в блърб...
Вечерница тази немска фирма доставя ли до България? ако да, дай моля те пак линк  Blush

Общи условия

Активация на акаунт