Фотокниги 5

• 40 083
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Дамаянти - книгата е прекрасна. Благодаря, че сподели с нас.  Hug
Аз съм ти голям фен и не съм се съмнявала, че книгата ще е чудесна. Важното е обаче, че си събрала много емоционални мигове и книгата ще е един чудесен спомен.

# 91
  • София
Дамаянти - книгата е прекрасна. Благодаря, че сподели с нас.  Hug
Аз съм ти голям фен и не съм се съмнявала, че книгата ще е чудесна. Важното е обаче, че си събрала много емоционални мигове и книгата ще е един чудесен спомен.
Mного ти благодаря  Hug

Забравих да кажа, че от поста на 1 стр. нито един код за инку не ми проработи, но ми изпратиха един за 30% и ползвах него. Нито тези за безплатен шипинг, нито другите, които уж са до края на годината, работят. Аз съм попълнила анкетата, но кода за фрии книга естствено не беше валиден  Laughing Но пък толкова време я правя - поръчах я без дори да погледна дали не би ми било по-изгодно в друг сайт да я направя  Mr. Green
Вие от къде сте най-доволни?
Гаргамелчо, знам, че ти доста книжки си направила - от къде си най-доволна като съотношение цена-качество?
Лек ден на всички   bouquet

# 92
  • София
Имам и още питанки моля  Embarassed
Регнах се в кравичката - ще ми се на мама и тате за годишнината да направя една за 12 долара , но никак не се ориентирам  Embarassed
Там книгата онлайн ли се прави като в инку или се тегли програмка като в блъбр - гледах, гледах и не открих нищо  Sad

# 93
Дамаянти, аз преди време се регистрирах в кравичката, направих книга, но още не съм я поръчала.
Онлайн се прави албума, както в инку, запаметяваш си проекта и винаги можеш да правиш корекции. Има сетове, които са безплатни и може да си заредиш и да си ползваш, доста са, така че няма нужда човек да плаща за другите. ) Но зависи и от вкуса все пак. )

# 94
  • София
Пак съм аз  Mr. Green
Успях да се регистрирам и ми дадох купони някакви вече.
Here are the coupon codes for 8" x 8" Photo Book (30 pages) for Checkout use.
ZZ7GMBG        08/11/2009
Z5ESM37       08/11/2009
ZMDCUKM    08/11/2009
ZYV8F6E       08/11/2009
ZSXMZ74       08/11/2009
ZG8MVD9       08/11/2009
ZT96AJ4       08/11/2009
ZWGFKGN    08/11/2009
ZWUYCTE       08/11/2009
Z21TDQC          08/11/2009
discounted price $11.99 with free shipping

Ако някой има нужда  Grinning  Hug
Още нищо не ми е ясно с тези купони  Crazy
Освен това уж качаих снимки да подредя една книжка 8/8, но нещо май не правя както трябва  newsm78 Не е като в Инку и ми е малко странно - дано успея да се справя  ooooh!
Не мога да намеря книгата за която уж качих снимки ...ох, много съм зле Sad

# 95
Дам, сега има код за книга 40стр за 5долара с безплатна доставка. Цък, нищо че го има на предната страница Simple Smile

# 96
Дамаянти - относно ИНКУ - те в началото на годината спряха всички кодове. Явно не бяха очаквали такова сериозно нашествие  Mr. Green Оттогава периодично пускат кодове -20%, -25%, -30% и др., а и увеличиха шипинга до България на 25$. Твоята книжка 56$ с шипинга и намалението от 30% ли е?
За кравичката не мога да помогна, че все се каня да се регистрирам и да видя как са нещата там. Тези кодове, които са ти пратили са лични, но могат да се предотстъпят ако не ги ползваш. Въвеждат се при поръчката. Гаргамелчо е обяснила нагледно как става ТУК.

# 97
Дамаянти, в кравичката нещата са малко по различни, качваш снимките в албум и можеш да ги ползваш за различни книги и продукти които правиш, както и можеш да използваш повече от един албум за една и съща книга. Не е сложно, просто като нешо ново си отнема време да се ориентира човек Peace
докрая на месеца има 100стр. за 25$ с безплатен шипинг, погледни за код по на пред в темата

# 98
  • София
Много ви благодаря - много сте мили и отзивчиви  Hug Аз нали още прохождам в тези сфера , а и английският ми е доста слаб  Blush та за това така питам.

Та аз не мога точно да разбера - след като съм качила снимки в кравичката - тя ми ги подрежда гледам в албуми от които мога да си избирам снимки, а тези същите мога и д акопирам като снимки при тях - предлагат ми като нов член (така да се каже) безплатни доста снимки в определени формати.
Та да се върна на питанката си  Mr. Green - качаила съм снимки - избрала съм формата и т.н. на книгата (да речем в случая новата която е на промо за 5$ - как се пъхат в страниците и как мога да си сменя темплейтите  newsm78  Embarassed
Сигурно ви е омръзнало да ви питат, но моля ако Гаргамелчо е качила принт скрийн или някой друг - да ми пуснете да погледна.
Гаргамелчо - опитах в пикаса да ти погледна албумите за да намеря евентуално нещичко, но ми даваш че нямаш публични албуми, а така на конкретна снимка се виждат нещата които си качила  newsm78 Blush
Извинявайте за многословието и мерси предварително  Hug
Дано успея да направя на мама и тате за 35 годишнината на 20 юли  Praynig

Гаргамелчо - благодаря за обяснението за албумите - писали сме заедно. Купоните напред прерових и видях.

Някой ме питаше - книгата ми е 56 долара с 30% намаление. Много ли е? За 110 страници.

# 99
  • при принцесите
Снимките пъхаш в страниците с влачене Simple Smile. Хващаш и я завлачваш до съответната страница, която искаш. Понякога бавно включва, може би зависи от връзката Simple Smile.
Темплейтите ползваш през меню Kit (горе вдясно, когато си в така наречения designer, има няколко бутончета, които отварят теми, корици, фонове и т.н., последните са точно кит и албум).
А отделно като си си в акаунта в сайта (не в designer-а, където правиш книжката) от менюто Kits (new), стои пак отгоре на сайта, можеш да си добавиш от тези китове, така че после да ти се виждат в designer-а в тамошното меню Kit. Само обръщай внимание кои комплекти са безплатни и кои колко струват, предполагам тези, които са с пари, ще ти увеличат цената на книгата със своята цена, ако ги ползваш.
Дали разбра Rolling Eyes
А снимките ти си ги подреждаш в албуми, защо казваш, че сайтът ти ги подрежда Thinking. Създаваш си албум и след това в него си качваш снимки. Аз обикновено си създавам различни албуми за различните книжки.
Питай още, ако трябва Hug

# 100
Здравейте! Имам въпрос относно кода за 8x8 фотокнига за $6.99 от кравичката - възможно ли е кодът да се използва за една и съща книга, но от различни потребители? Ако не - можете ли да ме посъветвате какъв друг код да използвам за вече готовата книга? Благодаря предварително!

# 101
vallia_k, може ако акаунтите са на различен IP адрес предполагам и като сложиш книгата в галерията Peace
другият вариант е да идеш на cupons&discounts, да видиш дали имаш достатъчно безплатни книжки там и да си поръчаш с тях като ще ти излезе по 7.99 на книжка. Ако нямаш там пиши тук и някой ще ти услужи Wink

# 102
  • София
Здравейте пак - благодаря за отговорите!
Моля ви се обяснете ми как се махат празни страници в артскау Sad Избрах една 8/8 с 20 стр. , но на превю ми излиза 24 от които 3 са празни и не мога да намеря как да ги махна Sad

# 103
Здравейте пак - благодаря за отговорите!
Моля ви се обяснете ми как се махат празни страници в артскау Sad Избрах една 8/8 с 20 стр. , но на превю ми излиза 24 от които 3 са празни и не мога да намеря как да ги махна Sad

Доколкото знам, книжката си е 24 стр. като безплатни са 20. Останалите 3 можеш да си ги напълниш срещу 50 цента, ако не се лъжа. Ако не, остават бели.  Peace

# 104
Здравейте,
за кравичката SIXFREEBOOKS - 6 безплатни фотокниги 8*8 инча, 20 страници, кода важи до 31-07-2009   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт