1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
Ах, снимките са наслада за очите ни!  bouquet
Благодаря!

# 241
Няма проблем...аз сега се прибирам и съм скапана. Като стана ще помествам снимков материал за Бену, Керем, Надиде и Бурхан.
Лека нощ от мен 1crib
Ще чакам Peace  bouquet Hug

# 242
ЛЕКА НОЩ , АНИ
розови сънища с ОНУР luvbed

# 243
Изгледах отново 90 еп. Повторих и потретих. И сега се чудя какво ли съм гледала във вторник? Това май не беше същия филм. Онзи ме разочарова, а на този не мога да се наситя. Дали, защото диалозите в този епизод са толкова силни, че без тях се губи усещането за филма или защото вече го нямаше измисленото очакване на грандиозния, неповторимия, приказен финал? За пореден път се убедих, че това не е сериал, който можеш да си пуснеш за фон и да хвърляш по едно око докато приготвяш вечерята. Този филм се гледа с ума и сърцето. Всичко в него е важно - и думите, и действието, и погледите, и жестовете, и музиката. Всичко е свързано и преплетено и образува едно хармонично цяло.
Грандиозния, големия, приказния финал беше в края на втори сезон. И там му беше мястото. Тогава героите бяха щастливи, спокойни, изпълнени с вяра и надежда. После върху главите им се стовариха всякакви беди. Помете ги вихъра на събитията. Любовта беше премесема с гняв, обида, болка, наранена гордост, ревност, омраза и предателство. Никой не излезе същия от този водовъртеж. Затова и финалът този път беше друг. Как майсторски успя г-н Кудрет да извърти нещата, така че да ни представи един heppy end, но не съвсем. Щастието е премесено с тъга, радостта малко горчи.

# 244
ani   докато спинкаш сладко

ето превода:

Под снимката
след ''1001 нощ '' идва нов сериал

Режисьора на 1001 нощ  Кудрет Сабанджъ отдавна е започнал подготовката по /на / нов  проект.
 15 май 2009
По Flash TV  е бил гост в предаването на Вахе Кълъчарслан ''С  Вахе клуба на дамите '' и там е съобщил  че след финала на 1001 нощ започва нова работа.

По  негови думи заснемането на новия сериал  е било запланувано за есента .Уточнил е че местата където ще се снима сериала са Истанбул,Ван и Бодрум.

Не е казал нищо за това кои актьори ще участват,
но е дал отговор  на въпрос свързан с Халит Ергенч
''дали би искал в друг проект да работи с  Халит Ергенч''
на този въпрос е отговорил че от 2003 г.  работят заедно и е отбелязал че той е един много добър актьор.                 /е това и ние си го знаем /
После е казал че в началото са имали езиков проблем с Ергюн Демир  в ролята на Али Кемал ,поради това че той от дълги години е във Франция.но отпосле всичко бавно бавно се оправило.
Казал е че и ролята на Али Кемал   Ергюн Демир добре я е изиграл.

# 245
Бену и Керм  малко тъжни и уморени, но все пак заедно. Разводът сложи край не само на брака им, но и на цял един период от живота им, изпълнен с болезнена и горчива любов, в която те като че ли непрекъснато се разминаваха. Накрая се срещнаха и осъзнаха какво означават един за друг. Керем вече е готов да обича с цялото си сърце, а Бену е готова да приеме любовта му и да повярва в нея. Тъжно е обаче, че те причиниха толкова болка на себе си, един на друг и на най-близките си хора, че трябва да отидат чак в Новия свят, за да поставят едно ново начало.
Онур и Керем за миг припламна искрата на старото им приятелство и угасна в едно последно ръкостискане, за да ни покаже какво бяха те един за друг и как всичко това е безвъзвратно изгубено.
Надиде и Бурхан най-после решили да помислят за себе си и да се насладят на живота си. Преди това обаче трябваше да осъзнаят колко грешки са допуснали, опитвайки се да направляват живота на всички около себе си. Трябваше да видят как се разпада семейството, за което се бориха със зъби и нокти.
Накрая черешката на тортата - семейство Аксал. И Онур и Щехерезада успяха да смирят гордостта си и да преодолеят предрасъдъците. Колко любов, колко нежност, колко страст и надежда имаше във финалната сцена. Без думи, само с погледи и жестове ни разказаха бъдещето, в което вече няма болезнени тайни, а само любов и щастие.

# 246
И на мен ми се искаше да видя повече страст и романтика. Тях обаче всъщност ги имаше в ретроспективните кадри. Видяхме всички герои на тази съвременна приказка. Но пред очите ни като че ли преминаха и нашите безсънни нощи, и дните на очакване, и оживените коментари и споровете, и споделените мисли и преживявания.
Е, края дойде. Принцът намери отново своята любима, но загуби най-близкия си приятел, почти брат. Любовта победи, но преди това помете едно приятелство и един брак. Щастие и болка, радост и тъга, спомен от миналото и надежда за бъдещето. Достоен финал на един прекрасен филм.
Г-н Сабанджъ  newsm20

# 247
Добро утро, мили фенки,

Ани златна си, душа, стопляш душите ни с тия снимки, хеле пък на АК и Ганито!

Искам да поздравя феновете на Бену и Керем с тази малко странна и нехарактерна за Ози Озбърн песен http://www.youtube.com/watch?v=eZaMqG-cSog&feature=related. Вижте защо (особено след 0,36)  Laughing

И понеже днес съм почнала с Ози, за по-романтично настроените - една прекрасна, макар и малко тъжна песен: http://www.youtube.com/watch?v=loyTCkV06xQ&feature=related

Тя е поздрав за всички гласуващи за Берг и Джейда. (номера 5 и 6)
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=618

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 10:11 от _Magi

# 248
Venetat! Винаги доставя ми удоволствие  да чета разсъжденията ти! smile3525
Севи, благодаря ти! newsm51
Маги, благодаря и на теб за поздравите!  bouquet

И тъй като ви чувствам много близки всички, един поздрав от мен:

http://www.vbox7.com/play:9de2349c

Обичам да съм с вас, момичета!
Хубав и успешен ден на всички!

# 249
добър ден, дами   55   Heart Eyes

Venetat   Hug   отново си ми прочела мислите (постове 246 и 247 ) за кой път вече и аз не знам . Дори не ми хрумва в момента какво друго да споделя.
Ретроспективните кадри и аз не ги оцених във вторник, но след като изгледах епизода с превод ..... Сабанджъ не ми припомни само сюжета, а и всички емоции които съм изпитала докато съм гледала трите сезона и те нахлуха пак наново с пълна сила
Не мога да не те цитирам много точно си го написала      bouquet
........
За пореден път се убедих, че това не е сериал, който можеш да си пуснеш за фон и да хвърляш по едно око докато приготвяш вечерята. Този филм се гледа с ума и сърцето. Всичко в него е важно - и думите, и действието, и погледите, и жестовете, и музиката. Всичко е свързано и преплетено и образува едно хармонично цяло.
........

sevi_nil
благодаря за превода      bouquet   Hug
страшен тандем сте с  Анна  Hug

_Magi и на теб благодарности за клипчетата      bouquet

mimata67 благодаря и на теб за поздрава       bouquet

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 10:51 от castanea

# 250
Добър ден и от мен на всички
Хайде заповядайте момичета  да се насладим на продължението

в главните роли обичаните ни актьори
Главен режисьор и сценарист-Анна3ком
Той ще бъде излъчван и озвучен само във форум bg.mama

Venetat-страхотно си описала и филма ,и емоцийте около него ,и финала-твоите изказани мисли са и мои smile3521

# 251
CASTANEA,
Имаше ли търг за жените ?  Вече не си спомням, ама да хващаме кой каквото има и да ги избутаме напред.   Що за форумки ще сме иначе.

bouquet

не поне за сега
Анна тях не ги е обявявала още  Mr. Green
Бенну си е запазена хич  да не ви минава през акъла да ми я продадете  Peace Mr. Green,купувам си е на всяка цена Heart Eyes

# 252
статията във в.'Клюки' благодарение на siren62     newsm51

част 1   част 2   част 3   част 4

Mного добре са им подбрали имената.
Онур(4ест),а на испански е онор.
Аху(газела),тя наистина актрисата е много нежно създание.
Каан си е хан,това ми направи впе4атление още в на4алото на филма.
На АК не са му улу4или името,вели4ествен,друг път. Mr. GreenНедостижим е оба4е в глупостите си. hahaha

# 253
........
Хайде заповядайте момичета  да се насладим на продължението
в главните роли обичаните ни актьори
Главен режисьор и сценарист-Анна3ком
Той ще бъде излъчван и озвучен само във форум bg.mama
.........

tsveti97 не си споменала часът на излъчване и от кога почва  Thinking

надявам се някой да го записва и после да го качва в нета  Crazy   Rolling Eyes

Дафи ако случайно Анна я пусне Бену дали ще смее някой да наддава   Thinking    нали после ще го   #2gunfire 

Марица и на мен ми направи впечатление как са подбрали имената когато ги прочетох тук във форума. Обаче все още ме държи еуфорията и поглъщам всичко - нищо, че според журналистите съм маниачка и т.н. За съжаление за сега БГ статия не ни е изненадала с някакво ново инфо, конкретно всички нас които следим темата. Обаче от познатите на познатите на fatherRr може и да се появи нещо ново  като инфо   Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 11:22 от castanea

# 254
Sevi,благодаря мила,че си толкова бърза в преводите  Hug
момичета сега погледнах гласуването в сайта на канал Д,ами Берг е трета за сега но лесно може да стане втора,
но малко трудно - първа

I - #22 е актрисата от филма "Annem" - 3 128 872

II - # 21 е Tuba от филма "Asi" - 1 439 202

III - # 5 е Берг - 1 393 666

Общи условия

Активация на акаунт