1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
статията във в.'Клюки' благодарение на siren62     newsm51

част 1   част 2   част 3   част 4

mar_tomova пак ще гласуваме с помощта на парфюма - от гугъл преводачката останах с впечатление, че е за любима женска роля/персонаж, но дали е така ....  Thinking
оффф трудно ще ги следим и трите. Ако бяха оставили Периде до края на сериала дали щяха да вкючат и нея

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 02:29 от castanea

# 226
Искам да изкажа своите благодарности към вас, мили дами, без които не бихме могли да се радваме на този прекрасен филм!След като свърши 66 серия по нова, се чувствах ужасно празна, постоянно мислеща какво ли ще се случи.Благодарение на вас успях да се насладя на всеки епизод, с голямо удоволствие!Сега така хубаво си поплаках, така мечтаех за такъв финал.Сега за последно се надявам да посънувам малко тази нощ...как надничам в приказката на нашите герои!Благодаря Ви отново и УСПЕХ!

# 227
  • Plovdiv
CASTANEA,
Имаше ли търг за жените ?  Вече не си спомням, ама да хващаме кой каквото има и да ги избутаме напред.   Що за форумки ще сме иначе.

bouquet

# 228
Magi - Без да увъртам, и да се оправдавам , ама така, ама иначе, обичам право куме в Очи ...  В никакъв случай не коментирам играта на актьорите, за мен те са черешката на върха на сладоледа  Mr. Green  . Аз бях разочарована, защото очаквах нещо зашеметяващо като постановка, декор etc. ; наистина очаквах поне 3 часа final ...пищни работи Turkish Style.Wink...Явно наистина и за съжaление, финикийските знаци не са стигнали.  (аз подучувам оттук оттам вече ,че eventually ще напрaв9т филм, както имаше филм по дизито Asmalı konak = Асмалъ Конак)...ха дано  Mr. Green Hug Peace

БЗ какво ще рече това мила четвърти сезон ли или филм за актьорите ? Thinking

Както беше филмът "Sex and the city"...така и това TR дизи "Asmali Konak"...първо n--серии в не знам колко сезона, и накрая филм като хем продължение, хем официален финал на самия филм . Говоря ,че ако го има film, ще е не 4-ти сезон, а ФИЛМ ПО КИНАТА . 

И разбира се,че ще ви докладавм ..как иначе  Mr. Green Laughing Wink Hug Praynig Peace  bouquet

Вз само хубави новини от теб както винаги Hug  bouquet HugОще от сега почвам да правя молебени да е вярно Praynig Praynig Rolling Eyes,много ми харесва идеята за такъв край и ако се осъществи ще съм на седмото небе от щастие Party Crazy

# 229
CASTANEA,
Имаше ли търг за жените ?  Вече не си спомням, ама да хващаме кой каквото има и да ги избутаме напред.   Що за форумки ще сме иначе.

bouquet

не поне за сега
Анна тях не ги е обявявала още  Mr. Green

# 230
Гани служи в американската армия и ми беше на гости. Керем и Бену и те бяха снощи у нас ама не са свикнали с часовата разлика и сега спят. Надиде и Бурхан и те отскочиха докато обикаляха с кораба. Имам снимки от всички тях ако не ми вярвате  Crossing Arms ама сега тябва да излизам и ще ви ги пусна довечера. Ако ви интересува някой друг от героите само ми кажете и веднага ще ви светна...
Този от ляво е Гани. Попроменен малко и възмъжал...

Анна откъде ги измисляш незнам,но от одеве се валям hahaha Joyи искренно се забавлявам на снимковия материал и инфото към него,страхотна си Hug  bouquet Hug  bouquetА за снимките от гостито на Керем и Бенну ще чакам с нетърпение Rolling Eyesи не разчитай да си забравя всичко помня Mr. Green Heart Eyes

# 231

Браво за скана по-хубав е от моя. Днес звъняхме в "Уикенд" там пускали по 1-2 карета, нищо конкретно. Утре ще звъним пак в "Клюки". Оказа се, че имам познати на мои близки познати, които работят в турския вестник Хюриет, или нещо подобно, и ще звъннем и там!

# 232
  • София-Банкя
Успешен и ползотворен ден момичета!

# 233

Благодаря ви Милички!

Добро уто на всички!  food010

# 234
МОЛБА КЪМ АНИ
Ани ,миличка Ани-имам огромна молба към теб
ако е възможно направи магия и пред мен да разцъфти Онур с огромен букет от бели лалета
или по точно-ако има възможност да ми(да ни)подариш снимка на Онур от 18 еп с букет лалета...
та де ни е сладко кафето сутрин...ще сбъднеш ли една моя мечта?
Благодаря предварително  bouquet

http://vbox7.com/play:ce2c5ea1
Ето мила, специално за теб Онур е на вратат ти и звъни от 30 мин. Ами отиди и му отвори де...

Снощи се изнесох по спешност...и не дочаках...Но за сутрешното ми кафе.....МАГИЯ някаква-

ААНИИИИ  ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ - БЛАГОДАРЯ !!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 hug

# 235
Няма проблем...аз сега се прибирам и съм скапана. Като стана ще помествам снимков материал за Бену, Керем, Надиде и Бурхан.
Лека нощ от мен 1crib

# 236
Лека нощ Ани! Hug
Сама или с Онурката си лягаш? Mr. Green

# 237
Ето тук има разкошни снимки от финала плюс финала така както го е видяла Симона.
http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1809.450

Снимките са само за гледане и моля долу ръцете от Онур иначе бия през пръстите Naughty

# 238
Докато спя може някой да преведе тази статия от днес. Предварително благодаря...

Binbir Gece'den sonra yeni dizi geliyor

Binbir Gece'nin yönetmeni Kudret Sabancı, yeni bir proje hazırlığına çoktan başlamış...

15 Mayıs 2009 / 01:12:48
Televizyon Gazetesi
Flash TV'de Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu "Vahe ile Kadınlar Kulübü" programına konuk olan yönetmen Kudret Sabancı, henüz bir kaç gün önce finali yapılan Binbir Gece'nin ardından yeni bir işe başlayacağını açıkladı.

Sonbahar'da çekimlerine başlanması planlanan bir dizi çekeceğini ifade eden Kudret Sabancı, dizinin İstanbul, Van ve Bodrum'da çekileceğini belirtti.

Dizide yer alacak oyuncularla ilgili bir açıklama yapmayan Sabancı, uzun süredir birlikte çalıştığı Binbir Gece'de de Onur'u oynayan Halit Ergenç ile ilgili bir soruya da yanıt verdi. Sabancı, "Halit Ergenç ile başka projede de çalışmak ister misiniz?" sorusuna, 2003 yılından beri birlikte çalıştıklarını ve Halit Ergenç'in çok iyi bir oyuncu olduğu yanıtını verdi.

Bu arada, dizide Ali Kemal rolünde oynayan Ergun Demir'in, uzun yıllar Fransa'da yaşamış olmasından dolayı, başlangıçta dil problemi yaşadıklarını anlatan Kudret Sabancı, sonrasında yavaş yavaş oturduğunu belirtti. Sabancı, 'Ali Kemal' rolünün de Ergün Demir için çok iyi olduğunu söyledi.

Televizyon Gazetesi

# 239

Общи условия

Активация на акаунт