1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 180
Нямам идея какво казва тук Берг но Халит я гледа все едно бисери се ронят от устата и

Много са 4аровни и влюбени двамата.  Heart Eyes Да им даде Господ дълъг семеен живот и много щастие!

Berg винаги е трърдяла че е различна от шехи в интервютата си и най и е било трудно да разбере шехи за гордоста и ината и...
Трудно,не трудно,оба4е си изигра ролята страхотно.Премина през доста фази_от4аяна майка,твърда жена,глуповата жена,наранена,оби4ана,оби4аща,мразеща,търсеща...вси4ко пресъздаде.
Халит изглеждаше доста внушително и респектиращо на екрана_то4но това,което изисква ролята му.

# 181
bz, верно няма други фенове като в бг мама.  Hug

Нищо, че днес малко героите са уморени.  Tired Ама от понеделник - отначало. Ние и без това си коментираме по n броя пъти всички сцени. Какво ни пречи да го направим и за трети сезон, този път, знаейки развръзката, в ретроспекция. На мен би ми било интересно.

А твоят коментар за финала
  Confused:

# 182
# 183
# 184
милички ако в детайли се вглеждаме има много недоглеждане      от думите на шех вечерта когато спря тока тя за първи път идва в домът му и казва точно така си представям домът ти-   а вече се беше женила  в 26 на първата свадба    как се жени а никога до тогава не е ходила в домът му    тези хора никога не отидоха на театър на опера на балет       децата винаги учеха коленичили на ниски маси    тоалетите не винаги бяха в тон с времето     никога не показаха слънчев истанбул   и краят не е довършен вероятно ще има 4 сезон

# 185
Бреей! Голяма тишина тази вечер! Героите са уморени?! #Crazy
Или си напазарувахте снощи на търга стоката, а аз с пръст в уста останах... smile3514

# 186
Аз днес отмарям с Онур че скоро ще пътува и няма да го видя скоро. Ама поне в добри ръце го оставям Peace

# 187
  • София
Ани, и при теб ли долетя Онур?  Crazy
Преди малко го пуснах и .... той при теб дошъл!  Blush Hug

В добри ръце е, знам!  Hug Heart Eyes

Отивам да гледам  90 серия, но със субтитрите!   tiptoe

# 188
Инка, аз я свърших тази работа затова бях по тиха от жужукането на пчелата и по ниска от тревата...рев на воля...нивото на езерото Мичиган се покачи

# 189
Magi - Без да увъртам, и да се оправдавам , ама така, ама иначе, обичам право куме в Очи ...  В никакъв случай не коментирам играта на актьорите, за мен те са черешката на върха на сладоледа  Mr. Green  . Аз бях разочарована, защото очаквах нещо зашеметяващо като постановка, декор etc. ; наистина очаквах поне 3 часа final ...пищни работи Turkish Style.Wink...Явно наистина и за съжaление, финикийските знаци не са стигнали.  (аз подучувам оттук оттам вече ,че eventually ще напрaв9т филм, както имаше филм по дизито Asmalı konak = Асмалъ Конак)...ха дано  Mr. Green Hug Peace

# 190
Оооо Анна! Изигра ме снощи newsm50 Използва грубо часовата разлика   doh, издебна ме да 
  sleepuu smile3524 и с Инка си го поделихте....Даже и братчеда не хартиса, отиде да изпере у Пенда..... wash hang

Дължите ми морално обезщетение  Rage

Приемам една хубава снимка на синеочко в близък план, че съм много боса в качването на снимки! newsm17

# 191
МОЛБА КЪМ АНИ
Ани ,миличка Ани-имам огромна молба към теб
ако е възможно направи магия и пред мен да разцъфти Онур с огромен букет от бели лалета
или по точно-ако има възможност да ми(да ни)подариш снимка на Онур от 18 еп с букет лалета...
та де ни е сладко кафето сутрин...ще сбъднеш ли една моя мечта?
Благодаря предварително  bouquet

http://vbox7.com/play:ce2c5ea1

# 192
  • София
BZ,
И ще ни кажеш своевременно за този филм, ако го пуснат, нали?  Heart Eyes Hug

Ох!  Cry
Припомних си емоциите от вторник вечер!  Cry

Сега, след като преосмислих финалната серия, виждам, че финалът е логичен, но явно наистина финансовата криза е наложила претупване на края на филма. Може би е замислено да бъде по-дълъг филма, от пускането на първата, до финалната серия да минат точно 1001 нощи, но финансовата криза не подминава никого и са били принудени да посъкратят действието. Финалните кадри, с Онур и Шех можеше да бъдат и малко повече от минута - да речем 10 минути, ама .... Нейсе!  Confused

Страхотен филм, брилянтна игра, невероятно актьорско присъствие, прекрасни режисьори. Е, към сценаристите имам някои забележки, ама ще ги пропусна.  Wink

Този филм отвори една нова страница в моето сърце, запозна ме с вас и ми откри черти от характера ми, които бях скрила дълбоко в себе си!  Rolling Eyes

# 193
E, bz, ние понеже не знаехме какво да очакваме - искам да кажа от нищо до много - и затова бяхме малко объркани, докато установим това аджеба отговаря ли на наште очаквания или не.
Ама нещата се наместиха, народът поосмисля и общо взето май е добре. Как условно се изказах само. Аз лично още не съм гледала 90 еп., главно защото бях доста заета.

Просто ме интересуваше и твоята гледна точка, защото сигурно от място нещата изглеждат по друг начин. Във всеки случай, понеже не сме свикнали на такива глезотии, като шоу на живо и тем подобни - не това е било нещото което ни липсва, де.

Искам още веднъж да изкажа личната си признателност за това, че успяваше да попълниш празнината в превода винаги в сюблимния момент. Сигурна съм, че си пренебрегнала дете, семейство само и само да ни войдисаш на мераците.
 newsm51

# 194
Magi - Без да увъртам, и да се оправдавам , ама така, ама иначе, обичам право куме в Очи ...  В никакъв случай не коментирам играта на актьорите, за мен те са черешката на върха на сладоледа  Mr. Green  . Аз бях разочарована, защото очаквах нещо зашеметяващо като постановка, декор etc. ; наистина очаквах поне 3 часа final ...пищни работи Turkish Style.Wink...Явно наистина и за съжaление, финикийските знаци не са стигнали.  (аз подучувам оттук оттам вече ,че eventually ще напрaв9т филм, както имаше филм по дизито Asmalı konak = Асмалъ Конак)...ха дано  Mr. Green Hug Peace

БЗ какво ще рече това мила четвърти сезон ли или филм за актьорите ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт