1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
Тъй като хич ме няма в словата  присъединявам се  към всички   момичета  изказващи  благодарности  на милите ни преводачки newsm51  love001 smile3525 txtloves  господ здраве да ви дава  и никога да не ви забравя Two Hearts smile3501

# 286
И разбира се може ли фън без jet skiing...Тук Бурхан направо надмина себе си и отново за пореден път убеди Надиде че е все още същият палав младеж за който се е оженила...

# 287
БРАВО ,АННА !!!

СУПЕР СНИМКИ !!!

# 288
И разбира се може ли фън без jet skiing...Тук Бурхан направо надмина себе си и отново за пореден път убеди Надиде че е все още същият палав младеж за който се е оженила...

Страхотни снимки Анна hahaha
На Надиде гледам че круиза добре и се е отразил
какъв здрав вид има вече май от болестта и помен не е останал и с джет си джидка даже Joy

# 289
Анна  Heart Eyes

Бурхан и Надиде  Joy  Joy
страшна ваканция имат
личи си че им е много гот

# 290
Току-що  Милен Цветков обяви, че нашият филм ще го дават в 16,30 на мястото на "Часът на Милен Цветков".  Това е окончателно явно. Глупава работа!

# 291
Надиде така си е тонирала тялото че чак ме засрами като я видях и от днес и аз почвам newsm39

# 292
Току що по Нова тел.съобщиха,че филма ще е от 16.30ч в предаването на М.Цветков

# 293
Разбира се и вечерите добре се забавляваха и дори взеха уроци по танци а Бурхан бей е ненадминат в тангото.

приказката продължава ама след като се върна....
To be continue...

# 294
Като гледам какъв живот си карат май ще се откажа и от Онур и от Мерт ,ми то направо да си грабнеш  бай Бурхан hahaha

# 295
  • София
Вчера догледах 90-ти епизод. Браво на Каан. Спомних си и как Онур и Шехи му "съобщиха", че ще се женят. Сложи ги в малкия си джоб хлапенцето.

# 296
Виждам, че Муронка е тук за да черпи ново инфо!

# 297
Чудесно си живуркат Бурханови- Peace,а аз от неделя започвам работа.Свалиха ми гипса и съм готова за нови подвизи .Извинете,че ви занимавам с моите неволи- Praynig
Но  Naughty да ви изоставя-как бих могла-ДРУЖКИ---НЕНАГЛЕДНИ Hug Hug Hug  love001  love001

# 298
  • София
Виждам, че Муронка е тук за да черпи ново инфо!

Да, ама не!   Mr. Green  Party Stop
Изенада-а-а-а!  Hug
Форумът на бг-мама прави нова серия и наддавания за Онур, за Бурханови и т.н., а Муронка - хапе пръсти!  Stop

# 299
Ана, страхотни са на  снимките Бурхан и Надиде - заслужават такава почивка.........
А ние какво ще правим сега -ще гледаме по N пъти всички серии и ще си спомняме как един филм ни подлуди да бързаме вечер да се прибираме и да гледаме любимите герои. Разтърси ни тази житейска драма, затова защото всеки от нас намери по нещо от себе си в героите. Видяхме как се роди истинската любов, как премина през изпитания и отцеля  славабогу. Но силното вживяване и себеотдаване на актьорите ни довърши съвсем. Всяка от нас иска така да е обичана и желана, а в същото време да е преуспяла и властна - трудна комбинация. Разбрах за себе си, че не винаги трябва моята дума да е последна, че и човека до мен има мнение. Като гледах с какъв поглед гледа Онур Шех и как я желае, ами това е блян за всяка жена. Признавам, че това усещане ми е познато, чувствам всеки ден такава обич - е не ме гледат със сини очи, но изражението е важно.
Много писах, но държа да отбележа, че това което гледахме и почувствахме стана благодарение на ПРЕВОДАЧКИТЕ.
Това няма да го забравя никога, техния труд и професионализъм.
Да са благоловени.

Общи условия

Активация на акаунт