1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 315
Аз също почвам да гледам филма отначало! Божеее, дали не се побърках! #Crazy
А имам толкова много работа, която съм зарязала! Mr. Green И установих, пристрастена съм освен към филма, и към форума тук!  Hug Никога преди не съм писала във форуми! hahaha
Май всички сме така  Joy Joy

# 316
Привет момичета   Hug Heart Eyes:

Краси - ти питаше за филма, нали Mr. Green ...май не успях да го обясня като хората  hahaha Blush. Имам предвид ,че казват че може да има филм по кината като продължение последна серия , истински финал ....С ИМЕНАТА ОНУР , ШЕхи ..etc., т,е,. няма да е документаLен филм за актьорите, или филм зад кадър, а просто КАТО ПОСЛЕДНА СЕРИЯ , НО ФИЛМ с да речем 2 часа продължителност ...както имаше умирaй 1, после 2, 3,и накрая умирай 4.  Hug Peace

ps: Чета едновременно и др. тема за tr кино, и гледам ,че момичетата се ядосват и там,че всичко, което се пише по др. форуми, а както се виjда и печата по вестниците cе в3има от тук,  от тозu форум , t.e.  възползват се от техния труд.  На мен, дето не съм превала и 1/10 от епизодите , които те са превели, ми СТАНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО,че поне не е цитирано от къде е взетo инфото!!!!!!!!  (последната 4-част на статията ...превода на имената и тяхното значение ...дори не са си направили труда да променят граматичкеските ми и пунктуационни грешки .....). Както и да е ....който си пишеше с хората от вестника - много моля да се дава като източник именно този форум и  тази тема !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Разочарована съм ....и това ако са журналисти .,...copy paste ..баси кефа ........

БЗ благодаря ти за отговора ще бъда изключително щастрива ако това стане надявам се да имаш информацията от сигурен източник и да стане така че да ги видим отново нашите хора
Ужасно ми липсвааааат Онур и Шехката и Керемката и Бенну

# 317
Анна, страхотно продължение на филма си направила. Не спирай!

И аз искам да благодаря на момичетата за преводите. Оценявам труда, който сте вложили и радостта, която ни донесохте. Ако ви нямаше вас щяхме да си гледаме само действието и да гадаем какво си казват.

Колкото повече време минава, толкова повече ми харесва финала. След като ни нагорещи до червено, Сабанджъ ни заля със студена вода. Сега разхладена и доволна ще се върна към първите романтични серии. 

# 318
  • край голямата локва
Здравейте момичета Hug. Това е любимия сериал на майка ми и се опитвам да и го запиша, тъй като е пропуснала някой от сериите. За съжаление там където живее няма интернет, а аз не мога да намеря първи епизод със субтитри Tired. Ще съм много благодарна, ако някой може да помогне с инфо newsm17  smile3525

# 319
Благодарение на самоотвержения труд на Елинка и цялото й семейство -
1 серия на 1001 нощи - Binbir Gece - с бг субтитри, в Лапаче

Благодаря на Елинка!   Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодарности на всички момичета за преводите.
И аз съм виждала неведнъж "онова именце",  Stop  да ни наблюдава и веднага след това се появява нещо ново, написано и копи-пейстнато от тук, в "оня" сайт.  Sick

Пишете поне откъде е взето! #Cussing out

Ето!

# 320
  • София
Съвсем се смахнах, май ..... Crazy
Започнах да гледам филма отначало!  Blush
Надявам се до понеделник да изгледам всички серии, до 66. #Crazy

Не вярвах, че един сериал може да ме промени така!  Thinking

Първи епизод, със субтитри е в лапаче от тази вечер - Тук.   Hug

# 321
Инка , и аз! Няма лек за тази болест! Пораженията са тежки!    doh smile3517newsm78

# 322
Здравейте момичета, моля ви за помощ.  newsm17 Търся песента от сватбения танц на Онур и Шех в 66 епизод, и не мога да я намеря. Вече 2 часа търся, изтекаха ми очите... и немога. smile3511 Ако някой ми каже поне как се казва, пак голяма работа ще ми свърши    smile3518  Моля ви помогнете на една луда фенка  newsm51

# 323
Здравейте момичета Hug
Радвам се че сте оценили продължението ми което е пълно аматьорска работа сравнение с професионалистите които създадоха 1001 нощи и ни държаха на нокти до самият край. Най голямото ми богатство е че срещнах всички вас и зная че с много ще запазя приятелство независимо от необядният океан който ни дели, часовата разлика и възрастовите различия. Както и Халит е казал на журналистите...не е важно на колко ставам а това че съм запазил детето в себе си. И аз така...детето в мен крещи и иска да излезе на свобода само да му дам шанс. Ако не бях толкова заета както се вижда на аватара ми бих направила филм. Зад камерата на форум бг-мама. Такъв шедьовър би се родил бедна ви е фантазията. Аз ви чета от началото и се включих по активно някъде в първите теми ама не помня коя. Така като двама млади се срещат и има период на опознаване и оглаждане на характерите така се получи и с този форум. Имаше сръдни, обиди, нетърпеливост към новите, целувки, прегръдки и много сълзи. Аз бях атакувана не веднъж но просто реших да не обръщам внимание защото както велият Фреди Меркюри пее "шоуто трябва да продължи" и то продължи за съжаление без някои хора но пък по късно се включиха други които допълниха колорита на този форум. Аз се опитах къде с хумор(или най-вече) къде на сериозно да подържам добрият, приятелски дух защото ние всички заслужаваме само любов и нищо по малко от това. Сега цари един приятелси дух и всички ние съжаляваме не само за завършека на любимият ни сериал но и вътрешно се страхуваме това да не бъде края на тази тема и да загубим всички тези хора които ни станаха по близки и от някои приятели. Тук намираме разбирателство и съпричастие което не винаги намираме във външният свят. За мен гедже вируса получи разсейки и те са дълбоко вкоренени в този форум. Вие сте част от вируса и допинга от който всекидневно се нуждая.
Извинявайте за дългият пост и дано не съм ви отекчила... Hug

# 324
  • София
Здравейте момичета, моля ви за помощ.  Търся песента от сватбения танц на Онур и Шех в 66 епизод, и не мога да я намеря. Вече 2 часа търся, изтекаха ми очите... и немога. Ако някой ми каже поне как се казва, пак голяма работа ще ми свърши      Моля ви помогнете на една луда фенка 

Имаше я даже с превод някъде, ама къде .....?  newsm78
Търси в публикациите на шеф и Мишел, те май я пуснаха.  Hug

# 325
  • край голямата локва
Благодарение на самоотвержения труд на Елинка и цялото й семейство -
1 серия на 1001 нощи - Binbir Gece - с бг субтитри, в Лапаче

Благодаря на Елинка!   Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодарности на всички момичета за преводите.

Много, много благодаря  newsm51 А аз уж редовно проверявам и там, а точно днес да пропусна. bambam Специални благодарности за момичетата вложили толкова труд и време smile3501 smile3501 smile3501.

# 326
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор.
Внимание: в тази тема не е писано повече от 120 дни.
Не е желателно подновяването на толкова стари теми. Ако не сте сигурни, че желаете да подновите темата, препоръчваме да започнете нова тема, като може да дадете линк към тази, която е породила въпросите ви или провокирала коментара ви.

Момичета, бива ли така Naughty от 120 дена никой не е писал в тази тема ама чакай да спретна нещо да напиша тогава..... smile3523

# 327
  • София
Здравейте момичета ......

Ани!  

Разплака ме с поста си така, както не бях плакала на филма!  

Благодаря на съдбата, че ме срещна с всички вас!  

# 328
  • София
sasskja, - коя песен по-точно  newsm78

Първата: Илхан Шешен и Grup Gundogarken - Sen benim sarkilarimsin - http://www.youtube.com/watch?v=mlZyiDy_AV4

Belki bir şarkının her sesinden
Belki bir sahil meyhanesinden
Belki de içtiğim sigaranın, dumanı sen.

Bir yıldız gökte kayıp giderken
Islak bir yolda yalnız yürürken
Bambaşka bir şeyi düşünürken..  aklımdasın.

Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın.
Gündüzüm de gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın.

Sanki hiç gitmemiş hep var gibi,
Bir sırrı herkesden saklar gibi,
Sesizce sokulup ağlar gibi.. yanımdasın.

Beni bir şeylerden aklar gibi,
Koparmadan çiçek koklar gibi,
Hiç bozulmamış yasaklar gibi.. aklımdasın

Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın..
Gündüzümde gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın.

Geçmiş değil bugün gibi
Yaşıyorum hala seni
Sen hep benim yanımdasın..
Gündüzümde gecemdesin
Çalınmasın söylenmesin
Sen benim şarkılarımsın.

# 329
  • София
 и втората : ''Bizim şarkımız'' http://www.youtube.com/watch?v=LsCiGpBmWA4 на Ферат Гьочер

Dönmez olsun, dönmez olsun
Sensiz bu dünya dönmez olsun,
Sönmez olsun, sönmez olsun
İçimdeki ateş sönmez olsun.

Bu şarkı bizim olsun,
Aşkıma son söz olsun,
Gönlümün pınarında
Adın ceylanım olsun.

Bu şarkı bizim olsun,
Aşkıma son söz olsun,
Gönlümün pınarında
Adın ceylanım olsun.