1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 76

• 28 280
  • 437
  •   1
Отговори
# 300
mamadanii, ти си щастливка ! Дано винаги те гледат така, както Онурката гледа Шехи!
Аз също намирам в моя мъж някои прилики с Онур, но не съвсем! Синеочко е събирателен образ на МЪЖА!

# 301
Привет момичета   Hug Heart Eyes:

Краси - ти питаше за филма, нали Mr. Green ...май не успях да го обясня като хората  hahaha Blush. Имам предвид ,че казват че може да има филм по кината като продължение последна серия , истински финал ....С ИМЕНАТА ОНУР , ШЕхи ..etc., т,е,. няма да е документаLен филм за актьорите, или филм зад кадър, а просто КАТО ПОСЛЕДНА СЕРИЯ , НО ФИЛМ с да речем 2 часа продължителност ...както имаше умирaй 1, после 2, 3,и накрая умирай 4.  Hug Peace

ps: Чета едновременно и др. тема за tr кино, и гледам ,че момичетата се ядосват и там,че всичко, което се пише по др. форуми, а както се виjда и печата по вестниците cе в3има от тук,  от тозu форум , t.e.  възползват се от техния труд.  На мен, дето не съм превала и 1/10 от епизодите , които те са превели, ми СТАНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНО,че поне не е цитирано от къде е взетo инфото!!!!!!!!  (последната 4-част на статията ...превода на имената и тяхното значение ...дори не са си направили труда да променят граматичкеските ми и пунктуационни грешки .....). Както и да е ....който си пишеше с хората от вестника - много моля да се дава като източник именно този форум и  тази тема !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Разочарована съм ....и това ако са журналисти .,...copy paste ..баси кефа ........

# 302

bouquet

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 09:20 от koki1

# 303
БЗ! Така е най-лесно, копи, пейст и айдеее....вече официален сайт! #2gunfire
Най-важно е според мен винаги да се дава информация кой е първоизточника!

# 304
Хубава работа, ама българска. Що да не постнем като наше нещо, което друг е сътворил. Боже, каква наглост.
Ние тук се вълнуваме и пишем какво сме изживяли, а други да печелят от безсънето и труда на момичетата.
Е това вече е подло. Аз понеже технически много не умея много да ровя и търся, това не го бях разбрала, ама много се ядосах сега като разбрах, ама много. Нищо не съм направила да помогна с нещо даже все питам и ми обясняват, ама сега много гадно ми стана.

# 305
Здравейте момичета,
За анкетата - гласувах с 1-ва опция, макар че скоро не мисля да започвам да гледам нов филм, искам още да се наслаждавам на този и като така при всяка отдала ми се възможност ще го гледам по Нова.Мисля,че като отшумят събудените у мен емоции и като се успокоя душевно ще гледам и други ,вероятно и тогава ще правя филмови маратони на компа.
Изгледах 90 еп. няколко пъти, във вторник вечерта не бях права като писах ,че финала е слаб-вземам си думите назад-финала е съвсем логичен и последователен.И на нас ни се искаше да видим повече щастие и романтика , но нямаше как да се получи при драматичните последни 10-на епизода.
Това , което не ме задоволи е поведението на Шех.Аз приемем ,че в двете двойки Б.-К. и Ш.-О. безусловно обичащите са Онур и Бенну и ако Керем успя да ме убеди накрая в осъзнаването на любовта си към Бенну и борбата за да бъде с нея , то Шехито не ми повлия така.Да наистина много страда и тя , ама чакаше някой друг да й свърши работата - посещението й в офиса за разговор с Онур беше катализирано от спречкването с Енгин, после на самата сватба трябваше Каан да избяга и доведе Онур та тя да се откаже от сватбата.И крайно неетично беше спрямо Е. да настоява да се жени за него при положение ,че той се усети за чувствата и болката й към Онур , предложи й на няколко пъти да се откажат от женитба.
В този сезон не мога да не дам аплодисментите си за малкия голям актьор Каан , за Фюсун за брилянтното й изпълнение при убийството.За майсторството на останалите съм писала преди , но все пак - велики актьори .
Още веднъж изказвам своите благодарности към тези момичета , които с труда си ни поднесоха тази красива приказка.
Благодаря!

# 306
А сега докато все още домочадието ми не се е прибрало започвам отново 1 - ви епизод.
Приятна вечер!

# 307
  • до най слънчевия бряг
здравейте Уж не бяха много страниците ,а бавно ви догоних
Вени и Маги ,точни както винаги в изказаванията си и много много ,интелигентно предадени мисли
Севи ,благодаря че вече си тук ,по свободна и веднага ни поднасяш превода
Ани ти пак ме уби с твоите снимки Завидях им на Бурхан и Надиде Ама то след толкова напрежение покрай синчето ,,заслужиха си я почивката
Мишел ,не си права , smile3503 във форума има толково много информация още ,че не на един и два журналиста можем хляб да дадем ,само да им се чете ,копва и пейсва  newsm62

# 308
Стела, и аз преди малко свърших гледането отново на 90 еп. и усетих същото за Шех, както и ти. Тя все чака някой да я подтиква, но поне усети върху челото си целувката-прошка.

# 309
ВЕНЕТАТ         newsm51
Все едно сме мислили заедно! Ти го каза прекрасно!
Ще споделя само на какво още се възхищавам  и защо краят на филма продължава да пълни със сълзи
очите ми. Припомням си сцената, когато вратата на залата се отваря, Онур влиза хванал двете деца,
върви бавно, гледа  с раздиращ сърцата  поглед и...  спира,мълчи!  
Мълчанието му бе едно доверие, очите му - тихо красноречие!
Той държеше в ръцете си светлината! Стоеше и чакаше! И тази светлина пречисти всички!
Пречисти  и Енгин ,чрез думите " Върви, това е твоето семейство!".
Пречисти по мъчителен начин и Шехеразада, израза на лицето, на очите, всяка фибра на тялото и го
показваше. Някои искаха страстни целувки в края на филма. Беше достатъчна само една - по челото!
Каква по - силна от тази бащина целувка, целувката на прошката!
Истина е, че между миналото и бъдещето има само един миг - живота.
Този миг те затвориха в една прегръдка, един кръг от ръце, кръгът на вечността!

Щастлива съм ,че случайността ме срещна с този филм , целият му екип и най-вече с вас, мили дами!
Желая ви приятен ден!

smile3525 smile3525    smile3525

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

МЪДРО,КРАСИВО,ПОЕТИЧНО,ВЪЛНУВАЩО,ДОКОВАЩО

# 310
АНИ,благодарение на нашата фоторепортерка-1001 продължава!!!
Смях се наглас...много разтоварващи снимки..
А и как само си ги налучкала-та Надиде е направо птица..а  и на Бурхан много му подхожда джет...
Енгинчо си бе в безтегловност и тук на земята,та да не се тревожим-там ще си му е добре...

Аз в понеделник започвам да гледам филма от 1 епизод та до 90...
Досега гледах хаотично любими епизоди,любими моменти,събития,и преведените нови епизоди- ХАОС !!!
но от понеделник започвам отначало и всичко по реда си без да прескачам и да ровя други серии
с нов поглед ,ново усещане ,"спокойно"ако мога  - да преценявам ,да страдам и да се радвам,без навитата пружина-КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!Вече знам,нали?

# 311
  • планетата Земя и по точно до морето
Виждам, че Муронка е тук за да черпи ново инфо!
И на мен ми направи впечатление това име, а съм я виждала тук горе на нашия балкон.  newsm78  Да не вземем да обидим момичето напразно. Може да е просто съвпадение на имената.   Naughty
Но каквото и да се прави копието винаги си е копие! Няма блясъка и неповторимостта на оригинала! Все едно някой да изиграе ролята на Онур и да постигне същия ефект само защото има сини очи.  Няма как да се получи !
Никой не може да копира духа, ентусиазма, отношенията и интелигентността в този форум !  Hug  А нашата любов към труда на момичетата които превеждат въобще не подлежи на  copy paste , защото идва от сърцето   newsm51
Жалкото е, че не можеш да научиш някой на етика, ако той не я притежава! На някои хора им трябват доста  bash  за да си научат житейските правила ! Като не ги научават има още   по големи fight Аз вярвам, че съществуването , бог или както и да го наречем се грижи за това и всеки получава това което си е заработил сам !  Naughty

# 312
  • София
Благодарение на самоотвержения труд на Елинка и цялото й семейство -
1 серия на 1001 нощи - Binbir Gece - с бг субтитри, в Лапаче

Благодаря на Елинка!   Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Благодарности на всички момичета за преводите.
И аз съм виждала неведнъж "онова именце",  Stop  да ни наблюдава и веднага след това се появява нещо ново, написано и копи-пейстнато от тук, в "оня" сайт.  Sick

Пишете поне откъде е взето! #Cussing out

# 313
Аз също почвам да гледам филма отначало! Божеее, дали не се побърках! #Crazy
А имам толкова много работа, която съм зарязала! Mr. Green И установих, пристрастена съм освен към филма, и към форума тук!  Hug Никога преди не съм писала във форуми! hahaha

# 314
И аз така, освен въ здравословни проблеми, които ме бяха налегнали напоследък. Но покрай операцията като си стоях в къщи започнах да гледам филма. Ето, че било за добро....

Общи условия

Активация на акаунт