Май е месец за бал,за празнуване,бивши БУРГАСки ученички стягат се за танцуване

• 17 274
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Забрави да напишеш-рапорт -даден.
Рапорт -приет.
О,ти дори не се сещаш какво значи това,нали?Като си от друго поколение и не си била пионерче. Joy

# 211
Единственото нещо, което разкрива възрастта ти, са спомените, които имаш. Нищо друго  Mr. Green ако искаш го приемай като комплимент,ако искаш като намек за друго  Mr. Green

# 212
  • Бургас
 smile3533 smile3534 smile3506 newsm44
Това е моя "зрял"отговор.

# 213
  • Burgas
Вери как я подържате тази коса,страхотна е.На молла има много сандали и долу горе сносни цени. Момичета някои имали инфо за НУ"Михаил Лъкатник"-базовото в Славейков,на някои детето да е записано там,изобщо някакви отзиви.

Племенницата ми ще е първи клас там на есен. Имам впечатления и от другата страна /в смисъл карала съм си там практиката/ Аз лично не съм очарована от училището ама изобщо. Ако имаш въпроси някакви може да ми пишеш на лични. Ако мога ще отговоря  Peace

Вери пу пу големи са ти сладури децата  Simple Smile
Абе и аз съм си карала практиката там,тогава много ми хареса,но това беше 2001г та от тогава сигурно много неща са се променили,на тебе кое точно не ти хареса.Извинявам се изках да е на ли4ни но нещо се обърках.

# 214
Ооо, Магито си е разкошна кукла тя  Hug

Belle Fleur , и с теб наборки ще се окажем  Wink в една организация сме били   Mr. Green
/те сега като четат децата учебниците по история си мислят, че много отдавна е било.../

# 215
  • Бургас
А,така,наборе!
Няма да им се даваме,я!
Като знаят езици и боравят по-вещо от нас с  интернет,какво от това. Crossing Arms
Ама не са играли на федербал и народна топка, не са яли "циганска баница" и за следобедна закуска на лагерите-халва с масло върху дееебела филия селски хляб. Нищо не знаят те, затова и не съжаляват, щото незнаят какви времена са пропуснали. Whistling

# 216
  • Бургас
Ааа, момичета, не сте чак наборки. Има няма 9,10 години ви делят.
Бел фльор, размечтах се направо  Thinking

# 217
Ама не са играли на федербал и народна топка, не са яли "циганска баница"

Ама какви ги говориш сега ?
Това ми беше любимо...  Embarassed

# 218
  • Бургас
Е,аз може би съм  с най-големи деца, ама съм се женила малка. Blush
Няма значение, де, не младея излишно, харесвам си годините.Сега съм най-добре-с големи деца, улегнали семейни отношения, сиреч-вече знам горе-долу какво да очаквам, няма водене на ясли, сополи през седмица, викане през прозореца да се качват.
Абе,направо съм за завиждане!  Joy

# 219
Федербал съм играла с родителите си като сме ходили на пикници, но те май това време не го помнят.  Crossing Arms
Циганска баница също ми е правила баба ми, може би тя е с по-дълготрайна памет за детството ми от родителите ми.  Close
Народна топка съм играла в училище.

Това последното не съм го яла,нямам и желание.  Sick

Фльор,  направо си за завиждане ама няма да е дълго. Скоро може и внуци да имаш  Mr. Green така че радвайте се с онзи младеж твоя още година,две...  Mr. Green

# 220
  • Бургас
Хайдеее, имаме новина?!?  Joy

# 221
smile3555 hug Радост пак не е прочела "година,две..."  Joy

# 222
  • Бургас
Тъкмо щях да вметна  Joy

anik79 баткото беше в базовото училище до 3-ти клас, сега е пети, ми се съм очарована, единственото хубаво нещо е че са цял ден и си спокойна  Simple Smile

# 223
  • Бургас
Това си е в реда на нещата,не ме плаши.
Да му мислят майките,дето ще си оставят при мен децата.Единственото им предимство ще е,че ще им намеря най-добрите детегледачки без да им вземам комисионна. Heart Eyes

# 224
  • Бургас
Вери, много са ти хубави децата! Маги е прелест, а Ясенче е такъв сладък бузанчо! Много прегръки и целувки! И ти изглеждаш страхотно! Hug

Общи условия

Активация на акаунт