Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 790
  • 445
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тейлър била злобна към Габи?А Брук беше много добронамерена и дружелюбна към Амбър,така ли newsm78

Амбър беше в пъти по зле отколкото Габи. Лана го беше обяснила много добре в предишна тема.

Miriel, благодаря душичко, поне някой чете Simple Smile
Това с Габи беше просто пример от по-скоро, а сравнението с Амбър е меко казано глупаво. Амбър открадна от Брук, замеси Рик, който по мои спомени беше непълнолетен, за разлика от Томас. Лъга го за бебето повече от година и така нататък, и така нататък.
Габи, колкото и да не ми е симпатична, не е направила нищо осъдително...

# 286
Не виждам място за сравнение между меркантилната Амбър и наивната, влюбена до безобразие Габриела.
Пък и стартът на Амброзия с гривната беше кофти начало.

Лана, писали сме заедно. Hug

# 287
  • Разпиляна във въображението
Амбър не беше ли обучена от Шийла с цел да се внедри в семейство Форестър като гледачка на Рик и Бриджит?

# 288
  • София
Уф, не помня подробности...работеха заедно в една закусвалня, но как точно започна при Форестър  newsm78. Трябва да поровя из архива  Laughing

# 289
  • В средата на времето
Амбър не беше ли обучена от Шийла с цел да се внедри в семейство Форестър като гледачка на Рик и Бриджит?

Уау, тук имаме конспирация..Представих си направо как Шийла облъчва Амбър против Форестерови в тренировъчен лагер Joy Hug

Veli, твоята любимка в ситуацията с Гъба показа всичко, само не и характер..И хайде да не се лъжем - Тейлър нарочи Гъба само, защото си въобрази, че Гъба използва пълнолетният и, повтарям ПЪЛНОЛЕТЕН син, за да се докопа до необятните Форестерови богатства Crazy.., че използва Томас, че го манипулира..Дали пък тук не изхождаше от собствения си опит, а?.. - Когато е използвала богат съпруг, като се е омъжила за него, за да има средства да завърши образованието си, м?

А и от кога любовта е низша страст?

# 290
  • somewhere near the sea
Най-напред беше бавачка на детето на Шийла и Джеймс,което после изведнъж порасна и  й стана съперница за Рик-т.н.Ерика,която тогава се казваше Мари.
После стана бавачка на Рик и Бриджит и  завърза отношения с Рик.Когато катастрофираха ,меркантилната Амбър му даде бъбрека си.Той впоследствие се влюби в нея,а Брук й предложи пари,за да се махне.Амбър първо ги взе,а после ги върна,защото според сценария двамата трябваше да продължат с отношенията. Grinning
И моля ви,нека и ние да имаме мнение,какво от това,че някой го е обяснявал.Ще излезе  в този смисъл,че никой никого не чете Peace

# 291
Хайде и една Дарла да се намеси в класацията

# 292
  • София
Ами, Марси, всичко е хубаво, но това с бъбрека - нали се сещаш кой накара Рик да се качи на онази кола и как се стигна до катастрофата?
И защо пропускаме всички "хубави неща" направени от Амбър, като кражба, съблазняване на непълнолетен (това прословуто съблазняване, което Брук прилага на ВЪЗРАСТНИ и ПЪЛНОЛЕТНИ мъже и, за което постоянно я разпъват), които вярно си беше паднал по нея, но Амбър определено не беше влюбена в Рик и видя начин да се намъкне в семейството. Тогава много недвусмислено се показваше това. Разбирам, че Брук трябва да бъде изкарана лошата свекърва, но Амбър се постара през всичките години да докаже, че е била права. И се задържа толкова време само, заради подкрепата на Стефани, която знаем защо я поддържаше - пак напук на Брук.

# 293
Хайде и една Дарла да се намеси в класацията

Не си единствената. Аз гледах да избирам отговорите от моята гледна точка. Ама и те са едни ooooh!

# 294
Амбър си е точно копие на Брук-бедно момиче,търсейки начин да се намърда в богато семейство.
Даже си мислех,че те двете ще са следващото поколение-Брук вместо Стефка,Амбър вместо Брук.
Не знам защо извадиха Амбър от играта,имаше още хляб в тази роля...най-малкото да провокира Брук да показва "най-доброто " от себе си...
Izida , кога Тейлър е била омъжена за богаташ?Този момент нещо ми се губи...   newsm78   
Аз съм останала с впечатлението ,че Тейлър е от заможната класа,поне това помня,за която не е било проблем образованието ...А и начина ,по който Стефка я прие,имайки предвид,че мрази Брук и заради бедността й и опитите й да се намърда в семейството им...все съм си мислела,че Тейлър не е от бедните слоеве.А може и да съм пропуснала нещо...   

# 295
Тейлър се е омъжила за богаташа за да завърши образованието си. Стефани защо ще се обърне срещу вече заможна жена?

# 296
  • София
Тейлър не е от заможно семество - от средната класа е, също както Брук. Също както Брук баща ́и е непрокопсаник - комарджия. И да пропуснала си - когато се появи Тейлър беше разведена с Блейк Хейс, богаташ, който я издъжал по време на следването ́и, но се развела с него заради неговите агресивни пристъпи. Когато и той се появи не и пречеше да спи и с него, и с Ридж. А Стефани съвсем не я прие добре - даже напротив, опитваше се всячески да я отстрани от Ридж и тя опредлеено играеше ролята на манипулаторката и пречката между Брук и Ридж...така че явно доста хора сте с погрешно впечатление за Тейлър, чак по-късно се превърна в "светата непорочна Тейлър", вечно застрашена в любовта от "злата Брук".

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:23 от Lana

# 297
  • В средата на времето
Стефка не искаше да изрита Брук от семейството, защото е бедна, а защото е дъщеря на голямата лИбов на Ерик. Още, когато го разбра и я отписа тотално..

# 298
Приемам написаното от Лана  и Изида. Но важното си остава - омъжила се е за богаташ за да се издържа. Пресметлива.

Абе този Хектор голямо въображение има Joy

# 299
  • В средата на времето
Абе този Хектор голямо въображение има Joy

Тъкмо щях да напиша - "айде отиде закачливата ризка на Хектор" Joy

Виждате ли нещо сбъркано - Хектор утешава Тейлър, а Ричко утешава Брук newsm78 Laughing

"Всичко е секс" - каза загорялата Стефка Crazy..завиждаш Стефче, завиждаш Mr. Green

Ооо, виждам какво иска Хектор, не Тейлър, а молко уроци по практична психология..явно да прониква в умовете на хората му се струва много възбуждащо Mr. Green smile3544

Crazyуффф, сетил се Ерик да бъде баща сега...Ерик защо не и каза, че е помислил за нея, като си е казвал клетвите с Брук. Помислил си е "Уфф, оттървах се най-сетне от теб Стефке" Laughing
Мдаа и Стефка потвърждава думите ми как обидите са израз на словестно, а в случая и на физическо безсилие.. ooooh!

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 10:34 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт