Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 654
  • 445
  •   1
Отговори
# 270
  • В средата на времето
Кога все..аз това което виждам е как Ричко търчи при нея да и се жалва и надзирава Rolling Eyes без въобще Брук да го е викала. Пак Ричко търча да я "спасява", когато се женеше за Грант, без въобще Брук да е искала спасяването му... Какво ми говори поведението на Тейлър като цяло "Вижте ме, толкова съм добра , мила, толкова си искам мъжа, пък тази лоша Брук само ми пречи..Нищо не правя като хората, защото я има Брук, Брук ми е виновна за всичко, ох.." Crazy

Ами точно сега с Ерик - не..Ерик много добре знае, защо Брук се ожени за него и то не е защото е объркана или нещастна..Тук въобще няма подвеждане или дезинформация, няма манипулиране Peace

# 271

Май наистина сме от една порода Grinning Wink

smile3521

И след като вече разбрах скритата си същност мога да заявя, че преминавам в отбора на Брук! 

Най-накрая направи правилния избор Heart Eyes

# 272
малеее и аз съм Тейлър Simple Smile  Shocked
Ужас Simple Smile)) Ще спрете ли да ми говорите сега  Praynig

# 273
  • В средата на времето
Хммм интересно взе да се получава Grinning Wink

# 274
Ще е заради любимото животно да ви кажа Simple Smile Или заради кафето дето искам да умра от него  Crazy

# 275
  • София

Май наистина сме от една порода Grinning Wink

smile3521

И след като вече разбрах скритата си същност мога да заявя, че преминавам в отбора на Брук! 

Пазете си мъжете! Mr. Green

Време беше...стига се прикривала!  smile3521

# 276
Ще е заради любимото животно да ви кажа Simple Smile Или заради кафето дето искам да умра от него  Crazy

Комбинация от отговори е Simple Smile Аз си поиграх малко и променях само по един отговор и винаги се получаваше различен човек - Сали, Дарла и т.н. Трябва да си писала, че искаш да помагаш на другите, да си лекар и да харесваш лилаво и воала! Тейлър на хоризонта Laughing

# 277
  • София
Ха-ха в този  тест аз съм Сали Спектра  аз и  си я обичам най-много Laughing

# 278

Комбинация от отговори е Simple Smile Аз си поиграх малко и променях само по един отговор и винаги се получаваше различен човек - Сали, Дарла и т.н. Трябва да си писала, че искаш да помагаш на другите, да си лекар и да харесваш лилаво и воала! Тейлър на хоризонта Laughing

Не не Simple Smile Писах че искам да съм председател на борда на директорите , че синьо е любимия ми цвят, обичам да мечтая, че искам да съм безсмъртна Sad И ако имра искам да е от прекаляване с кофеина Simple Smile люмито ми животно е тигъра  Thinking

# 279
  • В средата на времето
И моето животно беше тигър , червено, и аз исках да съм шеф на индианци Simple Smile

# 280
Изида, моите отговори съвсем не бяха такива. Joy

# 281
  • somewhere near the sea
 newsm09Излязох Мейси  rotfImao rotfImbo  Хайде до утре.Изи,Благодаря Hug

# 282
  • България
Хубаво,Тейлър била злобна да кажем заради Габи,ама ми се струва,че вече и на нея и беше време да покаже характер.А Брук питам аз каква е?Няма злоба при нея,но поне не открита.При нея всичко опира до нахалство,вечните оправдания с любов,които съпътстват многото й такива през годините.Всичко служи при нея за оправдание-аз те обичам,ти ме обичаш-що да не се вземем?Водена от най-низши страсти и от собственото си себелюбие изцепките й край нямат,а за капак трябва да е спасена от водовъртежа на простотията си,ако може от някой друг мъж!Няма да забравя,като каза на италианчето,че ще превъзмогне Ник с помощта на друг мъж...е да,малко на майтап го спомена,но тя точно това прави без да се замисли кого ще нарани от другата страна...Този модел "не виждам повече от носа си" ми идва в повече.А това колко добра майка е всички го видяхме Whistling

# 283
  • somewhere near the sea
Тейлър била злобна към Габи?А Брук беше много добронамерена и дружелюбна към Амбър,така ли newsm78

# 284
  • Разпиляна във въображението
Тейлър била злобна към Габи?А Брук беше много добронамерена и дружелюбна към Амбър,така ли newsm78

Амбър беше в пъти по зле отколкото Габи. Лана го беше обяснила много добре в предишна тема.

Общи условия

Активация на акаунт