Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 816
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
Гледайки серията днес,се замислих колко прост и лесен може да бъде животът.Той всъщност е ,но хората имат ...лудата способност да го усложняват.
Двама души се обичат,събират се и се опитват да се направят един друг щастливи.Просто ,лесно, елементарто...А защо на някои хора им е толкова трудно?
Мислех си и друго:Защо някои хора никога не престават да приемат децата си като деца?
Аз на мястото на Стефка изобщо не бих се занимавала с никого от тях...изобщо нямаше да ми видят очите...с нейните възможности бих обикаляла света...а "децата",които са на почти 50 години да се спасяват сами...
Ама нали и филм трябва да гледаме...
А репликите на Тейлър днес май са написани от истински психиатър-толкова точни бяха...
Брук какво да я коментирам...в редовната си униформа,както й го каза и Стефани /в мислите си/...
Добре,че в офиса трябва да пази приличие,иначе и там сигурно щеше да се размотава по нощничка...Не че не го прави,де...изпадайки от асансьора...А кой й гледа децата на "добрата майка", докато тя се прави на младоженка?!   
Айде,честито,дядо Ерик преобрази внука си в син...   Joy     

# 391
Айде моля ти се красимира пак двойни стандарти Simple Smile Хем не одобряваш че Стефка се меси хем пък кой й гледа децата на Брук ?  Mr. Green И колкото и да не ви се иска Брук е младоженка именно заради спокойствието на Бриджит ... Simple Smile
Ами много се извинявам ама й нахълтва в спалнята как очакваш да я намери по ски екип ли ?
Естествено , че ще е по бельо в случая нощница. А кой й гледа мъжа на Стефка докъто ходи да никне там където не са я посели Simple Smile Накрая човека й го каза Simple Smile Даже не и добра майка Стефка кое й е доброто ? Че тя не ги оставя да дишат сами лъже ги манипулира ги дели ги  ooooh! разбива им семействата само защото тя решила че Рич няма да е щастлив. Как го реши бе дърта усойнице защото като гледам твоя мъж умира от щастие .. Да така е ама не в нейните ръце а в чужди и тя го запрати там.

# 392
  • somewhere near the sea
Стефани била на ръба. Ами колко пъти Стефани е докарвала Брук на ръба, дори до лудост!!!!!
Ами нали си призна грешките? hahahaТочно както прави Брук.
Брееее!
Стефка се омита!?!?
Сега кой ще ми лази по нервите? newsm78
Не се надявай твърде Joy Няма да стане Grinning

# 393
Стефани била на ръба. Ами колко пъти Стефани е докарвала Брук на ръба, дори до лудост!!!!!
Ами нали си призна грешките? hahahaТочно както прави Брук

Е браво Simple Smile И имаше нужда от психиатъра на семейството за да го направи . Добре че Брук може и сама че не е толкова обсебена от грандоманщина.

# 394
  • Разпиляна във въображението
Ами нали си призна грешките? hahahaТочно както прави Брук

Е браво Simple Smile И имаше нужда от психиатъра на семейството за да го направи . Добре че Брук може и сама че не е толкова обсебена от грандоманщина.

Изобщо не смятам, че при нея има истинско разкаяние. Ако имаше щеше да се поучи и да спре да се меси и контролира. Сега, пред семейството си, е толкова хрисима, но се чудя дали изобщо ще замине. Някакси това нейно изказване навява на един вид обвинение към останалите.

# 395

Брук какво да я коментирам...в редовната си униформа,както й го каза и Стефани /в мислите си/...
Добре,че в офиса трябва да пази приличие,иначе и там сигурно щеше да се размотава по нощничка...Не че не го прави,де...изпадайки от асансьора...А кой й гледа децата на "добрата майка", докато тя се прави на младоженка?!   
Айде,честито,дядо Ерик преобрази внука си в син...   Joy     
Даааа Брукасита наистина в униформа поднася палачинки  food002 и грам усет няма тази жена. ThinkingДържи се като....... хайде пак да не се повтарям smile3505.....а на дъртю му изтекоха лигите......и накрая пак го резна.Ми за какво се облича така като после го реже.Само да го дразни.....а най-вероятно това е тактика,че да я желаят повече. smile3506.Той и той дърт пиргишин не му минал още мерака по младото Heart EyesМай и той трябва да отиде малко на сеанси при Тейлър...Пък нищо че ще е хем пастрок,хем баща, хем дядо на децата на Брук.... ooooh!Абе луда работа..... Whistling
А Стефка ако наистина си тръгне определено пак ще стане скука и ще трябва да гледаме пак само полу голата "добра майка",как се грижи за децата си и се въргаля из нечии легла.... Sick Sick Sick

# 396
  • Бургас
Ама как можа Брук  да не си облече ски екипа?Пфууууу ...лоша,лоша Брук! Joy

Цитат на: Izida
офф: има ли и другия зодия лъв списващи в темата?
има,има....ама аз май повече чета.

# 397
  • В средата на времето
Даааа Брукасита наистина в униформа поднася палачинки  food002 и грам усет няма тази жена. ThinkingДържи се като....... хайде пак да не се повтарям smile3505...

smile3544
Берина, ти това наистина ли го мислиш или го пишеш само, за да "нападнеш" Брук, защото това ти е работата Laughing Трябваше да допишеш - като каква се държи Брук в къщата си  и пред мъжа си??? ..предполагам, си искала да напишиш "като добра съпруга", обаче вероятно щеше да ти коства много Grinning Wink

# 398
  • somewhere near the sea
Значи искрено си е признала,какво като е при психиатър,при свещеник ли да отиде? bishop.Защо на Брук вярвате,след като тя ги повтаря веднага щом си признае.
Според мене са един дол дренки. ThinkingБрук дълго време се бореше за признанието на Стефани.Това я постави в много неизгодна позиция-възможност да бъде гледана отвисоко,тя сама се поднесе на Стефани на тепсийка.Искаше да прилича на нея,молеше за благоволение...Ей в това й е грешката. hahahaСама сложи ножа в ръцете на врага.

# 399
С такова бельо и на Рич не се е показвала досега Shocked
И не му даде на човека! Горкия..изобщо не знам как ще си събере мислите да работи, ако не свали напрежението някъде fertilization
Не мога да ги гледам тия нови постановки сега пък с Ерик. Целия филм се гради върху любовта й с Рич и сега тия натискания с баща му Sickса ми напълно противоестествени. Разбирам, че нещо трябва да се случва, за да има действие, но това прехвърляне от легло в легло и на мен ми идва в повече! Crossing Arms

# 400
  • В средата на времето

Това е така, защото за разлика от бРичко, баща му знае какво да подари на една жена Joy

# 401
Това е така, защото за разлика от бРичко, баща му знае какво да подари на една жена Joy
Е, две думи да няма..Ерик си го може с жените. И с това сребро в косите трудно може да му се устои.
Но отново да набутат Брук в неговата спалня..против съм! smile3512

# 402
  • България
Даааа Брукасита наистина в униформа поднася палачинки  food002 и грам усет няма тази жена. ThinkingДържи се като....... хайде пак да не се повтарям smile3505...

smile3544
Берина, ти това наистина ли го мислиш или го пишеш само, за да "нападнеш" Брук, защото това ти е работата Laughing Трябваше да допишеш - като каква се държи Брук в къщата си  и пред мъжа си??? ..предполагам, си искала да напишиш "като добра съпруга", обаче вероятно щеше да ти коства много Grinning Wink
Слабост моя,сега брака фиктивен ли е или не?Ник ли обича или Ерик?А може би Рич?Ами обърках се от толкова фиктивни и не чак толкова бракове...Сега,като истинска "добра съпруга" ли трябва да се държи или щом всичко е само на хартия трябва да си остане така,а не да дразни горкия грохнал на години Форестър?Добра съпруга или добър приятел трябва да му е?На канапето или в спалнята му трябва да е?А и къде е малкото човече син на Рич!Мама що така не му обръща внимание?

# 403
  • Разпиляна във въображението
Тя не искаше ли да се преоблече и Ерик й каза да не го прави?

Искам да имам тялото на Брук, детегледачка и да правя палачинки за моя мъж по бельо Wink

# 404
  • В средата на времето
Слабост моя,сега брака фиктивен ли е или не?Ник ли обича или Ерик?А може би Рич?Ами обърках се от толкова фиктивни и не чак толкова бракове...Сега,като истинска "добра съпруга" ли трябва да се държи или щом всичко е само на хартия трябва да си остане така,а не да дразни горкия грохнал на години Форестър?Добра съпруга или добър приятел трябва да му е?На канапето или в спалнята му трябва да е?А и къде е малкото човече син на Рич!Мама що така не му обръща внимание?

Дали е фиктивен или не - мисля да драснем на Ерик и Брук и да ги питаме Wink Veli, колко ли ще ти е шокиращо да ти кажа, че най-вероятно обича и двамата..по различен начин .(въпреки че според мен не обича Ник, но да се доверим на думите на Брук).Вероятно на никой не му е минавало през ума, че има различни видове любов, а?  Tired Ерик - обича миналото с него, заради двете деца, които има от него, заради това, че той винаги я е подкрепял (думи на Брук)..май само Ерик не я е разочаровал..В тази тежка за Брук ситуация, това което Ерик направи за нея, Брук го вижда като нещо голямо и му е благодарна за това....Дори да го наричат фиктивен брак, не може да е 100 % такъв, защото това не са двама непознати човека, това са двама души с обща история, делили общи чувства.Те са съпрузи в момента, но и приятели..Недей да извърташ нещата как видиш ли лошата Брук използва горкия, заблуден Ерик..въобще не така. Ерик изобщо не е страдалеца, за който го представяш Peace..Видно е, не само от думите, но и от действията му. Когато Стефка му каза: " След една година тя ще те напусане", какво и отговори Ерик,м? "Това ще бъде най-хубават година в живота ми"..На мен не ми прилича на заблуден или горък човечец - а на такъв знаещ какво прави и готов да поеме последиците от тази сватба с Брук.. Peace

А за децата - недей, това отдавна не е довод..Това не е филм, в който ще дават как някой сменя памперса на детето си или как го храни с пюренце.. Peace Има детегледачки за тази работа..

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 13:16 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт