Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 898
  • 445
  •   1
Отговори
# 345
 Е добре де, а защо нито един брак на Брук не може да просъществува, аз това не разбирам? Мъжете ли са виновни, тя ли, или да кажем лоша, лоша Стефани Laughing

# 346
Е добре де, а защо нито един брак на Брук не може да просъществува, аз това не разбирам? Мъжете ли са виновни, тя ли, или да кажем лоша, лоша Стефани Laughing
Ми защото си е Шаврантия и никога не може да стои дълго все с един..... Peace

# 347
  • София
Защото обича само Ридж, всички други са само опит да продължи живота си след поредното разочарование от Ридж...но и той и тя винаги се връщат един към друг - съдба!

А за това кое ев виновен - Брук, разбира се. В този сериал друг виновен няма, само Брук  Wink

# 348
Ми защото си е Шаврантия и никога не може да стои дълго все с един..... Peace
Да разбирам ли,че искаш да кажеш,че една жена не е шаврантия само когато е била с един мъж Joy Joy

# 349
Защото обича само Ридж, всички други са само опит да продължи живота си след поредното разочарование от Ридж...но и той и тя винаги се връщат един към друг - съдба!

А за това кое ев виновен - Брук, разбира се. В този сериал друг виновен няма, само Брук  Wink

Не, не, аз не очаквам стандартния отговор, че Брук е виновна, наистина ми е интересно. Признавам, че имам огромни дупки в гледането на сериала, а и много неща не помня.
От друга страна, след като обича само Рич, защо  периодично е напълно убедена, че някой друг е голямата любов в живота й? В това отношение Тейлър ми се вижда доста по-последователна.
Уточнявам, че способността на Брук да й се привиждат големи любови под път и над път съвсем не я възприемам като шаврантийство или разврат. Peace

# 350
  • Разпиляна във въображението
Fairy, Брук винаги се е отдавала изцяло на своите връзки. Когато загубиш своята любов и смяташ, че няма връщане назад, ти искаш да продължиш напред. Искаш да вземеш живота си в ръце, да намериш друга половинка, да създадеш семейство, да имаш деца. Какво лошо има в това да искаш да не бъдеш сам.
Тейлър е последователна, до сега, защото винаги е имала подкрепата на Стефани за нейния брак с Рич, а с това и помощта й. Кога Тейлър е била сама без Рич, кога всички са били срещу нея и са я държали настрана от него? Не се сещам да е имало такъв период.

# 351
Miriel , и аз това казах.С други думи.Просто в един момент нейните /на Брук/ страсти,емоции, погледи,изпълнения им идват в повече...с една дума ,писва им.Имат нужда от нещо разтоварващо...
успокояващо.После им доскучава и пак решават,че точно Брук ще запълни липсващото...и така до безкрай.Затова и казах,че никой не може да я изтърпи цял живот,постоянно.Прекалено много нерви и главоболия причинява.
Fairy ,проблема на Брук е ,че обича само и единствено себе си.Всички останали са само допълнение ,за да се чувства тя добре,обичана,ухажвана,търсена.Просто е жена,която не може да диша дори без мъжко внимание.И постоянно се заблуждава,че поредния появил се на хоризонта е единствения,любовта на живота й...докато не се появи следващия...   С такова лутане насам-натам няма как да остане омъжена за един мъж цял живот.  

# 352
  • Разпиляна във въображението
Miriel , и аз това казах.С други думи.Просто в един момент нейните /на Брук/ страсти,емоции, погледи,изпълнения им идват в повече...с една дума ,писва им.Имат нужда от нещо разтоварващо...
успокояващо.После им доскучава и пак решават,че точно Брук ще запълни липсващото...и така до безкрай.Затова и казах,че никой не

Не мисля, че говорим едно и също нещо. Не Брук е виновна, а мъжете са негодни.

# 353
успокояващо.После им доскучава и пак решават,че точно Брук ще запълни липсващото...и така до безкрай.Затова и казах,че никой не

Прекрасно мнение,браво Heart Eyes

# 354
  • В средата на времето

След това мнение бих пуснала завесата и загасила лампите в залата..до следващото представление Grinning Hug

Вие пак интересна дискисия сте заформили, а аз се появявам на края Whistling..пу , не мога да си изкажа "безценното" мнение сега  Mr. Green, без да преповторя някой Rolling Eyes Peace

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 20:54 от Izida

# 355
  • България
успокояващо.После им доскучава и пак решават,че точно Брук ще запълни липсващото...и така до безкрай.Затова и казах,че никой не може да я изтърпи цял живот,постоянно.Прекалено много нерви и главоболия причинява.
Fairy ,проблема на Брук е ,че обича само и единствено себе си.Всички останали са само допълнение ,за да се чувства тя добре,обичана,ухажвана,търсена.Просто е жена,която не може да диша дори без мъжко внимание.И постоянно се заблуждава,че поредния появил се на хоризонта е единствения,любовта на живота й...докато не се появи следващия...   С такова лутане насам-натам няма как да остане омъжена за един мъж цял живот.  
Нямам какво да допълня...

# 356

След това мнение бих пуснала завесата и загасила лампите в залата..до следващото представление Grinning Hug

Изида, аз точно така смятам да направя. Наистина всичко е казано към този момент. Ти пиши вместо мен. Hug

# 357
  • В средата на времето
Нямам какво да допълня...

Многословна си и ти днес Wink

офф: има ли и другия зодия лъв списващи в темата?

# 358
Цитат
Не Брук е виновна, а мъжете са негодни.

Е как не се намери един мъж за нея...Когато не се разбираш с един човек,после с втори,после с трети,четвърти.....все другите ли са ти виновни?!Малко ми заприличва на браковете на Миглена Ангелова...за нея все няма подходящ мъж...единия бил такъв,другия онакъв...В такъв случай не е лошо човек да се вгледа в себе си и да се запита защо така с никой не може да мели брашно?!
Защото няма как да си на нож едва ли не с целия свят и те да са ти виновни...
Та и Брук...как не попадна на мъж...Да вземат да докарат някой ,тип Шварценегер,да я тръшне два пъти в леглото,та дано й дойде сърце на място!    Joy   
Може пък да се кротне...

# 359
Просто Брук е по-влюбчива,в което няма нищо лощо Blush
Сърцат човек

Общи условия

Активация на акаунт