ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 147
  • 628
  •   1
Отговори
# 465
 Joy
Хубаво е момчето, какво, и аз щях да се радвам на Сакис-танц, ама няма.
Неговия подръжник, импресарио, продуцент, всъщност не знам какъв точно, в началото на славата му е изявен и всепризнат гей, не му помня името. Та заради него е сложено и клеймото на Сакис, а човекът си има много хубава жена (не знам брак има ли) и скоро им се роди дете.

# 466
  • Норвегия
 Лилянчо, аз Сакис само го гледах, Аполона му с Аполон.  Laughing Въобще не зная какво и как изпя.  Crazy Малиии, много горещ беше днес.

# 467
Бе аз не мога да разбера защо някои хора толкова се заяждат на тема сексуалност.
Може ли да пее - може.
Може ли да прави шоу - може.
Пуста завист ...

# 468
Лилянчо, аз Сакис само го гледах, Аполона му с Аполон.  Laughing Въобще не зная какво и как изпя.  Crazy Малиии, много горещ беше днес.
Не си падам по метро момчета. Давам ви го.  Simple Smile
За пеене не знам, ама хич го няма в танците.

Ето резултатите от Първия полуфинал.
http://www.eurovision.tv/event/scoreboard?event=1480
За нас са гласували само Турция - 2т. и БЮР Македония - с 5т.

Както и тези от финала
http://www.eurovision.tv/event/scoreboard?event=1482
Нашите точки за:
1-Литва
2-Норвегия
3-Финландия
4-Босна&Херцеговина
5-Исландия
6-Армения
7-Англия
8-Азербайджан
10-Турция
12-Гърция

СМС на синът ми за РУмъния не им е помогнал.  Sad
Както и моите 2 за Русия.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 03:06 от Стики

# 469
Завист, яд, злоба или комбинация от трите. Голяма част от Големите певци и музиканти са гейове, но това не ми влияе да се наслаждавам на творчеството им. Пък нали е клюкарник, да си кажа аз какво знам за Аполона, не ми плаща да му адвокатствам   Flushed

Беше ми любопитно това гласуване и съм приятно изненадана  Simple Smile

# 470

Ауу, значи от първия полуфинал сме финиширали на пред-предпоследно място, какъв успех, да цитирам Петя Буюклиева!  Laughing

С гърците човек винаги трябва да има едно на ум, относно Сакис и продуцента му Grinning

# 471
Burberry, огромен успех е, разбира се!
Нали не сме на последно място, гледай по-положително на българските успехи и ти (пак неин цитат)!

Точно сега и аз гледах таблицата от полуфинала.

Лилянчо, и аз знам, че е женен с дете, да са живи и здрави всичките Simple Smile
То се видя на Евровизията коя песен колко струва.
Според мен първите 7-8 песни заслужено са на тези места (е, на Сакис можеше и 2-3 място да му отива).
Само турската песен на мен лично изобщо не ми хареса, нито пък изпълнението, но ... турските емигранти в Европа си казаха тежката дума.

Със сигурност Исландия и Азербайджан заслужаваха добри позиции.
Аз малко се учудих, че Гърция даде 12 на Великобритания, но то за кой ли да гласуват - не се обичат с турците, не се обичат с албанците, румънците са далече ...
Финландия даде 12 на Естония, което също малко ме изненада, а норвежците 12 на един от най-сериозните си конкуренти (Исландия).

# 472
Добре че бяхме добрите съседи, иначе Сакис нямаше да е в А група изобщо.  Wink

# 473
Аз се позачудих Гърция или Турция ще вземе 12 от Кипър, а то Турция изобщо не взе точка от тях.

# 474
Зависи от коя страна на острова гледаш!  Naughty

# 475
Така е, зависи Simple Smile

Аз много се надявам българската песен догодина да бъде представителна поне до степен да стигнем финал Simple Smile

# 476
Мисля да включим Васко Василев.
Ама кой да е вокала.  newsm78

Или вече цигуларите ще са банални тогава.

# 477
Хич не ми хареса тази песен на Норвегия Confused Не знам защо, но не ми допадна и това е. А много от другите песни ми допаднаха и все се надявах някоя от тях да спечели - Азарбейджан, Исландия, Швеция, Естония, Босна, Португалия, Молдова, Румъния.

На нашата песен нямам какво да й коментирам повече. Факт е, че нямаме поддръжници и трудно можем да стигне до някъде, но също така е факт, че не е невъзможно стига да имаме наистина добра песен.

# 478
Доволна съм, че моят фаворит спечели. Не мога да повярвам, че България му отреди 2 точки!
Разбирам, че хората се поддават на комшийски пристрастия, ама чак пък толкоз...
Гласуването в тази тема е някакъв вид социологическа извадка....почвам да се съмнявам в данните от БНТ.

На който му се занимава,нека разгледа по-подробно резултатите от гласуването. Гласуване "по-съседски" тази година имаше само от някои държави,повечето страни имаха доста изненадващ и непредвидим вот. Така и трябва да бъде,ако искаме този конкурс да бъде все по-добър. Не вярвам в официалния български вот,има нещо гнило. Както и не вярвам в зрителския избор на Краси Аврамов.
  Това за "приятелите" не е съвсем така. Стунджи и Елица взеха пето място,значи не е само до "приятелство". Докато БНТ продължават да подценяват нивото на този конкурс и да го вкарват в някакви остарели политически рамки,все ще е така. Какво значи-"България гласува по традиция за съседите-Гърция и Турция?". Няма такова нещо. България сме аз,ти,тя-вижте нашата анкета. Вярвам повече на нея. По-скоро е  традиция нещата у нас да се случват с огромно закъснение и да се манипулират доколкото може от най-високо ниво.

Ето гласуването за Саша:

16 държави са дали по 12 точки
 9 държави са дали по 10 точки
 10 държави са дали по 8 точки
  Албания е дала 7 точки
  По 5 точки са дали Португалия и Румъния
  Чехия е дала 3 точки
  България е страната,гласувала с най-малко точки за песента фаворит-2 точки

Това означава,че общо 36 държави са гласували за песен и изпълнител,а не "по съседски". Сигурна съм,че точките и на България за Норвегия са много повече от две,ние не сме някакви извънземни все пак.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 09:17 от maraidara

# 479
Интересно какво отсъди българското жури.

Общи условия

Активация на акаунт