За пленума се стяга вече АПРИЛското човече

• 12 740
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
 welcome
що така чак сега се престраши? Още никой не сме изяли  Hug

# 136
Добре дошла, iofi! Hug

# 137
благодаря моми4ета Hug

# 138
Добре дошли iofi и Кристиян! Hug

asjuta, хайде присъединявай се и ти! Hug

# 139
  • София
Явно днес ще е ден за нови попълнения Simple Smile Привет от мен и от Калоян! Той е роден на 10 април.
Аз също чета отдавна и признавам, че темата ми е страшно полезна, за да си сверявам часовника Simple Smile
В момента съм в очакване на класирането за ДГ, макар, че шансът ни е минимален. Ама знае ли човек...ще се надявам до последно. Успех и на останалите мами, които са в това положение!

# 140
 welcome, asjuta  Hug!

# 141
МИЛА РЕНИ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА!
БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА!

МИЛА ИЛЕНКЕ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
НОСИ С РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ГОРДОСТ ТОВА ХУБАВО ИМЕ!

(заплюла съм си го за момиченце  Blush)!

Привет на новите майчета и техните дечица  Hug

# 142
Честит рожден ден, мила Рени! Желая ти много щастие, късмет, здраве и любов!  Hug

Иленке, да ти е честито красивото име, да си го носиш със здраве!
Добре че е форума, та да честитя и на татко  Blush

Добре дошли на новите мами и техните рожби   bouquet

Иха, на вълна отпуска сте, супер  Sunglasses Нашите планове са ясни, другата седмица тръгваме за Варна за 2 седмици, тази събота трябва да си търся нов бански  Mr. Green Мисче, ще се видим, как  Hug
През септември ще ходим в Турция на море за 2 седмици, ето тук  http://www.magiclife.com/clubuebersicht/club-unterseiten/clubvideo.html?cid=1550  http://www.magiclife.com/clubuebersicht/club-unterseiten/fotogal … rie.html?cid=1550
Юлче, много красиво изглежда  Peace

Рени, как е Соня?

При нас днес е почивен ден и денят на бащата. Милена вчера нарисува една картичка за татко си и тази сутрин го събуди рано-рано за да му я даде  Mr. Green

# 143
Татянка, честит ти именник-жив, здрав и послушен да е !   bouquet А защо нов бански!?  Mr. Green

asjuta и Калоян - добре дошли!
Hug

# 144
Татянка, честит ти именник-жив, здрав и послушен да е !   bouquet А защо нов бански!?  Mr. Green

Жена съм, искам нови парцалки  Mr. Green
Мерси  Hug

# 145
  • София
Честит рожден ден, Рени! Много щастие, обич, късмет и здрави дечица ти пожелавам!

Иленски, да носиш  с гордост хубавото си име и всички само с добро да го споменават!

Честито и на другите именници в априлските семейства! Бабълчето не беше ли и тя днес?
 newsm78

Честит празник на Миленкиния татко!
Тук пък, защо не можа да стане популярен Денят на бащата, а е толкова хубав празник!?  newsm78

Добре дошли на новите мами asjuta и iofi и на техните юнаци!  Peace

Данче, болките в ушите са сериозна работа, не ги подценявай! Ако пак се оплаче Стасик, го заведи на лекар!
Валски пък, от снощи проточи едни реки от зелени сополаци и го оставих вкъщи, след малко ще го водя при педката да каже, как да спасим квартала от удавяне  Sick

Ние още не сме планирали почивката, но си мислехме тази година да е на планина, а не на морето. Все пак миналия месец си купих нов бански, да си имам за всеки случай  Laughing

# 146
  • Русе
Благодаря за топлите думи, мили момичета! Hug Hug Hug

Добре дошли на iofi и asjuta и техните дечица! welcome

Смин, ми не се бавете много с "иленчето"! Mr. Green

И аз се обзаведох с нов бански наскоро  Flutter, явно повечето сме на една вълна... Wink

# 147
И обувки си купих, и обувки  Laughing  Flutter

# 148
Оооо, нов бански с нови обувки, ооооо... С висок ток ли са?

Добре дошли на новите  Hug

# 149
  • София

Здравейте, iofi и asjuta! Не хапеме само като се пише често  Mr. Green Като знам колко глупости съм изписала ме хваща срам като се появи някой нов, който ни чете от дълго време   Embarassed

Аги, за целия сезон всичко е заето ли? Много прилични ми изглеждат бунгалцата  Peace

Ренка, не ми изправяй косите, ей, сутринта затова ходих до яслата да предупредя да го следят та цял ден не звъннаха....  newsm78 Чудя се дали все пак да не отидеме до лекарката ни или утре, пфу и аз незнам.

Танче, да ти е жив и здрав таткото!   bouquet Обещала си ми литературно-образователна среща с него  Heart Eyes

Иленко, да си ми жива и здрава! Все такава свежарка!

Общи условия

Активация на акаунт