Отговори
# 210
Здравейте и от мен в тази жега #Silly
Честит имен ден на всички именници,да са живи и здрави  bouquet

Чакам снимки от всякакви места и празненства Peace
От тротинетките Аси му е подут и ожулен единият глезен и за това днес малко почивка следобед от тях  Crossing Armsутре несмятам да ги водя на детска че Аси има конюктивит и то неминава за един ден,мажа го надявам се към вторник да мине Praynig
Сега ги изпратих с татко им на вън и започвам да чистя #Crazy

# 211
  • 42.016399,23.101179
Добър вечер,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!!!
Усетихте ли заметресението?
Ние около 3 часа бяхме без ток  от тази буря. #Cussing out
Дани конюктивита е ужасен и наистина много заразен. Не минава за един ден със сигурност. Ти с какво ги мажеш? Бях чела че сребърната вода помага много за него. Sunglasses
Нещо не му върви на Жоро с колата. Cry
petia_d75 чакам снимките с нетърпание. Wink
Ana2 радвам се че папиломите не са нараснали и нищо не трябва да им се прави.
Ами да, и аз съм ' в квартала' около 6то, там учех до 7ми клас Simple Smile... тичали сме заедно по улиците сигурно  Laughing
Явно така е било. Wink Може и по лагери заедно да сме ходили, аз все си бях на такиве неща.

# 212
Здравейте! И ние се върнахме, но утре ще пиша подробно и ще пусна снимки.

# 213
Марси,аз усетих земетресението защото бярото и компа се залюляха и на мен ми се стори невъзможно да е от вибрации от търчането на комшиите от горе и казвам на Жоро че има земетръс той вика нищо няма и пак се люля,но веднага прочетох в нета за такъв и се уверих че е било точно това Thinking
шмуга ,ще ми е интересно да видя твоите снимки и да разказваш също Hug
Билянче и аз се радвам за вас Hug
Жоро обмисля някакъв еднократен курбан че с тия катастрофи ни писна Crossing Arms
Марси мажа Аската с Фуциталмик,но ако и утре не се оправи ще му слагам капки Тобрадекс

# 214
Здравейте,
Ние днес бях ме до Сандански и на връщане на Кресненското дефиле ни хвана бурята и познай те там висях ме 3 часа и половина, защото имаше свлачище и пътя бе затрупан  #Cussing out, направо ужас. Такъв каръшки ден не съм имала. Първо един щеше да ме удари челно, после ни хвана бурята, пътя бе затрупан, после земетресения няколко....... Направо съм потресена от всичко, толко много съм натоварене психически че не знам какво да ви кажа. Хай де стига съм се оплаквала.
Иначе да се похваля докато си висях ме на Дефилето, до нас спряха Гала с нейните приятелки Камелия и другата не знам как точно се казва (тази пълничката, където е много сладка и миловидна) и даже си поговорих ме  Mr. Green.
Дани това е ужасно, аз като знам колко разправии имах когато ме удариха, при положение че нямаше нищо на колата, а представям си като има и щети направо ужас.
Иначе на нас ни изплатиха от Алиянц 124лв, за което съм много доволна
Хай де лека вечер на всички

# 215
Добро утро! Виждам, че всички са имаоли екстремни изживявания...само ще добавя, че и мен доста ме поразтресе на тавана на блока:)
За днес звездите ми споделиха, че ще има много работа и дребни ядове, като цяло ползотворен ден!

# 216
Добро утро и от мен,
дано днес е по-спокоен ден,че вчера беше нещо страшно.
След бурята нямахме интернет, пуснаха го късно вечерта и не успях да кача снимки, за което съжалявам - напразно сте очаквали.
За рождения ден- детето го определи като най-лудия рожден ден досега,явно и` хареса. Тичаха и играха направо като луди. На мен ми дойдоха в повече тези преживявания, таткото също беше напрегнат, всеки път се замисляме дали да правим , но детето си очаква партито.
На Огняново беше много хубаво, плувахме си на спокойствие. Разходихме се до Ковачевица и Лещен, пътя до там не е много добър, но си заслужаваше. Къщите,които видях и атмосферата, която усетих са неповторими, от гледката направо ти спира дъхът.
Ще ви описвам по-подробно довечера.
Хубав ден и успешна седмица/тази ще е особено дълга/.

# 217
Марси мажа Аската с Фуциталмик,но ако и утре не се оправи ще му слагам капки Тобрадекс

дани фуситалмика е по-добър от Тобрадекса  Peace
от личен опит лично мнение
ще мине на юнака ще видиш че още днес ще има резултат от гелчето

....и чакам Жоро че ми се обади че са го ударили и пак са ни смачкали вратата някакъв пиян чичка с жигула #2gunfire

предлагам на хора над определена възраст да им се вземат книжките

и мен един дядка ме удари преди време с някаква такава
добре че бяха таксиджийте на стоянката тогава и всички бяха вън от колите че си пиеха сутрешното кафе а и наско караше след мен та видяха всичко
тоя просто си слезе от колата и се опита да се направи на разсеян ама нещо не се получи и всички дружно го насметоха

дано да сте си направили каско дани  Hug

# 218
Добро утро,
децата са в къщи и едва ме допуснаха до кампа Sick
Нинче,нямаме каско,и на всичкото отгоре според полицаите )Жоро е отнемал предимството на пияният водач а високата скорост била трудно доказуема според тях трябвало да има смъртен случей за да направят експертиза #2gunfireза мене си е правил правилна маневра и по закона за движение по пътищата си е спазил всичко необходимо,той писа възражения в акта дори го глобяват 100лв,а за другият не ми се говори направо и той ще си понесе последствията

децата изтерясват и търчът на вън гоня ги по стълбите,искали на вън ще се спуснат с тези тротинетки ужас ще ги смачкам,дано утре е добре аси за да ги праждосам на детска smile3511

# 219
Ето малко снимки от абитуриентската на братчето ми.
Тук е с двете дами Simple Smile

Тук сме с моите родители и мъжа ми

Тук сме с леля

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 19:30 от Anelia20

# 220
Anelia20 много са хубави абитуриентите.
Честито завършване на твоя брат, успешен път занапред в бъдещите начинания и във всичко предстоящо.

# 221
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
тежък ден на всички май е бил вчера.
Дано в тази наистина дълга седмица да няма повече такива дни. Sunglasses
Anelia20 в кое училище е учил брат ти. Много хубави снимки наистина, но дано не ги види модератора, че наистина са прекалено големи. Ето тук е обяснено подробно как се намаляват снимките. Laughing
Чакам снимките от Петя и Джуджавка с нетърпение. Wink

# 222

Anelia20 в кое училище е учил брат ти. Много хубави снимки наистина, но дано не ги види модератора, че наистина са прекалено големи. Ето тук е обяснено подробно как се намаляват снимките. Laughing

Marci,благодаря за линка.Одавна си търся лесен начин за променяне на размерите на снимките.
Брат ми завърши в Електрото.

# 223
  • 42.016399,23.101179
Anelia20 много добре си се справила. Wink
Това на аватара бебока ли е? Laughing От кога молим Ина да ни покаже някоя 4Д снимка ама тя все неиска. Добре че ти поне ни показа. Laughing

# 224
Най- накрая се добрах до свободен компютър  Mr. Green Децата пак са болни, ама си мисля, че ще се справим без антибиотик пък да видим.... Ето и снимките http://jujavka.multiply.com/photos/album/10/Velingrad На връщане спряхме на Юндола. Хареса ми и ако имате някаква идея за почивна база там, споделете моля Hug

Общи условия

Активация на акаунт