90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 942
  • 445
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, момичета!
Пожелавам на всички ви да постигнете желаното тегло!
Аз днес съм белтъчна и изплюсках 1 парченце наденица, зелена салатка и сиренце. Смесих 2 белтъка, но за хора правещи диетата от 92 дни е позволено Joy Joy Joy
Още не съм огладняла, така се заситих! Peace
Пратих си данните на Жанито и тя ги въведе в таблицата, да ги има за протокола. Скоро може и да се фотна Party
А тези дни се надявами да намеря малко време и да попреведа още малко рецепти за вас Hug

# 406
f1ST14ka добре дошла при фиданките. За житото-мисля, че по-напред го обсъждахме, че става за деня с въглехидрати. Но изчакай още някое мнение защото нещо не съм сигурна Thinking
sisimisi70 сушените плодове ги избягвай освен в плодовия ден за да ти помогнат да издържиш деня. Аз също обичам сурови фъстъци но суровите ядки са разрешени само в плодовия ден. Аз днес съм на плодчета и си взех сурови фъстъци и усещам, че ще подмина дозата от 100гр. за деня Embarassed
Мелиситка както ти казах много се радвам когато ни пишеш и ще се радвам да пуснеш превод на още някоя и друга рецепта. Пък се надявам скоро да се появи фиданка, която да прави диетата по рецептите и да видим тогава какъв ще е рузултата от диетата Hug

# 407
Момичета искам да ви попитам може ли да се консумира крем-карамел в белтъчния ден?  newsm78 От няколко дни вкъщи ме карат да направя и аз все отлагам, но утре съм на белтъци и се чудех ако за себе си си го направя без карамела и с подсладител дали мога да си хапна един на обяд, а може и половинка (това ми е любимия десерт  Sad) Но те са и два белтъка в едно  Thinking, май ще си остана само с правенето и гледането  Crazy
kriss` за другият ми въглехидратен ден мисля да си направя едни козуначни кифлички, който мисля, че отговарят на изискванията на диетата. Ето и рецептата:
5с.л. захар
1/2ч.ч. маргарин
1 кубче мая (50 гр)
1 и 1/2 ч.ч. топла вода (по вкусни стават с мляко, но сега не става)
От всички съставки се меси меко тесто, разделя се на 8 топки,може и на 10, за да станат по-малки кифличките.Оставят се да втасат, след което от всяка топка се разточва на кръгъл лист дебел около 5мм. Листата се лежат на 8 триъгълника. В широката част на всяко триъгълниче се слага плънка по избор (сладко, локум, сирене ...) и се навиват. Кифличките се нареждат в тава (не се маже с олио) и се намазват с жълтък. Пекат се в умерена фурна.
За съжаление нямам снимка (скоро ще ги направя и ще ви ги покажа), но стават мног вкусни и пухкави.

# 408
gertruda ако го направиш крем-карамела без карамел и с подсладител мисля, че няма да е голям проблема. Но нека да е един път по изключение Peace
А кифличките според мен стават перфектно за въглехидратния ден. Като ги направиш ги снимай и дай да ги сложим в сайта ни Peace

# 409
  • СОФИЯ
f1ST14ka добре дошла при фиданките. За житото-мисля, че по-напред го обсъждахме, че става за деня с въглехидрати. Но изчакай още някое мнение защото нещо не съм сигурна Thinking
sisimisi70 сушените плодове ги избягвай освен в плодовия ден за да ти помогнат да издържиш деня. Аз също обичам сурови фъстъци но суровите ядки са разрешени само в плодовия ден. Аз днес съм на плодчета и си взех сурови фъстъци и усещам, че ще подмина дозата от 100гр. за деня Embarassed
Мелиситка както ти казах много се радвам когато ни пишеш и ще се радвам да пуснеш превод на още някоя и друга рецепта. Пък се надявам скоро да се появи фиданка, която да прави диетата по рецептите и да видим тогава какъв ще е рузултата от диетата Hug

ееееееее значи развалих цялата работа! Ми трябваше първо да питам и после .... janeta* блаагодаря ти все пак за отговора

# 410
kriss` за другият ми въглехидратен ден мисля да си направя едни козуначни кифлички, ....
благодаря за  идеята gertruda, ще чакам   снимки  и  сигурно ще се пробвам  да   направя и аз едни, но кифлите със сирене МАЙ не са режимни, в нас  при успешни такива ще им се  зарадват мъжа ми и детето, те за разлика от мен не обичат сладко  Embarassed Embarassed Embarassed
И понеже не  съм се пробвала да меся,  мисля хлебопекарната да ползвам  за тази цел, само моля Ели да разясни как действа с нейната, че  нашата си седи като паметник поради липса на книжка на  български, аз така и не се заех да я разуча  Confused
Иначе  незнам да се хваля ли за 3  дни имам  -  1.200 кг  newsm68 newsm44, но утре доста ме е страх с  този  въглехидратен  ден да не  съобщя за +1.200 кг  smile3506
Приятна вечер от  мен  аз отивам да си  хапна  картофената салатка  eat

# 411
  • Панагюрище
Крис ,не съм Ели,но веж тук има много интересни неща,даже и книжка с рецепти и опътванеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=389900.780.
Ето ти и линка към книжката http://store1.data.bg/gato/Recipe%20for%20Breadmaker.htm.

# 412
... и си взех сурови фъстъци и усещам, че ще подмина дозата от 100гр. за деня Embarassed

А кой ти е казал, че дозата е 100 гр на ден smile3506
Я марш на 1-ва стр. да четеш smile3513

smile3502

# 413
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Птица , не съм ти благодарила за скастрянето.  Hug
Взех се в ръце и почнаха да се нормализират нещата. Peace
Все  повече комплименти получавам и се обръщат клюкарските
погледи по мен.  Laughing

Рапорт за деня: 2 риба консерва , 1 пил. кремвирш , кьополу и
2 пълнени чушки със сирене. И естествено към 2л. вода и чай.  Peace

# 414
Видя лииии Grinning

Радвам се, че пак потръгнаха нещата при теб Peace Не съм и очаквала друго. Беше набрала инерция и насила я спираше. Все едно да завиеш рязко, както хвърчиш с голяма скорост, и после да се чудиш що колата забавя и лъкатуши по пътя.
А при тази диета всичко е обмислено, това не е от онези диети, дето ти или аз сме си ги измислили, щото така ни харесва.

Само кренвирша днес не одобрявам, ама карай, ще си затворя за него очите. Или само едното очо bash   Mr. Green

# 415
Роси_72, благодаря ти  мила, сега ще  попрочета
Искам да питам  гъби в кои от  дните  са разрешени?

# 416
  • София
Здравейте!
Браво на тези с минусчета днес.
Нати, честит ти малък рожденник!

Аз днес съм още -500 гр. за 2 дена съм смъкнала килограм. ShockedВъзможно ли е? Или съм набрала и аз инерция или нещо кантара е развален . Ще видим утре.
Може и да е от притеснение, че от вчера дъщеря ми е с варицела и цял ден се разправям с пъпки и температура.

Чао и лека вечер.

# 417
  • Панагюрище
Крис ,гъбите са за всеки ден.
Рени,много неприятно ,но по хубаво да го изкара като малка.Дано да е по леко.

# 418
  • София
Честито  на всички празнуващи днес и семействата им.
Да не изброявам, че ще изпусна някого.
Жабке, според мене от тренировките се оформя мускулна маса, а тя е по-тежка от сланинките.
Та за това нямаше минус. Но важното е как изглеждаме. Нали няма да ни теглят на кантара, хората възприемат общо външния вид. Така, че не се притеснявай.

# 419
Здравейте,
Рени,сега ми се обади сестра ми и каза ,че племенника е с варицела,той е във втори клас та цялото училище било пламнало
наистина по-хубаво мила да я изкарат като по-малки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт