АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 183
  • 264
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 226
опааа,ето ме и мен Crazy
Или,страхотни снимки,ти си страхотна мацка,тук все едни красавици сме се събрали Mr. Green Бобче,това и за теб се отнася Heart Eyes

Сега за бибката,снощи я беше прегризъл, и като го слагах да спи,се сети и пита,аз му казах,че я е прегризал,и не става за смучене,той се съгласи с мен,и това беше.Теди рядко я търси де,само ако я види и я набутваше в устата Crazy на обяд го сложих както обикновено,заспа,но спа малко час и половина само Grinning надявам се тази вечер по рано да заспи,че до 12 откачам Crazy

до сега бяхме на разходка с Ребусчето и с Ванко,обиколихме малко градината и се прибрахме,сега си играе в стаята Whistling

Алма,нямам представа за това което питаш Rolling Eyes

мммм,тиквичкиииии,искам и аззззз,но няма кой да пържи Crossing Arms

# 227
Мерси момичета.Аз вече говорих със счетоводителката и утре имаме среща да напише бележката.А сега мисля да се запиша да уча някъде...Мисля да е испанска филология или руска...незнам още.
Морска,очевидно доста добре се разбирате с Теди.На ситното като му кажа че шишето го няма или измисля нещо друго той отговаря:Намааааа!И се започва един рев.И съм принудена да го дам.
Ние пък не се приспиваме.Има много странен режим на спане.Сутрин става в 9,после ляга в 13 и се буди в 15-15.30.Вечер ляга към 21.30-22 часа.и само си казваме "чао".По една целувка и след 10-15 мин е заспал.Но задължително трябва да съм в стаята.

# 228
заспа,ама ми хленчи,не иска да му затварям вратата докато не заспи Crazy

# 229
  • София
Здравейте  Hug.
Морска, дори и да мрънка малко за биберона, не му го давай, че после ще бъде по - трудно. Дано не се сеща вече и бързо да го забрави.
Уф, така като гледам моето диване, биберона ще си го смуче до 1 - ви клас ooooh!. Вместо да го отказва и да го изхвърляме, в понеделник й купих нов Whistling.
Алма, и Ани не я приспивам, в смисъл, че я слагам в леглото й и стоя при нея докато заспи, но преди заспиваше за 15 - 20 минути, а сега от около седмица по 1 час я приспивам  ooooh!.
Тази сутрин се събуди сама в 7 часа и много се надявам на обяд да заспи бързо Praynig.
Приятен ден на всички   bouquet.

# 230
добро утро Grinning

Марти,малко инат си падам ,и като реша нещо докато не го постигна не се отказвам Mr. Green преди малко се събуди,не е особено щастлив,че няма какво да смучка Crazy пуснах му джетикс и излязох от стаята да не му гледам кривата физиономия Crazy

# 231
Добро утро, момичета  Heart Eyes

Тези дни сме все навън. Днес реших да излезем само привечер, че да си пооправя къщата. Та оправям аз едната стая, Мая си играе в другата. Усещам някакво затишие по едно време, отивам и... Мая ме гледа с черно лице  ooooh! Laughing ooooh! Добрала се нашата до спиралата ми за очи и се омазала цялата по очите и бузите. Ужас!  ooooh!  Crazy Измих я със сапун, почистих я и с крем и памук, но очите й още са като гримирани.
Явно пораснаха децата и вече стигат и там, където си мислим, че не могат...

# 232
Здравейте от нас!

Ние вече се появихме,  в София сме си. Ходихме на свабта, на бал, та и на всичкото отгоре вече сме оперирани. Много неща ни се случиха за отрицателно време, но от една страна така е по-добре.
Видях страхотни снимки-Райчето много е пораснало, Ивон като гледам и майка и доста добре си изкарват на Сандански, сватбата е била суперска на сестрата на Бобченка, но защо толкова се свива, та не пусне повече снимки. Илиянка и вие добре сте си изкарали като гледам, снимките са много готини.........
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ В ЯСЛИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Нас ни няма в списъците на приетите, но дано поне за градина догодина да се класираме, че това е по-важно!

Валерия-съжалявам за ужаса, който сте изживяли, повече никога да не ви се случат подобни неща!
Морска-Теди вече е пораснал мъж, след като не иска биберон!
За земетресенията -просто не ми се коментира, настръхват ми косите!

Ние изкарахме една чудесна сватба и абитуриентски бал.
В понеделник сутринта решихме с доктора да оперираме Перси, защото той излиза в отпуска и по-добре сега, а не отново да отлагаме. Та в понеделник подготвихме документацията и изследванията , и във вторник сутринта в 10ч. го оперираха. Голям стрес и негативни емоции бяха за детето. Беше с пълна упойка, спинална анестезия, боцкане в крачето и абокат на ръчичката. Така се беше стресирал миличкия........... Особено като го взе сестрата за операция, така се вкопчил в нея, но могат докторите да го вземат....................... Операцията беше с продължителност час и 15 мин. с подготовката...... След операцията Перси много плачеше и му сложиха силно обезболяващо. Вчера беше кошмарен ден, но от днес вече е добре. На моменти доста го боли, но времето ще го излекува.
Хубавото, е че всичко минава. Мина и това.......................................

# 233
Здравейте!
Морска браво за бибата.Апък Теди на аватара е направо страхотен.Ицко в момента се подвизава с екин на Ливърпул -подарък от кръсника.
Бобче страхотни мадами видях особено тази с очилата пу,пу.
Или,Димяни малките мъжлета са супер.
Пива стреса е наистена голям но важното е ,че всичко е минало благополучно.Бързо възстановяване на Перси и много Hug Hug Hug

# 234
Браво на вас Пиванова!Радвам се да чуя че мъника е добре вече Hug
Ние до сега бяхме навън и сега го сложих да спи. И аз упорито започвам да подготвям документи за яслата.Че и готвене ме чака...Ужас.А утре сме на консултация и ще се включа да се отчетем!Хубав ден на всички!

# 235
Пива Hug Hug Hug,вече всичко е зад гърба ви.Бързо довъзстановяване и повече никакви посещения при докторите Heart Eyes

# 236
Четох по надолу мнение  за пишкането...
Калина  от една седмица е  без памперс ....нощем, денем, на обяд....по всяко време....
Казва си....
Даже през нощта в 3 часа ме буди и ми казва: мамо пиш.....така и на обяд, като легне да спи.....пишка и после пак ходи да си ляга.....
Дано не е временно явление..... Praynig
Първите два дни без памперс намокри по веднъж гащите, като единият път беше на една пързалка Mr. Green Mr. Green Mr. Green....но от тогава не ми е ми е правила номера.
В събота бяхме на бал на първия ми братовчед и се бях притеснила да не опикае ресторанта, но не...казва си и ходихме на вън до колите да пишкаме, а за всеки случай бях взела и гърне, но не пожела да пикае в него....
Обаче само на мен казва.....на баба си, дядо си и баща си не казва.... Thinking Thinking Thinking
Срам ли я е???
PIVANOVA от тук на сетне само положителни емоции ти желая. Hug

# 237
Пиванова,най лошото вече е зад гърбави,от тук нататък само хубави емоции Hug
Янакр,Теди и той има на Ливърпул и на Манчестер юнайтед Crazy още зимата му ги купих Crazy
Сладкишче,какво ме направи бе мацко,скри ми шапката, с нашето темпо,до 3 години ще си ходим с памперс Sick
Слънчогледка,така ще е вече Mr. Green

Теди го хоризонтирах,сега отивам да ям Wink

# 238

Сладкишче,какво ме направи бе мацко,скри ми шапката, с нашето темпо,до 3 години ще си ходим с памперс Sick

Сама реши, че и е топло с памперс и рев, че не го иска.....
Аз се боях да го махна, да не ми опикае новата количка....аз май не съм казвал, че купихме на "Чико", лятната.....обаче за сега не я е сефтосала....
Обаче от биба няма отказване.....е само нощем я смуче, но пак....
Рязах, я крих я, няма.....пак я смуче....така реших, че щом има акъл сама да се откаже от памперса, ще се сети сама и за бибата.....

# 239
Здравейте  Hug
Крис ей сега заспа сам Сложих го в леглото му, а аз си седнах на компа и след 10 мин заспа  newsm68 Искам да го свиквам вече да заспива мса, че е свикнал само с мен на нашето легло и е страшно полжението. Миналата вечер ходихме на кино с мъжа и малкия го оставихме на майка ми. Прибрахме се към 23.30 и той още ме чакаше и не искал да заспи.  Tired

Пиванова, дано само хубави моменти имате за напред с малкия.  Hug
Сладкиш, браво на вас. Аз както го хвалих 2 дни, че не се беше напикавал в гащите, а само на гърнето - днес се наака в гащите, измих го и пак му обух гащи и той се напика  doh
Ние количка не ползваме от около 5-6 месеца. Въобще не иска да седи в нея. Даже я дадох на една приятелка да я ползват, че тя си ни остана нова.

Морска,, Янакр и ние сме в отбора на Манчестър   football Донесоха му тениска от Англия, но е 104 р-р и за сега му е доста голяма. Като гледам догодина ще я носи.

Айде отивам да оправям докато спи, че снощи до 2 часа правихме ремонт и ми остана още 1 стая за чистене.  newsm79 1dishes hang

П.П. Някой знае ли как вървят цените за Цирк Балкански?  Thinking

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 14:52 от teddy_

Общи условия

Активация на акаунт