АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 187
  • 264
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,вклювам се набързо,че напоследък още преживявам,че малкия не го приеха в Одз,или никъде където подадохме #Cussing out,от 350 деца,той е 39,а свободни места само 6,е как да стане,трагедия...Кога ще работя и кой ще го гледа не е ясно...
Пиванова много се радвам,че минахте през това изпитание и е зад гърба ви-операцията и,че всичко е наред  Hug
Видях страхотни снимки на мамчета и дечковци,прекрасни сте всички Heart Eyes
Ние сме добре и от 1 седмица вече също е напълно без памперс като Калина на Сладкиша и други деца.Не се буди през ноща по-нужда,нито се опикава,стиска изглежда и на сутринта си се изпишква най културно,сам си взема гърнето,сам си сяда,сам си го носи в тоалетната и си хвърля пикото,акото вътре,аз само го измивам.
Спи много хубаво,пу да не му е уруки,приспиваме се отскоро с Зайченцето Бяло като му пея или за Червената шапчица,толкова обича да слуша да му пея и чета,че заспива веднага почти...
Още не сме проговорили,направо се учудвам на това,така бързо се развива във всичко друго и е толкова самостоятелен,че чак не разбирам защо не иска да ми говори,но както и да е.... Сигурно аз съм една амбициозна кукувица и  вината е в мен Joy hahaha
Аудиограмата за слуха ни  е  на 15юни живот и здраве.
Чао засега,че се събудихме и доскоро...   bouquet Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:09 от анаморф

# 241
Сладкиш,Ирка,браво на вашите дребчовци.Ивон също е по гащи денем,но напикаваме по 1-2 чифта.Определено не си казва,гледам да я изпишквам на 2 часа,но унеса ли е и сенапикава.
Нощният памперс ще го махампо натам,не знам кога....

Гале,още ли ходиш на плуване?Все да те питам и забравям newsm78

# 242
Ира,чак на 15 август,че тогава не ви ли е сватбата Crazy

# 243
Ох Морска ххихихии не съм у ред,исках да кажа 15 юни,леле съсвсем откачих напоследък,ама то заради слънцето,напекло ме е хахахха Joy

# 244
# 245
Цитат
П.П. Някой знае ли как вървят цените за Цирк Балкански?  Thinking
Най-скъпия билет е за ложата и е 20лв., за децата 3лв.

# 246
Цитат
П.П. Някой знае ли как вървят цените за Цирк Балкански?  Thinking
Най-скъпия билет е за ложата и е 20лв., за децата 3лв.

Благодаря ти! Утре вечер смятам да заведем малкия  и дано му хареса  Hug

# 247
Здравейте!
Пива радвам се, че всичко е минало благополучно при вас. Пожелавам ви, да остане само като лош спомен на мама и Перси да е здрав, усмихнат и малко непослушен занапред.
Слнчогледка свиквай, свиквай, те че ще се купуват спирали то е ясно. Цвети обожава да се парфюмира и все ходи с деодоранти из вкъщи, уж се фъска  Joy hahaha Joy.
Честито на всички мачовци свалили пампите! Кога ли и ние ще се запишем.
Анаморф успех на процедурата и хубави резултати.
Цвети се е разболяла от варицелата, понижен имунитет и т.н., продължаваме АБ.
Отчет от мерене 86см и 10кг, не е мръднала на килограми от 6 месеца, но с това мръщене на храната, няма как да е друго.

# 248
  • София
Здравейте отново.
Пиванова, добре, че вече всичко е зад гърба ви. Бързо възстановяване на сладура Peace.
Ира, Сладкишче, браво на дечковците за гърнето.

Обаче от биба няма отказване.....е само нощем я смуче, но пак....
Рязах, я крих я, няма.....пак я смуче....така реших, че щом има акъл сама да се откаже от памперса, ще се сети сама и за бибата.....

Уф, и аз съм на това дередже. От памперса бързо се отказа, обаче от биберона тц Sad. Дано до 1 - ви клас да го остави Whistling.
Ира, миличка не се притеснявай за говоренето. Ще дойде момент в който така ще говори, че понякога ще ти се иска да спре и ти да си отпочинеш от толкова бърборене Laughing. Миналото лято ми се искаше Дани да говори като неговите връстници (казваше само "мама","тати"  и още няколо думички), сега много често му казвам да млъкне, че ме е заболяла главата Mr. Green.
Теди, и Ани се отказа от количката преди половин година. За нищо на света не мога да я накарам да седне в нея ooooh!. Понякога ми се налага да ходя повече и ми се иска да я возя, защото така по - бързо се придвижвам, но тя не и не. Като види дете в количка и вика:"бебе". То може и по - голямо да е от нея, но щом е в количка е бебе hahaha.
Елис, бързо оздравяване на Цвети Praynig.

# 249
  • София
Здравейте на всички.
Много съжалявам за неприетите в ясла дечковци и стискам палци за следващите класирания. Нас ни приеха и вчера я записах, та от септември ще е ученичка.
За памперса - ние сме далеч от отказване. И аз мисля, че ако до първи клас го откаже ще е добре. Даже някой път като и го махна и тя след малко идва и ми носи чист и ми казва: "Сложи панта" и докато не го направя не ме оставя. За пишкането понякога го прави на гърна, ама за акането даже се крие в другата стая като го прави.
За приспиването - и тя доскоро спеше на спалнята, но от месец преоткри леглото си и сега си спи с удоволствие там и е далеч по-добре, щото спи много спокойно. Понякога като не иска да заспи на обяд сама ме кара да легна на голямото легло и да си чета примерно книжка, а тя се приспива сама в нейното си легло, но това става сравнително бълзо - за 10-ина минути, макар че има и дни (като вчера), когато като и се съберат много емоции изобщо не може да заспи на обяд.

# 250
Пива, радвам се за вас, за миналата операция и свързаните с нея терзания. От сега нататък, нека нямате повече поводи за лекарска намеса newsm10
Анаморф, аз очаквам с нетърпение вашите резултати от аудиограмата. Ако са отрицателни, те някак си ще ме окуражът (нашата ще е чааак на 22-ри септември).

И понеже сме на операционна вълна, нашата операция е последно насрочена за следващия петък.И тя е лека, едночасова, ще си излезем може би още същата вечер. Нека сега да се задържи здрав до четвъртък вечер, че анестезиолога е много страхлив и за най-малкото нещо отлага.
Друго ново няма.

# 251
Здравейте  Hug
ПИванова много се радвам, че всичко е минало успешно, а както казваш и ти - и неразположението след операцията ще отмине  Peace Да го нацелуваш малкият герой  Heart Eyes
Анаморф сигурна съм, че и на Алек аудиограмата ще излезе добра  Peace Пък ти вземи нещо като шапка да си сложиш, че май наистина доста те е понапекло  Blush Mr. Green
Тони и Тото всички налични палци са стиснати и за вас  Praynig Peace
За  и аз няма какво да коментирам.. и аз като Ира се надявам догодина за детска вече да се доредим  Praynig Че иначе не знам  Rolling Eyes
Блазе ви за пампите. Мойто не ще да седне на гърне  Crossing Arms Хубаво му е без памперс и понякога сам го дърпа да го сваля, но настава война, ако поискам да го сложа на гърнето  #Crazy Като му обувам гащи на ден опикава по 5-6 чифта, без явно изобщо да му пречи това, че е мокър  Embarassed Така се надявах като се опикае да се сети за гърнето, ама... не  Confused
Поне биба никога не е лапал и нямам сега проблеми с отказване и от нея  Sunglasses
До после   bouquet

# 252
Тони и Тото, стискаме палци всичко да е наред!  Praynig Hug

Марти и Крис казва бебе на всяко дете в количка или с биба.  Laughing Но за бибата му е мерак да я взима от бебетата, той май е забравил че е смукал. Ние я махнахме на 1г и1м.

За спиралата - и Крис беше набарал моята и успял да отвори бялата част обаче и като се мазал по устата  ooooh! и идва при мене и ми вика: Мамо, чило (червило)  hahaha
И сега като тръгнем да излизаме ме гледа какво си слагам и днес реших да мина без пудра и той веднага тича и ми я носи и вика" Слага! И като си я сложих тогава чак се обу и излезнахме  Laughing

# 253
Френско Тони,стискаме всички налични палци за вашата операция.Сигурна съм,че всичко ще е наред,но все пак  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

За бибата(цоката)-Ивон все обяснява как бибата е за бебетата,ама кат си заляга си я търси.Просто си е бебе още.Казва го,ама не се отнася за нея Grinning

Ние бяхме на вън 4 часа CrazyКаталясахме,ама поне дано спи после Praynig

И малко снимки,че нали отдавна не сте ни виждали Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532724-Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532730-мм,как миише:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532736-позираме за снимка с мама:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532741-минутка за любов
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532750-обичаме се с мама
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532759-здрасти,тате
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532767-време за екстремни усещания
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12532774-голям кеф

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 21:14 от ***Ади***

# 254
Сладкишанка  Heart Eyes Heart EyesМного сте хубави между цъфналите рози  Heart Eyes Heart Eyes
Да си призная и аз, с биберон заспива все още. На големия я премахнах малко преди да навърши две години, тоест много скоро и Тотонката ще мине по този ред  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт