,от 350 деца,той е 39,а свободни места само 6,е как да стане,трагедия...Кога ще работя и кой ще го гледа не е ясно...Пиванова много се радвам,че минахте през това изпитание и е зад гърба ви-операцията и,че всичко е наред

Видях страхотни снимки на мамчета и дечковци,прекрасни сте всички

Ние сме добре и от 1 седмица вече също е напълно без памперс като Калина на Сладкиша и други деца.Не се буди през ноща по-нужда,нито се опикава,стиска изглежда и на сутринта си се изпишква най културно,сам си взема гърнето,сам си сяда,сам си го носи в тоалетната и си хвърля пикото,акото вътре,аз само го измивам.
Спи много хубаво,пу да не му е уруки,приспиваме се отскоро с Зайченцето Бяло като му пея или за Червената шапчица,толкова обича да слуша да му пея и чета,че заспива веднага почти...
Още не сме проговорили,направо се учудвам на това,така бързо се развива във всичко друго и е толкова самостоятелен,че чак не разбирам защо не иска да ми говори,но както и да е.... Сигурно аз съм една амбициозна кукувица и вината е в мен

Аудиограмата за слуха ни е на 15юни живот и здраве.
Чао засега,че се събудихме и доскоро...
.
. Дано до 1 - ви клас да го остави
.
. Понякога ми се налага да ходя повече и ми се иска да я возя, защото така по - бързо се придвижвам, но тя не и не. Като види дете в количка и вика:"бебе". То може и по - голямо да е от нея, но щом е в количка е бебе
. 
Хубаво му е без памперс и понякога сам го дърпа да го сваля, но настава война, ако поискам да го сложа на гърнето
Като му обувам гащи на ден опикава по 5-6 чифта, без явно изобщо да му пречи това, че е мокър