На нас ни излязоха изследванията за глисти и паразити и бях пуснала също урина и кръв.
За наше щастие нямаме никакви паразити и глисти,там всичко е наред и тип топ,но имаме леко повишение на левкоцитите,които са му 11,9 при макс по норми на таблицата която са дали 10,5,също и лимфоцитите са му 74,4 при макс по таблицата 70 и пише в забележка на урината,че СЕДИМЕНТ: ЕДИНИЧНИ ЛЕВКОЦИТИ; 1-2 ЕРИТРОЦИТА НА ПОЛЕ,което според свекървата,която е лекар било леко притеснително
и да имам яснота.В понеделник пък ще ходим да кесим в ИСУЛ за да се срещнем с доцентката,която ще му изследва слуха д му насрочи дата и да вземе направлението,докато не е изтекло.
Говорите за още дефа,да ви кажа честно изобщо не съм ентусиазирана да раждам скоро и да имам още след Александър,просто и аз съм нервак и труднос е справям и като детето е по-палаво и инатливо,пък с 2 съм цъфнала,може би по-натам като улегна още може да се реша за още,но засега съм абсолютно не.Знам,че не е хубаво така да се говори,ама не ми се отдава да гледам много деца,аз съм голяма паника и притеснение а и нервак
Иначе се възхищавам много
на хора ,които имат търпението и нагласата да отгледат много деца,те са божи дар и трябва да им се дава много любов 
Пиванова завиждам ви благородно за балкана,сигурное е прхладно и много красиво сега

За бенките .при мен се получиха през бременноста в областа по гърдите и ребрата,така и не се махнаха,нещо от хормоните ли що ли,не разбрах.Алекс няма още или поне не съм забелязала.
Рдаостче добре дошла отново в темичката...
Илиянка,и при вас изспитания с тези алергии,дано се намери изход и повече да не ви мъчат...

Марти и на теб не ти лесно,тамън да починеш,пък то да бягаш за детенце до градината,направо браво,как се справяте така мами с по 2 и повече деца незнам,направо сте супер

Хайде до скоро....
Уфф Морска забраих да ти кажа,че Теди
е много сладък на снимките а ти вземи да хапваш,че си станала като вейка... 

Мноого "модерна" стана тази диагноза... Ние във вторник сме отново на контролен преглед...
виж ти каква случайност
.

Аз там нищо не виждам