АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 181
  • 264
  •   1
Отговори
# 45
Aз набързо да се запиша,че пуснах една друга тема в здравния.
На нас ни излязоха изследванията за глисти и паразити и бях пуснала също урина и кръв.
За наше щастие нямаме никакви паразити и глисти,там всичко е наред и тип топ,но имаме леко повишение на левкоцитите,които са му 11,9 при макс по норми на таблицата която са дали 10,5,също и лимфоцитите са му 74,4 при макс по таблицата 70 и пише в забележка на урината,че СЕДИМЕНТ: ЕДИНИЧНИ ЛЕВКОЦИТИ; 1-2 ЕРИТРОЦИТА НА ПОЛЕ,което според свекървата,която е лекар било леко притеснително Rolling Eyes.За съжаление и тя не е много наясно при децата точно как е... Той малкия не е болен,нито пък има някакво видимо възпаление,та ми е странно отде са тия повишени левкоцити  и еритроцити в урината му.Ще видим в понеделник като звънна да питам педи,другите неща са му в граници,хемоглобина му е малко нисък 137,но е в границите поне.Такива разправии пак при нас,само с изслдвания и лекари се занимаваме от известно време,ама няма как трябва да се изчистят нещата и да са ясни,аз обичам всичко да е на 6 Naughty и да имам яснота.
В понеделник пък ще ходим да кесим в ИСУЛ за да се срещнем с доцентката,която ще му изследва слуха д  му насрочи дата и да вземе направлението,докато не е изтекло.
Говорите за още дефа,да ви кажа честно изобщо не съм ентусиазирана да раждам скоро и да имам още след Александър,просто и аз съм нервак и труднос е справям и като детето е по-палаво и инатливо,пък с 2 съм цъфнала,може би по-натам като улегна още може да се реша за още,но засега съм абсолютно не.Знам,че не е хубаво така да се говори,ама не ми се отдава да гледам много деца,аз съм голяма паника и притеснение а и нервак Embarassed
Иначе се възхищавам много   bouquet на хора ,които имат търпението и нагласата да отгледат много деца,те са божи дар и трябва да им се дава много любов Heart Eyes
Пиванова завиждам ви благородно за балкана,сигурное е прхладно и много красиво сега  Peace
За  бенките .при мен се получиха през бременноста в областа по гърдите и ребрата,така и не се махнаха,нещо от хормоните ли що ли,не разбрах.Алекс няма още или поне не съм забелязала.
Рдаостче добре дошла отново в темичката...
Илиянка,и при вас изспитания с тези алергии,дано се намери изход и повече да не ви мъчат...  Praynig
Марти и на теб не ти лесно,тамън да починеш,пък то да бягаш за детенце до градината,направо браво,как се справяте така мами с по 2 и повече деца незнам,направо сте супер Peace
Хайде до скоро....
Уфф Морска забраих да ти кажа,че Теди Heart Eyes е много сладък на снимките а ти вземи да хапваш,че си станала като вейка...

# 46
# 47
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Предлагам кафе  Grinning

Прегледах набързо темата и уви - пак болести и тревоги  Confused
Анаморф, всичко ще е наред с къдравелкото Алекс  Hug
Или, и Яни ли е алергичен  ooooh! Мноого "модерна" стана тази диагноза... Ние във вторник сме отново на контролен преглед...
Пиванова, Йоан беше в самата Елена. Прибра се доволен от емоции и игри.

Пак хубави деца сте показали  Heart Eyes

От четвъртък ще липсвам за 10-тина дни, затова търся желаещ да пуска новите ни теми, на когото да изпратя паролата на лични и обясня как става това /ако не знае/  Peace Не е никак сложно и е ангажимент за 5-10 минути.

Сега ви пожелавам слънчев ден    bouquet

# 48
добро утро,ехх Ментина къде ще ходиш,ние сме поканени в петък с приспиване в един хотел в вашия град,можехме да се видим Crazy

# 49
  • Златна Добруджа
добро утро,ехх Ментина къде ще ходиш,ние сме поканени в петък с приспиване в един хотел в вашия град,можехме да се видим Crazy

В петък ме няма - изчезваме още от четвъртък, посока романтична Италия  Mr. Green /без деца  Crazy/ В кой хотел ще бъдете? Щеше да ми е много приятно да се видим  Hug

# 50
Анаморф, благодаря, мила ...   bouquet

Ние сме хем съгражданки, хем сме раждали и в една болница ... аз предния ден,  ... Peace

# 51

В петък ме няма - изчезваме още от четвъртък, посока романтична Италия  Mr. Green /без деца  Crazy/ В кой хотел ще бъдете? Щеше да ми е много приятно да се видим  Hug

ами не го знам как се казва,на леля приятели го държат,много симпатично семейство Grinning

и аз искам в романтична италия Heart Eyes

# 52
Добро Утро    bouquet
Радостче така ли е станало,незнаех,че и ти в Селената си раждала,предният ден,е значи трябва бебетата да са ни били тогава заедно в детската стая,където ги държаха и спяха нощем Wink виж ти каква случайност Simple Smile.
Ментина приятно романтично прекарване и изживяване във Италия,и аз умирам да се разходя дотам и до френската ривиера Heart Eyes
Ние тази сутрин се събудихме в 6  Shocked леко болни с течащ нос и температура 38,3,не му я свалям засега с лекарства,само малко с мокра кърпа и оцет по-краката и ръцете му държах и живна човека,дори си изпи млякото и изяде кус-куса GrinningОбаче хич не дава да му пръскам стеримара в носа,голяма борба е,а такива зелени сополчета е заточил и тече нослето като река,настинал е изглежда предните дни,но ще се оправи.Както бяхме все здрави досега с едно леко разболяване преди 3 месеца,когато виках линейка,почнахме и ние сега са с лекари и болести да се разправяме,ама ще го сборим всичките Mr. Green
Сега гледах списъка за ОДЗ-тата е с 7,1 точки сме на 48 място,нямаме никакъв шанс значи тази година,поне да го вземат в яслата,която бях подала преди 1 месец. Twisted Evil
Ами това е лек ден от мен и приятна почивка   Hug Hug

# 53
  • Златна Добруджа
.......,и аз умирам да се разходя дотам и до френската ривиера Heart Eyes

Мен пък ми се ходи на екзотични места  Crazy Надявам се някой ден да имам и тази възможност. Бързо оздравяване на Алекс  Heart Eyes

# 54
# 55
 Hug
Ние сме все така зле - цяла нощ не съм спала  Tired
Пиванова аз съм така от 3 дена - дразни ми на гърлото и ушите ми глъхнат. Ужас някакъв е  ooooh! Няма оправия  Tired
Ади не съм водила Яни на зъболекар, но като беше по-малък се видях с една позната зъболекарка и каза, че докато не пораснат всички зъбчета не е сигурно и може да се оправи, на което се надявам и аз  Praynig А на снимката си личи че му е напред долната челюст  Rolling Eyes После ще пусна една друга снимка да го видиш, че сега ми е много зле  Tired
Ментина да си изкарате страхотно  Hug благородно ти завиждам  Wink
анаморф къде го гледаш това за яслата? В системала в профила на детето ли влизаш  newsm78 Аз там нищо не виждам  Rolling Eyes

# 56
Анаморф, помня ти беше писала че си раждала в Селена-та, а децата ни имат ден разлика, така че със сигурност сме били по едно и също време там .... и децата, де ... нас ни изписаха на 5-тия ден.   Hug

# 57
Момичета да ви попитам:Има ли някоя от вас която има проблем с изплащането на майчинство?На мен не са ми изплатили още за март.По принцип ми ги пускат най-късно до 6-то число,но вече е 17-ти и няма никой.Реших че заради празниците началото на месеца ми ги бавят ама....те празниците минаха.

# 58
Мегитка,Честит рожден ден!С пожелания за всичко най-най хубаво!

# 59
Ооооооооо,имаме си рожденничка:

Мегитка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Желая ти,много любов,здраве и щастливи детски очички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт