Дончо Тонев-билколечител

• 98 388
  • 52
  •   1
Отговори
# 15
И аз се интересувам от резултати!

# 16
Този човек е страхотен, на толкова хора е помогнал.... Shocked

# 17
  • София
Този човек е страхотен, на толкова хора е помогнал.... Shocked
Споделете нещо по-конкретно, по възможност!

# 18
И аз се интересувам за резултатите от лечението на този човек

# 19
Благодаря,че ми писа! Проблемът е,че аз съм със Паническо разстройство и пия антидепресанти. Не искам да ги спирам,а да проведа и двете лечения заедно. Ако се консултирам с лекар-знаете,че те са против билколечението. А пък билколечителят-против лекарствата. Затова ми се иска някой,който е провеждал успоредно и двете лечения с ефект,да сподели. Поздрави и много Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Копирам поста си от темата за паническо разстройство:
Преди 7-8год.намерих обява в здравен вестник и се свързах с него по тел.Изпрати ми билките-50лв.Поддържахме връзка,отначало се подобрих и той ми каза постепенно да намаля лекарствата и да ги спра.Мина известно време след спирането и получих страхотен рецидив,който не можа да се овладее само с билките и отново се оказах при докторката.Изписа ми по-силен АД и ми каза,че при всяко едно заболяване билки в острата фаза не се пият и затова се е получило така,како и ненавременното спиране на лекарството.Свързах се отново с него,той ми казва-не ги взимай тия новите лекарства,продължи с билките,но аз не го послушах,защото не можех да седя на краката си.И така се излекувах в крайна сметка пак с АД.Може би трябваше после като ги приключих пак да си поръчам,но то човек като е добре и не се задълбочава.

# 20
zdraveite,interesuvam se nqkoi polzval li e kapkite na Don4o Tonev za le4enie na alergiq?Moqt sin e na terapiq s alergeni i ne mi se riskuva,ako nqma da ima efekt.Molq, pihete mi i na e.stoqnova@mail.bg

# 21
  • Елин Пелин
Хайде някой да сподели малко повече?  И аз се интересувам. И двете ми деца са с алергии, не знам вече какво да ги правя, има ли някой,  при който е помогнало това лечение? нека отговора да е малко по обстоен? Не бих дала на децата си нещо , което не е проверено, дори и по телевизията да са го давали? Парите не са малко , но ако си заслужава...  newsm78 newsm78

# 22
Жалко, че не се включват повечко хора с опит втази сфера да изкажат мнение Sad

# 23
Вчера ходихме при него заради алергията на 4-годишния ми син. Даде ни капките за 3 месечно лечение и устна гаранция, че ще го излекува.Започваме да ги пием, дано помогнат! Praynig

# 24
  • Елин Пелин
ena4 дано ви помогне, ще чакаме да пишете как върви лечението и дали има резултати по време и след края на лечението Simple Smile Успех!

# 25
ena4 успех и от мен в начинанието, и моето дете е с алергия, ще чакам да пишеш как върви... Peace

# 26
моля, кажете някой излекувал ли е детето си с капките против алергия на дончо тонев. благодаря ви предварително

# 27
Aз започнах да пия билките му с/у алергия (не изкарах курса до край - докато свърши дозата поради стречение на обстоятелствата), но определено има значение - доста по-малко са симптомите и по-рядко кихавиците, а реагирах при цъфнала трева веднага, дишах си спокоино под липите и се насладих на аромата им  Hug, дори и да не се излекувам докрай - пак съм доволна !
Билките си ги взех есента и преди да цъфтежите започнах да ги пия (около 1.5месеца)

# 28
моля, кажете някой излекувал ли е детето си с капките против алергия на дончо тонев. благодаря ви предварително
И аз се интересувам, ако някой е минал лечението - да сподели.  Peace

# 29
При сина ми не дадоха особен резултат.Като че ли за известно време симптомите понамаляха, без да изчезват напълно, но зимният период дойде, дойдоха и проблемите. Явно напразно беше всичко. Не ме е яд за парите, а за това, че детето ми пордължава да е със запушен нос и секрети. Който иска да пробва, може при вас да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт