Дончо Тонев-билколечител

• 98 388
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз реших да се възползвам от лекарството на Тонев за алергия. На шишенцето пише, че се забранявам употребата на лютиво. Някой може ли да разясни какво точно означава това?
Примерно черен пипер в малки количества, лук, чесън...
Най-добре му звънни и го запитай, та в процеса на разговора да получиш точно твоето уточнение. В противен случай има реална опасност чужд отговор да породи много повече нови въпроси у теб.

# 46
Аз нямах абсолютно никакъв ефект от билките на Тонев!

# 47
  • София
Аз нямах абсолютно никакъв ефект от билките на Тонев!
казах на приятел, че автомобилът ми създава определени проблеми, но не можах да го закарам да го прегледа; направих каквото ми каза, на база на моите лаишки обяснения и нищо не се промени; това в никой случай не означава, че този човек не разбира и не може да отстрани реалния проблем, ако има възможност сам да диагностицира;
ако ще говорим за лечение или за профилактика, нека първо започнем с истинска диагностика - кой днес стои зад резултатите, които подава на пациента - ?!?!? аз не съм чувал такъв! нахвърлят ви тонове общи приказки, засилят ви съвсем дезориентирано по други специалисти и чакат, да приберат парите и на следващите балъци! скоро имах проблем след ухапване от някаква малка гадина и ходих при 9 или 10 лекари специалисти; изпих много лекарства - хем отровни, хем скъпи - и нищо, цялата серия завърши с вдигане на рамене и с "не знам" от лекари с десетилетни практики; докато последния ми обясни на разбираем език принципа на проблема и ми даде насоки; за броени дни положението се нормализира почти на 100%; за съжаление 'лечителите; ни, освен без съвест, са останали и без всякакво реално желание за нормална работа и гледат на нас като на подвижни касички; за съжаление, те са един от най-бруталните примери за измамна търговия;
за продуктите на билкова основа да ви подсетя, че за да се предлагат на пазара по-дълго време, те са гарнирани сериозно с консерватори и т.п.; а тези вещества ви разболяват и тровят, макар и неусетно за повечето от нас; всеки билколечител ще ви напомни, че разчита на силата на една билка не повече от година; подбирайте и билковите аптеки; на някои се носи славата, че изкупуват от 'недобросъвестни' събирачи на билки, които косят на воля покрай главни пътни артерии и .. кеф ти букет от тежки метали, кеф ти какви ли не нежелани 'гарнитури' ведно с билките; и после - ами не става - ?!!?
който търси намира;
успех!!!

# 48
  • Pernik
Преди около година отведохме  сина ми и  баща ми  при  него.Напълно съм разочарована  , след тъй нареченото лечение баща ми постъпи  в  болница  , на  сина ми не  помогна , но и не навреди .

# 49
  • Варна
Здравейте, много ме интересува дали някой е лекувал уртикария с билките на Дончо Тонев. Близо 3 месеца съпруга ми се бори с нея , ходихме при различни доктори, беше 3 седмици на инжекции. Сега уж се поуспокоиха нещата, но пак продължава да е на строга диета и ксизал , като включихме и детоксикация с шуслерови соли, защото хич не ми се мисли в какво състояние са му органите след този урбазон....
Моля Ви ако някой има мнение да сподели, тъй като уртикарията е много коварна и се връща пак и  пак , а е възможно да стане и хронична.... baby_neutral

# 50
Здравейте,
аз с тези билки на Дончо Тонев излекувах алергията  на дъщеря ми. Поне така си мислех, защото тя просто се трансформира от обрив на бузките в запушено носле. Говорих с него и той ми каза, че трябва да направя още един курс. так и не направихме.
Мъжът ми пи също защото има сенна хрема. Две години подред нямаше никакъв проблеми, но на третата започнаха отново симптомите му. Сега е значително по-добре от преди лечението, но за съжаление се появи.
За ефект - може да се говори определено, но явно лечението не трябва да се спира и да се повтаря ако трябва.

Просто съм потресен от НЕГРАМОТНОСТТА и невежите опити хора да коментират.
Толкова затруднение да изкажите мислите си писмено.
Прочетох темата и толкова се изнервих , защото половината коментари не мога да разбера какво се опитвате да кажете ! !
Аман от НЕГРАМОТНИЦИ !

# 51
Аз също нямах никакъв ефект от билките на Дончо Тонев. За 100 лв. едно шишенце около 100мл. го пиеш в продължение на 3 месеца. Сега е лошото, че и лекарствата не ми помагат.

# 52
Този човек е доста арогантен и за мен е шарлатанин, спомянм си колко отвратително се държа по телефона, едва ли не ми се скара, поведение на някакъв военен...извинявам се ако тук има такива...но
хора, не се лъжете, ще си дадете парите на вятъра!

Общи условия

Активация на акаунт