Дончо Тонев-билколечител

• 98 396
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Zdraveite! Kazvam se Mariq. Nova sam i vse o6te nqmam priqteli.Molq Vi da mi kimajete imat li efekt bilkite na Doncho Tonev!  baby_neutral

# 31
А колко струват билките?

# 32
Привет и от мен,днес го гледах при Гала-дъщеря ми е на 3г и в момента е с уртикария,биха ни метил-преднизолон,вчера.Има ли някой пресни впечатления от билкаря,гледах сайта,но предпочитам мнение от първа ръка.Благодаря предварително!

# 33
Ами колко пресни? Цяло лято пихме билките му и ефект нямаше.

# 34
ena,благодаря,за бързия отговор,стана ми ясно Laughingлека вечер

# 35
Здравейте, казвам се Надежда. Интересува ме някой пил ли е от билковите отвари на този човек за страхова невроза и паническо разстроиство и какви са впечатленията му. Аз от години страдам от ПА. Два пъти съм пила антидепресанти,но помагат само временно с две думи лекуват симптомите но не и заболяването. Моля, благодарна ще бъда на всякаква информация, защото не се чувствам добре, а АД повече не желая да пия!

# 36
Здравейте,
аз с тези билки на Дончо Тонев излекувах алергията  на дъщеря ми. Поне така си мислех, защото тя просто се трансформира от обрив на бузките в запушено носле. Говорих с него и той ми каза, че трябва да направя още един курс. так и не направихме.
Мъжът ми пи също защото има сенна хрема. Две години подред нямаше никакъв проблеми, но на третата започнаха отново симптомите му. Сега е значително по-добре от преди лечението, но за съжаление се появи.
За ефект - може да се говори определено, но явно лечението не трябва да се спира и да се повтаря ако трябва.

# 37
Здравейте, казвам се Надежда. Интересува ме някой пил ли е от билковите отвари на този човек за страхова невроза и паническо разстроиство и какви са впечатленията му. Аз от години страдам от ПА. Два пъти съм пила антидепресанти,но помагат само временно с две думи лекуват симптомите но не и заболяването. Моля, благодарна ще бъда на всякаква информация, защото не се чувствам добре, а АД повече не желая да пия!
nadinka (GaRjI) виж на предната страница поста ми.Там съм споделила моя опит да се справя,за съжаление неуспешен.Сега мисля да пробвам със страшниче.

# 38
  • Pernik
Здравейте.   Прочетох темата ,защото ме интересува дали лекува нощно напикаване. Относно алергийте, моя син имаше и алергия и астма.  Три години го водих при д-р Мустаков  във София и всичко отшумя ,вече  две години сме ок .Можеби  този коментар не е много за тази тема, но видях ,че има доста деца с алергий и реших да споделя, а ако някой знае дали  с билки може да се излекува нощно напикаване ще съм много благодарна ако пише  Simple Smile.

# 39
Здравейте.   Прочетох темата ,защото ме интересува дали лекува нощно напикаване. Относно алергийте, моя син имаше и алергия и астма.  Три години го водих при д-р Мустаков  във София и всичко отшумя ,вече  две години сме ок .Можеби  този коментар не е много за тази тема, но видях ,че има доста деца с алергий и реших да споделя, а ако някой знае дали  с билки може да се излекува нощно напикаване ще съм много благодарна ако пише  Simple Smile.
по принцип се лекува с билки. Специално Дончо Тонев съм го чувал да казва, че го лекува. Но само съм чувала. Не мога да споделя личен опит

# 40
Прочетох доста мнения за лечение на депресията от форума и затова искам да споделя моя опит.От тази коварна болест се лекувам  повече от 6-7г. Радвам се ,че намерих лек чрез хомеопатията на Байрон.За да има ефект лечението ми се доверих изцяло на лекаря хомеопат Д-р Стоева от гр.Шумен.Тел.за записване на час за преглед е:054860199 .Моето състояние беше доста критично в началото.Тогава имах  чувството ,че никой няма нужда от мен,не намирах смисал в живота си,даже мислех за самоубйство. Първо мисълта за децата ме спря да не направя някоя глупос ,аслед това ме свързаха с Д-р Стоева.Тя е първо прекрасен психолог и човек,а след това всичко останало,бих добавила и думата приятел с главно П.Така, че ако желаете може да и се доверите като мен.Желая Ви успех и много здраве Heart Eyes

# 41
  • София
Дебело черво, после черен дроб - старателно прочистване!
За мен най-доброт за ДЧ са си уриновите клизми, после клизмите с преварена вода с добавена с.л. ябълков оцет на 2 литра вода, и още по-добре и с добавена чеснова вода /смачквате 1-2 склидки чесън и го оставяте за няколко минути в съвсем малко малко водичка; после прецеждате и добавяте чесновата вода към преварената с оцета/ - Консултирайте се с хора, на които имате доверие относно избора на конкретни начини и действайте - решително, но и внимателно. Моят съвет е - дайте почивка поне седмица на черния дроб - без залкохол и тежко-мазни храни. През тази седмица поне два дни правете по две качествени клизми. В края на седмицата форсирайте добра с равни количества зехтин /или слънчогледово олио/ и прясно изцеден лимонов сок - по 150 мл в две отделни чашки - пийвате глътка от едната, после от другата. За час - час и половина да ги изпиете. В леглото сте, завити старателно за поддържане топлина в чернодробната област, в дясно под ребрата. Почивате. Привечер. Изгълтвате двете чашки и просто почивате. Най-вероятно е да видите 'богатството си' на другия ден, преди обяд. Просто обърнете внимание. Картинката няма да ви хареса, но като резултат си е впечатляващо. Може да повторите 4 пъти през седмица-две. Внимателно и спокойно! Има много добри описания, стъпка по стъпка на провеждане на класическа клизма - изберете си.
За прочистването на ЧД да внимават много онези, при които има доказани или сериозни съмнения за натрупвания на повечко 'пясък' в жлъчката /ако не се съобразим с това, може да стане доста неприятно/. И подкрепете бъбреците със системен прием на хлебна сода - в чаена чаша гореща вода /или в горещо прясно мляко/, равна к.л. сода, 2-3 пъти на ден, като начало. С времето увеличавате постепенно. С увеличаването обръщате внимание - усещането за содения вкус да остане същото във времето. От равна к.л., няколко дни, 2-3 пъти на ден, постепенно на по-пълна такава, после на две ... може да стигнете до ч.л. със същата честота. Праговата доза, при която може да се говори за смущаване работата на бъбреците и дишането е около 1.18 гр/кг тегло. Т.е. за човек с тегло 50 кг - 60 грама сода, което е почти цял пакет сода. А тук говорим за достигане на няколко кафени лъжички.
Безкрайно лесно е - два пъти на ден, в чаша гореща вода, к.л. сода за хляб - струва стотинки и не заема място в чантата /дори когато сте в движение/.
Специално за Дончо Тонев съм чувал добри отзиви. Аз лично не съм опитал нищо от неговите специалитети, но мой познат излекува своята алергия и тази на детето си /на няколко годинки е/ с неговите билкови смеси.
Успех!

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 19:50 от igochev

# 42
И аз реших да се възползвам от лекарството на Тонев за алергия. На шишенцето пише, че се забранявам употребата на лютиво. Някой може ли да разясни какво точно означава това?
Примерно черен пипер в малки количества, лук, чесън...

# 43
Имам язва на дванайсетопръстника,моля кажете ми какви билки да взимам и колко ще ми струват естествено.

# 44
На дадения сайт аз не мога да вляза в "контакти", някой успява ли?

Общи условия

Активация на акаунт