Отговори
# 105
  • Стара Загора
Миика това са контракции... Peace Peace Peace виж на колко 4есто са  Hug

# 106
Момичета, колко сме тези, дето още не са родили?
То за мен има време де, още две седмици, аз по-добре в юни да се бях записала  Grinning
За сега никакви признаци, нито тапи, нито контракции, малко болка в корема нощно време като предменструална,. но като се завъртя и минава, пък и не е импулсна както описват контракциите, та явно ще си чакаме ...

Burberry, все едно си ми прочела мислите Simple Smile
А така ми се ражда вече, че ми се е възпалил някакъв нерв на левия крак и съм като куц кон  Mr. Green
Момичета, знаете ли някакъв лек?

# 107
  • София

А така ми се ражда вече, че ми се е възпалил някакъв нерв на левия крак и съм като куц кон  Mr. Green
Момичета, знаете ли някакъв лек?
нерв или сухожилие?

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 15:27 от Madam Stasita

# 108
Здравейте момичета ,
вече сме си вкъщи , но преди каквото и да е искам да прибавя и аз една молитвичка за Мигличка .
Да се възстанови бързо и да се върне в къщи щастлива с вързопчето Божин на ръце.
Мигленце с теб сме и силно те подкрепяме миличка  Hug Hug Hugм
Тъкмо ви дочетох докато ксаандър спинка сладко сладко.
Одрал е кожата на тати едно към  едно нашия младеж.
Малко е мъничък от 2900 свалин анд 2750 в болницата, но хапва сериозно и скоро ще е супер.
Като го гледам как се изморява от сукането , жал ми става  Grinning
Елфичка ще разкажа за раждането като имам времен че мойте хора чистили ,лъскали ама не е ли аз да се захвана .... хахаха  Heart Eyes
Ще метна 2-3 перални да се въртят и почвам да соча с пръста хахах до пълен ред у дома newsm47
Почнагме нормално раждане с хапче + окситоцин но почнаха едни зверски контракции след около час и се оказа че бебо си е омотал плацентата около бедрото 2 пъти и няма как да излезе. Осукал се е като паяче милия да минахме на план Б - сексио защото му паднаха тоновете.
На Есивесела искам да кажа че  секциото не е страшно изобщо да ляга с усмивка ако се налага  Hug Ако Давидков те е консултирал , довери му се че иначе ще се измячиш. Ако Петинка Цветкова те е консултирала  , бих потърсила второ мнение.

Искам само да кажа за доктор Мария Ангелова две топли думи - безумно готина жена спаси ме от агония докато всички ме убеждаваха да търпя и да напъвам тя взе нещата в свои ръце и ме спаси . метна ме на операционната и веднага стана ясно какъв е проблема с бебо.Обичам я тая жена. Грижеше се за мен всеки ден . Стаята ми беше супер в АГ то на 4 етаж. Носех си спално бельо от вкъщи. Доволна съм от персонала в реанимация и горе на 4 ет.
Голямо благодаря на всички там. Но най-вече на Д-р Ангелова. СИЛНО Я ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВАРНЕНСКИТЕ МАМИ. Страхотна е .
По нататък ще пиша още.
Целувки на всички

# 109
  • гр.Стара Загора
Фелинка добре дошла у дома   love001
Много да те слушка и радва малкия Ксандър и да порастне голям и здрав мъж  newsm10

Бързо да качиш снимчици да му се радваме  Hug

# 110
Миика това са контракции... Peace Peace Peace виж на колко 4есто са  Hug
Не е чудно да си права. Ама засега изобщо не ги смятам, защото се появяват внезапно, но по не повече от 5 или 6 пъти през деня. Имам повече от седмица до термин, няма страшно.
Има ли новини за Миглето?

# 111
Здравейте,МАЙчета! Hug
Често надниквам във вашата темичка,защото ме връщате назад във времето,когато и ние АПРИЛки 2007,очаквахме своите бебчета.Много мили спомени се връщат и чувството е прекрасно.
Реших да ви пиша,за да не съм все инкогнито.Дано не се обиждате.
И аз се помолих за мама Мигла  Praynig.Радвам се,че се подобрява и силно се надявам скоро да е у дома с малкото си слънчице. Hug
Често се чуваме по телефона и се виждаме от време на време с ivilina73 от вашия "отбор".Тя е в очакване на близначетата си и няма търпение вече.Добре е,почива си и често се оплаква от болежки от тежкия товар.Рядко влиза във форума,защото на компютъра е постоянно 14-годишната кака.Аз обаче ви чета и и разказвам. Wink
Темата ви ме привлича и с това,че нашата априлска мама Nijntje скоро ще стане майска мама. Heart Eyes
Честити да са рожбите на всички мами,които вече са родили и се радват на прекрасните мигове на майчинството.
На всички,които още са в очакване,желая леко и безпроблемно раждане.
Още веднъж-простете за намесата ми. Hug
Ще се радвам ако мога да ви бъда полезна с опита си . Hug

# 112
здравейте.някой чувал ли е за диазепам който се бие по време на раждане за да се облекчат болките?

# 113
Здравейте момичета! Hug От вчера и ние с Жанетка сме си вкъщи и се гледкаме.  Heart Eyes Нашата хубавица не искаше да суче, големи борби бяха до днес при храненията, докато да чукна на дърво, малката започна да суче със силиконовите зърна ooooh!
Фелинка- мила, виждам,че нашите бебоци са се родили наедна и съща дата и като ти видях разказчето за раждането все едно чета за мен, само че ние два дена се мъчихме с таблетки простин, контракции и на финала 1 см. разкритие  Tired и накрая тоновете на малката започнаха да падат, за 10 минути бях на операционнната и докато разбера какво става, бебка вече я бяха изкарали Simple Smile
Искам да кажа на всички варненски мами, които са избрали Майчин дом за раждане, че това е един прекрасен избор Peace Аз бях малко предубедена, но сега с две ръце препоръчвам и болницата и специално д-р Боян Георгиев и д-р Костов - невероятни хора и специалисти. Благодарение на тяхните бързи реакции, всичко Слава Богу, премина благополучно Praynig
Сега да попитам и за кърменето - момичета, на някоя от вас случвало ли й се е при слизане на кърмата да се образуват бучици? CryАко може да споделите какво мога да правя освен топлите компреси и цеденето /и то дали на ръка или с помпа/?
Честито на всички нови май-чета! Да са ви живи и здрави бебките, много да ви слушат и да се гледате безпроблемно!

# 114
Диазепама фигурира в списъка на упойките, които се използват при раждане, но дали се прилага самостоятелно или като съставка на определена упойка..това не знам.
Мен когато ме тестваха за алергии към упойки, ме тестваха и за такава към  диазепам.

# 115
Madam Stasita, казаха ми, че нерв било. От кръста тръгвало (въпреки че мен кръст почти не ме боли). А болката е от вътрешната страна на крака, не мога да го въртя, да го свивам, да го вдигам... А от куцането взе и самата става от страни да ме боли...
Абе жалка картинка  Sick

# 116
Би трябвало самият анестезиолог да прецени какво да сложат за обезболяване, но искам за всеки случай да споделя като съвет - която кандидат - мама е имала досега алергична реакция спрямо ужилване от пчела, на всяка цена да иде да й пуснат тест за алергия и към упойки!!!!!! Така и не разбрах каква точно е връзката между двете, но не съжалявам, че след ужилване навремето докторите свързаха едната алергия с друга възможна. Сега наскоро си правих теста и имам непоносим ост към цели 4 упойки от всичките (около 20, не помна точния брой), в т.ч. и към диазепам и лидокаин.
С това си спестявам доста главоболия.
Нямах време да ходя за направление в този ден и ми излезе към 40лв удоволствието, но не съжалявам.
Тестът е абсолютно безболезнен и отнема към половин час.

# 117
  • София
................Момичета, колко сме тези, дето още не са родили?...........
Мноооооооого  Confused
Аз вече преносвам 6-ти ден(на 11 май ми беше термина).
Днес е и моят термин, ходих на преглед, но няма никакви признаци за скорошно раждане. Madam Stasita, ти какво смяташ да правиш, ще искаш ли изкуствено да предизвикат родова дейност? Аз се чудя как да постъпя, защото ми казаха, че ако до 20ти или 21ви не родя, могат да ме приемат в болницата, но като чета какво се е случило на Аркси след индукцията, започвам много да се плаша от изкуствена намеса...
Фелина, добре дошла у дома!  Hug

# 118
  • Елин Пелин
Браво за Мигла!  bouquet Ще и стискам палци скоро да се гушкат с бебчо! Praynig Честито на новообебилите се мами! да са им живи и здрави рожбичките!   bouquet  bouquet  bouquet
 Аз снощи с болезнени контракции 3 часа на по 4 мин постъпих в патологията на Шейново,Уж с идеята да се раждаме, но тая шийка все така си била месеста и ме оставиха за през нощта и като се почне да ги извикам. Е да, ама не като ме качиха в стаята след час два никакви контракции и така днес рано рано се спазарихме с докторката от визитацията да си ме пусне вкъщи да си чакам. Ама хич не и се излиза на тая мадама,вече не знам какво да правя .

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 20:22 от animated

# 119
  • София
................Момичета, колко сме тези, дето още не са родили?...........
Мноооооооого  Confused
Аз вече преносвам 6-ти ден(на 11 май ми беше термина).
Днес е и моят термин, ходих на преглед, но няма никакви признаци за скорошно раждане. Madam Stasita, ти какво смяташ да правиш, ще искаш ли изкуствено да предизвикат родова дейност? Аз се чудя как да постъпя, защото ми казаха, че ако до 20ти или 21ви не родя, могат да ме приемат в болницата, но като чета какво се е случило на Аркси след индукцията, започвам много да се плаша от изкуствена намеса...
Фелина, добре дошла у дома!  Hug

Ами Жекова от Окръжна ми каза,че ако до утре не родя във вторник влизам и на системи.ТаниаБ беше така,в петък на системи и е минало всичко ОК.Утре я изписват с бебка.
Аз все се надявам до последно на чудо,днес какво ли не правих,ама нищо.Освен да ме боли кръста едно голямо нищо
П.П.Вече почвам да се депресирам ,като гледам колко от юнските майки са родили Sad

Общи условия

Активация на акаунт