Щастлива седмица 15.08 - 21.08.05

• 10 316
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за пожеланието, didkec.
Успех и на теб.

# 151
Ах, какви сте хубави булки.  Flutter
Ще вземете да ме накарате да се стегна и да се изтипосам и аз тук. Mr. Green

# 152
Ще вземете да ме накарате да се стегна и да се изтипосам и аз тук. Mr. Green
Ами айде де! Grinning

# 153
  • Sofia
Муцунке добре дошла при нас и късмет ти желая !

Катенце , страхотни снимки !

# 154
Ха добрутро и от мене момичета Grinning При мен си тече ваканция. Супер ми е кеф, макар че все още ваканцията се състои само в мързелуване, спане и четене на Хари Потър.

А да ви разкажа сега какъв майтап днес Laughing Събуждам се много рано, с чувството, че е понеделник, и се лепвам за форума. И чакам да видя новата седмична тема. Обаче виждам само една стара, леко употребявана Laughing И си казвам: лелеее, до това време никой ли не се е сетил да пусне нова седмичница? Значи е крайно време аз да го направя. Та седнах да мисля нови подходящи заглавия, та ако може и рима да има... И тъкмо почнах да я пиша и се сетих, че то днес е сряда ooooh! smile3527 Ама така става то като не ходи човек на работа. Айде лека и спорна от мен!

# 155
Добрютро и от мен. Пожелава лек и спорен ден на всички които ходят на работа, а на отпускарите весела и усмихната ваканция и не се оставяйте на лошото време да развали настроението ви. Няма нищо по- хубаво от лошото време Twisted Evil
А сега да ви споделя мойта болка. Може да се каже че ми зкаснява вече втори ден, болят ме много гърдите, а това  е много необичайно за мен. До тук  нищо лошо дори напротив, но теста който си направих тази сутрин имаше само една чертичка. Незнам какво да си мисля вече, но ако и утре не ми доиде ще зема да се замъкна на дофтор.
Е чао за сега от мен.

# 156
доброутро колежки по съдба  Hug Mr. Green
приятен ден ви желая аз ще бегам на работа че вече ще закъснея
                          Laughing   И НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЗА УСМИВКИТЕ Grinning

# 157
  • София
Лелееее, какво става тук? Цели 4 страници не съм се разписвала! ooooh! Ама и вие не си поплювате! Аз досега разглеждах снимки. Страхотни булки сте, момичета! Големи сладуранки! Защо и ние нямахме цифров на нашата сватба Sad
Катя, големи чукари са тия Алпи! А синът ти е много готин!
Аси, влюбих се в роклята ти! А мъжът ти нещо ми е познат Thinking Да не се казва Пламен?
Гризка, много ме разсмя с тая твоя нова тема JoyГолям шемет си!
На мен днес ми е 27 ден, много ме болят гърдите, ама смея ли да се надявам? Rolling Eyes По-добре не, за да не се разочаровам! Да ви питам, видяхте ли снимките на Боби като селянче, т.е. в носия? Дала съм линк на 7-ма страница - втория линк. На една от снимките е с Ана-Мария - неговата любима. И като тръгна да я прегръща, майката на Ани така се изчерви Embarassed Е какво толкова, нашият човек е влюбен Wink, няма да си трае, я? Това е засега от мен! Весел ден Grinning

# 158
  • Sofia
Добро утро и от мен момичета, имам една голяма молба към вас, правих си изследване за токсоплазмоза, резултатите са готови, но не мога да ги разчитам тези неща, а съм на лекар чак другата седмица, може ли някой да ми помогне?

# 159
  • Пловдив Белащица
Добро утро и от мен момичета, имам една голяма молба към вас, правих си изследване за токсоплазмоза, резултатите са готови, но не мога да ги разчитам тези неща, а съм на лекар чак другата седмица, може ли някой да ми помогне?
Роси, задай си въпроса в проблемно. Там ще има кой да ти кажа тва - онова.

# 160
  • Sofia
Докато пишех Манго ме изпревари , та подкрепям !

Абе Лея тя майката на девойката , като девственица бе   Shocked hahaha !

# 161
  • София
Моренка, тя дъщерята е май по-отракана от майката Wink Щом е казала, че ще се жени за двама - за Боби и неговия приятел, дето на снимката са прегърнати...Не си поплюва момичето Joy

# 162
Ха добрутро и от мене момичета Grinning При мен си тече ваканция. Супер ми е кеф, макар че все още ваканцията се състои само в мързелуване, спане и четене на Хари Потър.

Ех и аз как го обичам този Хари Потър не е истина,ама само първата и втората част съм чела,сега обаче ще търся и другите Crossing Arms много ги искам.

# 163
Добро утро и от мен моми! И добре дошла на Муцунка Grinning! Да ви питам случвало ли ви се е на вас такова нещо? - Боли ме само едната гърда е и подута като преди М, а другата си е в нормално състояние! Да не е някаква настинка това, или незнам и аз newsm78 Леа-хубава снахичка Joy

# 164
  • Стара Загора
...........
Ех и аз как го обичам този Хари Потър не е истина,ама само първата и втората част съм чела,сега обаче ще търся и другите Crossing Arms много ги искам.
Кво ша черпиш ако ти ги дам Mr. Green Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт