Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 13 012
  • 272
  •   1
Отговори
# 165

Честит рожден ден на Лили  Hug Много слънчево настроение и усмивки! Прекрасен подарък следващия месец  Hug

Честита муцунка на мама Надя /адашката/  Hug Да е живо и здраво бебето и много да ги радва и слушка  Hug Тя си беше казала, че има контракции в последните дни.

# 166
Аз пък между гърдите имам дебелина а не дупка Simple Smile
Сама каза , че ще държиш фронта  да не се излагаме , че сме 'юнки'  newsm47

Поправка - Somebody каза...    Embarassed

Аз и сега си дишам леко.. не ми е тежко... ooooh!  Знам ли  newsm78

# 167
anyto, много съм ЗА твоето предложение, че само 2 останахме, а не се знае и при нас кога ще настъпи моментът. Колкото повече вестителки, толкова по-бързо пристигане на новините  Peace

# 168
  • София
                  ЧЕСТИТО НА МИЛ, да е жива и здрава щерката,  радвам се че малката ми е адашка, от най-хубавите имена сте я кръстили да ви е жива и здрава!
                  ЧЕСТИТО НА МУЦУНКА, да и е жив и здрав, юнака и само добри моменти да има, да слуша мама и да папка сладко!
                 Лили на теб мила Честит Празник, бъди ни жива и здрава!

# 169
Честит малък - голям мъж на мама Надя, да и носи само радост и да е много послушно бебче!

# 170
Избрах си сапун за бебите след много мислене:

http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D … BF%D1%83%D0%BD.71

Мдам добра е идеята за вестителки , но според мен някой който има възможност е най-добре да каже.Аз няма да мога Sad Може някоя мама от Варна?

# 171
Момичета от Варна , помагайте , дали знаете някое прилично хотелче до Майчин дом във Варна , аз малко късно се сетих , но все пак   newsm78

Хотел в близост до майчин дом аз не се сещам да има въобще. Най-близкия е Бест Уестърн ама и той е дста далеч. По-добре си вземете хотелче в центъра. С доста добри цени е Релакс 3* или Орбита 2* или Одесос 3*, но последния мисля че е по-скъп.

# 172
Честит син на мама Муцун!Да им е жив и здрав и много да слушка!

Аз изгледах един филм и ето пак новина Simple Smile
Моят корем сякаш лекичко е започнал да слиза надолу, но може и да си внушавам..все така се задъхвам..

# 173
Влезнах в темата на майските мами и там обсъждаха изплащането на болничните. Едно от момичетата пишеше, че в НОИ имали проблем със сървъра и ще трябва доста да почакаме. Ужаааааааас  #Cussing out   Другия месец тогава и тъпата ни държава да почака, преди да ми удържи данъците и осигуровките от заплатата... Аз сега какво - да фотосинтезирам ли  #2gunfire

И същото момиче пише, че се било уредило, като вътрешен човек - аман от тия връзкарски истории. Тия, дето сме без връзки, кучета ни яли  smile3515

# 174
  Минди,утре ли заминаваш?Желая ти много късмет,безпроблемно раждане и чакаме най-прекрасната новина от теб newsm32

# 175
Много страници, значи си имаме бебе!  Wink
Муцунке, мъжка майко, честит ти син! Жив и здрав да ти е, щастлив човек да бъде, а на теб - бързо възстановяване и завръщане у дома! Hug Чакаме те с нетърпение - със снимки и разказ (докато ни разкажеш за Муцун-1, ето че и Муцун-2 се появи, ама тоя път ще си го искаме разказа  Laughing)

Спокойно, момичета, ще имаме юнчета, и то много! Аз си говоря всеки ден с моя бебко и го моля да потърпи още още малко, до юни. Засега ме слуша, да видим дали ще потрае още двайсетина дни.  Heart Eyes
Ани, съгласна съм с предложението ти за още 1-2 вестителки. Само мисля, че е редно не ние да си изберем още вестителки, а някои момичета сами да предложат себе си. В смисъл - да си преценим сами дали може да се нагърбим с тая сладка отговорност! Аз отново ще "дезертирам", защото има вероятност да прекарам последните 1-2 седмици при свекър ми, а там няма да имам нон-стоп достъп до нет.

# 176
  • Плевен
Гъди, току що се разплаках от яд точно в тази връзка  newsm45 При нас обаче проблема идва от счетоводителката на фирмата на мъжът ми, тъй като там суе осигурявам. От 3 месеца я чакам да ми внесе една декларация, а тя току що ме увика по телефона и каза, че хич не ги е носила, пък какво остава за болничните, че не съм била сложила една проста дата и защото на нея и не е работа да попълва дати, а само да ги носела затова още не ги е занесла  Sick #Cussing out Ох просто съм бясна, плача от нерви, е тая ако беше пред мен да е останала без коса, повярвай ми.

# 177
anyto не се ядосвай заради подобни екземпляри Twisted Evil, че и ми е колежка на всичко отгоре, ама как може така /3 месеца/, тя е длъжна да подава всички болнични и декларации в срок 2 дни след внасянето на осигуровките и ако има проблем с дати или нещо друго по документите, тя е длъжна да го поправи.

# 178
  • Пловдив
И аз да се присъединя към пожеланията за Муцуна2. Да е жив и здрав и бързо възстановяване на мама Муцунка.
Дано скоро имаме повече информация за тях.
Lili-to Честит рожден ден! Пожелавам ти да родиш живо и здраво бебе и ти да си жива и здрава да си го гледаш.

# 179
Да, нали има някакви законови срокове за подаване на такъв тип документи?  newsm78   Дано бързо се оправят нещата при всички ни, че да си финансово притеснен точно преди раждане и да ни бавят парите, които ни се полагат, е отвратително  Praynig

Колкото повече ми приближава прегледът, толкова по-нервна ставам. До миналия път ходех с кеф, за да видя малкия на ехографа, а днес отивам със страх. Лошото е, че и аз не знам какво искам да чуя от лекаря  Rolling Eyes  

Общи условия

Активация на акаунт