Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 13 021
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
ЕЕЕ още едно бебче! Голям бебевалеж  Simple Smile

Честито малко муцунче!! Да и е живо и здраво!

Гъди забравих преди малко - много стискам палци да е с дупето нагоре вече  Simple Smile

# 151
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МИЛЕНКА! ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА, МНОГО ДА Я РАДВА И ДА НАДДАВА БЪРЗО, ЗА ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПО-СКОРО В КЪЩИ!

ЛИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕ! МНОГО ЛЕКО РАЖДАНЕ И ХУБАВО БЕБЧЕ Simple Smile

ЧЕСТИТА РАДОСТ И НА МУЦУНА! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ МЪЖ!

Една сутрин ме няма на линия и колко хубави новини са се насъбрали Simple Smile

# 152
viper,, в 18:10 ч. съм, значи го пиши към 19:00 най-рано Wink  

За тоалетната - и аз днес се поолях, ходих 3 пъти  Embarassed   Уф, бях решила и да се тегля, ама забравих, а сега ядох и няма да е същото   Whistling

somebody, няма да се плашиш, ама тя и Миленка казваше, че ще преноси, пък гледай как ни изненада   hahaha   Но за теб съм спокойна, сигурна съм, че няма да си през май  Peace

И аз си мислех, че ако още сме седалищно и няма шанс за обръщане, да се уговарям с лекаря за ден от другата седмица и да лягам под ножа, че с това напрежение няма да се разберем   Thinking

greenlife, дано   Praynig  Днес пак хванахме тоновете като при главичните бебета, акушерката дори ми показваше по корема ко е гърбът, кое - главата, къде са краката. Ама докато не се види на ултразвука, не мога да съм съвсем сигурна

# 153
Много хубаво ми става, като отворя нашата страничка, всеки път научавам някоя хубава новина.
Честито на Петя  и на Муцуна за прекрасните младежи, а на Мил Кузманова за малката и нежна дъщеря. Много да ви радват и  бързо да порастват. На майките бързо възстановяване!
Честит рожден ден на Лили-то! Много здраве, щастие и безпроблемно раждане!

# 154
Леле, отидох да пусна една пералня с бебешки дрешки и хоп още едно бебче. Честито Муцуна, да ти е жив и здрав малкият Муцун-засега той е най-големият ни бебок!
От средата на май както сме я подкарали няма ден без бебче. Heart Eyes
Mona-balona я разкажи каква е тази дупка, че за пръв път чувам... Shocked

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 15:14 от vanny_76

# 155
Michelle_Varna ,  като най-  активна мама в момента,  искам  да питам дали ти се е образувала тази прословута дупка под бюста преди да родиш?

# 156
Хе-хе, суперски новини...

Честита да е малката София на Милена. Да наддаде бързо госпожицата и да се прибират в къщи да се гушкат  Heart Eyes

Честит и Муцун 2 на мама Муцуна. И аз се присъединявам към пожеланието за бързо прибиране в къщи и чакам разказите й с нетърпение  Hug

Лили_то, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти да си износиш до край, да родиш леко и да се радваш на здраво и послушно бебче   bouquet

Somebody, моля те добави ми дата за планирано секцио - 29 май, Токуда  Peace. На 28ми влизам и живот и здраве един ден по-късно ще се срещнем с нашата хубавица  Heart Eyes. Малеее, не остана  Sick

# 157
Защо, Монче, при теб появи ли се вече?

# 158
Честит син на Муцуна да е жив и здрав!На мама бързо възстановяване и скоро я чакаме да пише как е!  bouquet

Лили честит рожден ден!Пожелавам ти бързо и безболезнено раждане и скоро да се гушкате с бебчо  bouquet

# 159
... дали ти се е образувала тази прословута дупка под бюста преди да родиш?

Каква е тази дупка?  Shocked

# 160
Защо, Монче, при теб появи ли се вече?
По 4 пъти на ден се гледам, дупка нямам там... ама ми пада корема... или съм увеличила диоптъра.. Flutter  Ама ми е интересно дали е нещо като задължително 1-2 дена преди да родиш  Thinking
Aya , ами вече 5 човека ме питат дали имам дупка там ... някакъв вид хлътнинка малко по-ниско  между двете гърди   ooooh!

# 161
Момичета от Варна , помагайте , дали знаете някое прилично хотелче до Майчин дом във Варна , аз малко късно се сетих , но все пак   newsm78

# 162
Аз пък между гърдите имам дебелина а не дупка Simple Smile

Гъди, на мен пък на едното бебе изобщо тонове-нула, но първо търсиха на едното и записаха, после след като смениха апарата и с триста зора намериха и втория тон -записаха 5 минути и това беше.Много се беше изкирифенчило.

# 163
МОна,сигурно питаш за смъкването на корема.Ак0 е за това аз въобщееее нищо не съм забелязала...ПРосто дишах по-лесно-това беше знак,че корема се е свалил.

Франчи: аз през цялото раждане бях със ситема предизвикваща раждане,понеже тя спомага за разкритието Simple Smile

А за хотел до Майчин дом Варна ... newsm78 честно казано не мога да се сетя...  Sad

# 164
  • Плевен
Ехеееее Честит Бандит на Муцуна!!! И със страхотни мерки!
Дано лесно да е родила и скоро да научим и как се казва.

Аз поспох малко и като се събудя - хоп още бебевалеж! Страхотни смеееее!!

Момичета, искам да предложа нещо, не знам дали ще се съгласите. Ако искате да си изберем още една вестителка от края на юни, че Катеринка и Милена надали ще могат да влизат много често. Не ме разбирайте погрешно, не че Франческа и Гъди няма да се справят, но ще им е много натоварено като гледам, а и Франческа с тази варицела ми е грях да я засипвам с прекалено много ангажименти. Ама и те да си кажат мнението първо де, да не кажете, че настоявам, просто ми се иска да ги улесним, затова го предлагам.

Общи условия

Активация на акаунт