Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 13 286
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ха ха, Гъди, и аз за теб си мислих. От колко ти е часът? Мен не ме боли нищо, малко кръста само. Иначе от сутринта до преди малко ходих четири пъти по голяма. Абе едва ли ще е днес, споко. За всеки случай сготвих, че знае ли се....

И аз щях да питам, дали ще остане някое юнче за юни? hahaha

# 136
  • До моста на реката
Честито,муцуна!!!Да ви е жив и здрав муцун номер две!На теб бързо възстановяване ти желая и с нетърпение те очаквам да разказваш,че го правиш много "цветно"!!! Wink  bouquet

# 137
Тъкмо одеве някой се чудеше къде се изгуби Муцуна, а то какво било - родила!
Муцуна, да сте живи и здрави с малкия Муцун!
А на мен сега ми се обадиха, че ще ми докарат легълцето newsm44 newsm44 newsm44. Най-накрая! И количката ми е изпрана на автомивка и довечера ще ида да си я взема.
Момичета с по-далечен термин, я се кротнете малко, по- скоро бебоците да се кротнат, че много взехте да ни изпреварвате.

# 138
Гъди,
 "Момичета, с това темпо, ще останели някоя от нас за юни? Да не се налага тепърва да се запознаваме с момичетата от майската тема... "  ,

smile3521

# 139
Гъди,
Момичета, с това темпо, ще останели някоя от нас за юни? Да не се налага тепърва да се запознаваме с момичетата от майската тема...  ,

smile3521

Аааа моето на 7-ми юни! Grinning

# 140
Абе и моето пише , че ще е на 8-ми, ама последно казаха, че до края на месеца ще го изстрелям  ... Wink

# 141
Споко, с моя термин за края на юни със сигурност ще бъде родено юни месец, хич и не си мисля, че ще се обебя до края на май!! Simple Smile

# 142
Честито муцунче на Муцуна да и е жив и здрав малкият-голям мъж!

# 143
ЧЕСТИТО МУЦУНЧЕ НА МАМА МУЦУНА ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ГОЛЕМИЯ ЮНАК smile3541Ох, имам да свърша малко домакинска работа но започнах да се изморявам толкова бързо.
А и килограмчетата си оказват влияние Sick

# 144
Ихаа ЧЕСТИТО Муцунка!
Ще се нагледаме на на красиви новородени снимки Simple Smile

Малии какви светкавици..да не роди някой от стрес  Joy

Ама защо всички раждат през май newsm78

# 145
Здравейте от мен Hug
не съм влизала от няколко дни а то какви работи се случват тук newsm44
Честито на всички мами които вече си гушкат бебчетата

Сега се връщам назад да чета,че имам много за наваксване

# 146
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА МУЦУНА newsm44!МАЛКИЯ МУЦУН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!

viper  на мен ми е така корема вече 2 седмица,като се мръдне бебчо и корема ми се втвърдява и заема странна форма.Последния път като ходих на преглед доктора много ми се смя на корема  Shocked-какъв бил този смешния корем , ама това каза си е контракция не те ли боли.И така вече съм 2 седмица и нищо,така че няма страшно ние май ще си откараме до термин,така както сме от първите  : Simple Smile.

# 147
  • В Европа!!!
Лелееее  #Crazy тия бебоци наистина са много бързи  Simple Smile.Честито на следващото мамче  Муцуна  bouquet,да си се гледкат с много радост !!!
Момичета,да ви питам от къде мога тука в София да си купя нощтница за родилното  newsm78 ?

# 148
Ихааа, поредния бебок. Много се разбързахте бе мами... Laughing Някой правилно беше предложил думата "бебевалеж" да я има в заглавието. Wink

Честито Муцуна!
Да ви е живо и здраво синчето!

# 149
Честит бебок на Муцуна! Да расте весел и щастлив!

Аз си измих подовете, прострях, направих един кекс и сега отивам да поспя малко. Иначе ми дойде вдъхновение от Едно момиче и после и аз ще правя пилешко в йената.

И я карайте малко по-кротко. Няма да се учудя, ако когато стана, се е появил и някой друг бебешор  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт