Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 13 028
  • 272
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, благодаря ви за милите думи! smile3525
Добре че, сте вие да ме накарате да се усмихна! Heart Eyes

Някой скоро чул ли се е със Сафира и Катеринка? Как ли са бебетата?

# 121
  • София
Моята приятелка НАДЯ /Муцуна/ е родила сутрината момченца 3,150 кг и 49 см да са живи и здрави цялото семейство.
Честито на всички мамчета!
На тези които им предстои раждане леко да е,здрави и силни бебечта ви желая.

# 122
Как хубаво си подремнах  smile3507  И каква буричка се заформя навън  smile3508

контракции досега и аз не бях имала, дори и вчерашните неща не съм сигурна, че бяха контракции. Странното е, че всеки път на едно и също място ми се издуваше и втвърдяваше коремът - там, където е дупенцето на малкия. Ако не са били контракции, то тогава кючек ли е играл, не знам и аз какво. Но си е факт, че се успокои, като пих но-шпа.

Франчи, Катеринка ми писа в петък, добре е, още няколко дни щяха да останат с малките в болницата. За Сафира нямам вести, тя по едно време нали беше писала за малко. Може би си има грижи покрай бебетата.

Започвам да се чудя кой е по-добрият вариант - да ти изтекат водите и да започнат болките (тогава явно трябва да забравим за душа) или да не започнат болките, а в болницата да ни включат на системи (така пък нали повече боляло). Май най-добре е само контракцийки да си имаме, а в болницата да ни спукат мехура, а?  newsm78

Лелееее, още едно бебече. Муцуна, да ти е живо и здраво синчето!   smile3525 smile3504 smile3525

# 123
Муцуна, честито!Да е живо и здраво малкото момченце!

# 124
Честито на Муцунааааа!
Да й е живо и здарво момченцето!

smile3525 smile3525 smile3525

# 125
ЧЕСТИТО и на МУЦУНА,живо и здраво бебче и много радостни дни!

# 126
 newsm44  newsm68  newsm44  newsm68  newsm44  newsm68  newsm44  newsm68
Още една Муцунка е дошла да опознае светааа Simple Smile)
Да  са живи и здрави
    animal085    261uu  newsm57  kyllmg

Хехехее, то се е видяло.... Simple Smile) По - добре да не го мислим толкова много, момичета   bouquet   Не искам да знам , а искам да си следвам инстинкта за всичките тези контракции и т.н.
Аз подготвителни имам от месец - два и не пия нищо... Менструални болки съм нямала в живота си , така че мисля, че ще разбера .... все нещо ще ми подскаже, че ще раждам, ако ли не - ще се появи Калата и ще ми се скара , че не съм разбрала  Laughing   

# 127

newsm44 newsm44 newsm44 Три пъти ура за НАДЯ /Муцуна/!!!Да й е жива и здрава рожбата и бързо възстановяване Heart Eyes

# 128
Честито на Муцуна!!Да и е жив и здрав!!  Най-голямото бебче до момента!!! Heart Eyes

# 129
МУЦУНА каква изненада. Честито. Да сте живи и здрави всички. Бързо възстановяване.
Скоро да се връщаш да разказваш. С нетърпение чакам тоя разказ Laughing

# 130
ЧЕСТИТО НА МУЦУНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Аз се върнах от тонове.Много се стреснах,защото по едно време нещо се изгубиха,и ми побеля косата за секунди!Веднага извиках една стажантка да намести трансдюсера,и като чух пак сърчицето едва не ревнах! smile3518
После питах докторката как са,а тя беше с една колежка и двете в един глас-много са добре.
Ох,така ми олекна....

Следобед ще си взема изследванията за коагулацията,и ще ги пускам през ден,за да следим как ми е кръвта без фраксипарин.

# 131
  • София
МУЦУНААААА, ЧЕСТИТ ТИ МУЦУН НОМЕР ДВЕ!!!!

Лелеее, уж само Петя чакахме за днес (нали за днес и бяха насрочили секциото), а то каква стана. Браво! Дано бързо да се възстановят майчетата... Praynig

Абе днес ми е едно такова, необичайно. Малката като ме срита и ми се втвърдява корема, но някакси странно, целият застава на една страна и се смалява някакси  newsm78

# 132
Отивам да си прибера багажа в чантата за болницата  Laughing   Hug  Това , ако не е стимул...взеха да валят бебешорите   love001

# 133
Аааа, viper, не така  Naughty  Нали сме се разбрали  - не и днес. Кажи на малката, че леля Гъди е при чичо Гуньо днес и трябва да почака малко, че иначе ще си отвися там с часове  hahaha

raia123, нормално е да отслабват или да се губят тоновете, бебоците нали се мърдат от време на време. Миналата седмица моят го гоних из цялата долна част на корема си, все ми се криеше някъде и както се чуваше силен пукот, изведнъж - тишина. Но не се изплаших, сетих се, че може би се е мръднал...

Момичета, с това темпо, ще останели някоя от нас за юни? Да не се налага тепърва да се запознаваме с момичетата от майската тема...

# 134
Леле, още едно бебче Heart Eyes Честито Муцуна, да ти е жив и здрав малкият муцун Hug

Общи условия

Активация на акаунт