Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 13 027
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Честито момиченце на Милена! Да е жива и здрава и много послушна принцеската София! А на майка и - БРАВО!   bouquet

Лилито, Честит рожден Ден! Знаеш какво ще ти пожелаем всички тук - леко раждане и най-прекрасното бебче на света!   Party Time

Едно момиче, не се притеснявай, дори да изтекат водите, имаш време да се изкъпеш и приготвиш, просто не трябва да се размотаваш прекалено много.  Peace

Минди, чакай си болезненените регулярни контракции, щом не болят, няма страшно  Peace

Гъди, и аз го празнувах Световния ден  Peace И като заспя, минават - странна работа  newsm78

# 106
Честити бебчета на Петя и Миленка! Да са им живи и здрави и да радват много мама и тати! На малката София и пожелавам, бързо наддаване и скоро да се гушка със смелата си мама! smile3525

Честит рожден ден на Лили! newsm59 Пожелавам ти да си жива и здрава, обградена винаги от много любов и като му дойде времето, леко и безпроблемно раждане и много да се гушкаш със своето съкровище - бебчо!  newsm30

Аз да ви се оплача от моята хрема. Каквото и да слагам, нищо не помага. Четох някъде, че понякога се появява при бременните някаква хрема, която евентуално минава след раждането  newsm12 Ужас!!! Направо не се диша!  Weary

Пожелавам ви лек ден, изпълнен с много положителни новини и емоции   love001  love001   love001

# 107
Едно голямо честито на Мил! Бързо да наддава малката госпожица, за да се гушкат с мама и тати вкъщи!

Лили, честит рожден ден! Пожелавам ти само положителни емоции оттук нататък и успешен финал скоро!

Франчи, съжалявам, че точно сега трябва да преминеш през всичко това. Аз лек за сърбенето не знам, но за сметка на това аз, а и всички други сме с теб.

И аз да кажа нещо по повод написаното от Тhe1. Аз забременях на 18г. Нещата не се случиха случайно, макар че с мъжа ми се познавахме съвсем отскоро. И двамата искахме да прекараме живота си заедно, заобиколени с дечица. За съжаление, в този момент моите родители бяха много против. Майка ми само плачеше, баща ми беше решил, че няма да си завърша висшето, което тъкмо бях започнала. От страна на свекърите ми нямаше проблем. Мъжът ми е 9г по-голям от мен и се е "наживял", така да се каже. За щастие, и висшето си завършвам тази година, и родителите ми просто обожават мъжа ми. Та мисълта ми беше: да, нормално е да се чудим дали ще се справим. Аз родих на 19г и нито за миг не съм се почувствала безотговорна майка. Смятам, че се справям добре и че възпитам малката както трябва. Така че всяка една от нас ще се справи, независимо дали сме на 20 или 40. Майчиният инстинкт е заложен във всяка от нас. Гледайте положително на нещата и не си мислете глупости. Скоро ще ни се случи най-красивото нещо, което ще преобърне живота ни.

# 108
Едно момиче, аз съм като теб - не съм имала контракции, или ако съм имала не съм разбрала. Досега  съм пила магнерич само три дни - януари месец, когато ме имах проблем с  бъбрека - даваха ми го за всеки случай. Една вечер ми се наложи да пия нош-па поради леки болки в корема - може би са били контракции newsm78. Иначе нош-па пиех пак през януари заради болките в бъбрека - задържах урина в бъбречното легенче и имах песъчинки.

# 109
Честита малка принцеса- София, на Мил!
Да е жива и здрава, бързо да наддава и скоро да си е при мама!

Честит рожден ден на lili_to!
Бъди здрава и много щастлива!
Подаръка- съвсем скоро!

# 110
И аз да кажа нещо по повод написаното от Тhe1. Аз забременях на 18г. Нещата не се случиха случайно, макар че с мъжа ми се познавахме съвсем отскоро. И двамата искахме да прекараме живота си заедно, заобиколени с дечица. За съжаление, в този момент моите родители бяха много против. Майка ми само плачеше, баща ми беше решил, че няма да си завърша висшето, което тъкмо бях започнала. От страна на свекърите ми нямаше проблем. Мъжът ми е 9г по-голям от мен и се е "наживял", така да се каже. За щастие, и висшето си завършвам тази година, и родителите ми просто обожават мъжа ми. Та мисълта ми беше: да, нормално е да се чудим дали ще се справим. Аз родих на 19г и нито за миг не съм се почувствала безотговорна майка. Смятам, че се справям добре и че възпитам малката както трябва. Така че всяка една от нас ще се справи, независимо дали сме на 20 или 40. Майчиният инстинкт е заложен във всяка от нас. Гледайте положително на нещата и не си мислете глупости. Скоро ще ни се случи най-красивото нещо, което ще преобърне живота ни.

newsm45   ох колко хубаво звучии

# 111
Хей от вчера сутринта не бях влизала във форума и ето - толкова новини! Вече два часа чета.

Честита принцеса София на Мил!!!

Лили, честит рожден ден!!! Много щастие ти желая!

Мона Балона много се радвам, че се появи  Simple Smile

Франчи ужас, много ти се събра тази бременност. Стискам палци Симонка да не се появява преди термин, да има време да отмине варицелата.

И аз вече съм си стегнала багажа, а вчера най-после купих прах и изпрах каквото е налично от дрешките. От мен да мине - ще изгладя първия път, че и без това изкарах и летните дрехи и имам и от тях да гладя една купчина. Много, много ненавиждам да гладя!! Иначе обожавам да си пренареждам гардероба и да си пробвам дрехите (принципно, не сега  Grinning ) като сменям сезона, особето като почва лятото  Simple Smile

Днес вече ще си поръчам и козметиката. Ех този нет ако го нямаше  Grinning, само от супермаркета не съм почнала да пазарувам он-лайн. (Ама ако можеше щях  Grinning) Както каза един път шефа ми закачливо - заядливо - "А какво правехте едно време като нямаше google ? Wink
Тъкмо преди малко говорех на Нико, че още малко трябва да почака, да не излиза защото не му е пристигнал комплекта за изписване, пеленките, чантата за количката (отделно купих, защото моята няма принципно) и кремчетата. Поне още седмица.  Grinning

Количката аз смятам да изпера, даже още днес ако успея. Нова е и мирише точно на ново - едно такова на найлон и пластмаса, не мога да определя точно, но е силно. Нали ги обработват материите с противозапалителни вещества и разни други химии. Но пък всичко и се сваля и пере в пералня принципно. И столчето ще изпера.

Едно предупреждение - Гъди нали ти казваше, че с отделните дръжки на количката ще можеш да си закачваш повече неща по тях. Една приятелка ме предупреди много да внимавам да не пълня много чантата и да не закачвам тежки неща, че тя така е обръщала количката с бебето (то като е мъничко и нали не тежи много и няма баланс)  нейната не беше от най-леките - Чико дуо.

За изтичането на водите - казаха ми на мен, до 1-2 часа да съм в болницата, има време да си вземем по един душ, стига да не са придружени от чести контракции на 5-7 мин.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 12:08 от greenlife

# 112
ЧЕСТИТО НА МИЛЕНКА!!!Жива и здрава принцеската да им е и да им донесе много радости в живота.Много се радвам за нея,защото е много готино момиче,от впечатленията,които имам.

# 113
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МИЛ !НА МАЛКАТА СОФИЯ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ДА НАВАКСА С КИЛОГРАМИТЕ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРОШНО ГУШКАНЕ С МАМА И ТАТИ!НА МАМА  БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Peace
ЛИЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  И ОТ МЕН  bouquetПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И ОБИЧ!ЛЕКО РАЖДАНЕ И  НАЙ - СЛАДКОТО БЕБЧЕ   love001

# 114
Едно момиче, предишната бременност и аз бях като теб - не съм имала абсолютно никакви контракции до последно, 4 дни преди термина получих слаби болчици през 10-15 мин. и отидох в болницата, там като ми включиха окситоцина тогава разбрах какво значи да имаш контракции Sick, околоплодния мехур го спукаха също в болницата.
Сега пък обратно още от края на седмия мес. съм с доста повече от 10 на ден контракции и то болезнени , въпреки но шпато, папверина, магнезия, но не са регулярни и все още устисквам положението, така че при всеки е различно и всяка бременност е различна. Няма място за притеснение за това че нямате болезнени контракции, това е идеалното положение дори. Peace
Ох и аз не мога да си вляза в никои от летните обувки, ужас! Mr. Green
Франчи малката понеже има алергия към ухапване и често е с доста пъпки, ползваме за облекчение Микстура алба, Ургодермил, Фенистил гел.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 12:32 от vanny_76

# 115
  • София
edno_momiche  , и аз като теб си задавам този въпрос постоянно, кога точно трябва да тръгна към болницата. И тъй като от един месец спрях да пътувам, от петък до неделя съм сама, защото  на моя приятел му се налага да пътува винаги в тези дни извън София. И ако това се случи в един от тези дни, май предпочитам да си хвана такси, за да не притеснявам никой, защото няма да се чувствам добре ако стоя няколко часа в предродилна и знам че се притесняват за мен. Така че съм решила , да се обадя на всички роднини и приятели /без моя приятел естествено/, когато всичко приключи. И тук идва момента на притеснение, ако тръгнат да ми изтичат водите в къщи, дали това няма да продължи и в таксито и да оплескам всичко. Ще си сложа превръзка за всеки случай, но знае ли човек.... Thinking И даже понякога когато вечер съм сама, не мога да заспя от притеснение, и всяка сутрин се радвам че и тази нощ е минала. И колко още мисли си вкарвам в главата, колкото повече наближава времето, но няма да ви обременявам повече. smile3538

# 116
Честита принцеска на Мил! Бързо възстановяване и много щастие Heart Eyes

Лили, честит рожден ден Hug

# 117
здравейте момичета!
Честит Рожден Ден, Лили! Да си жива и здрава и много щастлива мама в скоро време!
Досега нямах нет и за малко да отида на клуб да видя за новини от Милена- ЧЕСТИТО мацка! ДА е жива и здрава малката сладурана и скоро да се гушкате тримата /с таткото/ вкъщи!
Франческа, за пъпките знам, че има някакво ментово мазило, от което ти ставало хладно и не сърбяло. дано се оправиш възможно най- скоро и да забравиш гадната варицела!
аз да споделя, че нещо съм доста изнервена напоследък, но сигурно се дължи на предродилната депресия /както е писала the1/.  вие как се справяте със запълването на времето? аз откак се помня не съм се чувствала толкова безполезна- по цял ден се мотая из нас, домакинската работа свършва за нула време, не мога вече да излизам далеч, че ми е трудно да карам повече от 15-20 мин и само обикалям из квартала /който не е от най- хубавите в София/ и умирам от скука /да не говори,. че преди ходех по 2-3 часа, а сега за час се изморявам яко/, нали знаете скуката как развива въображението! само се вкарвам в разни филми!
уффф, няма да ви затормозявам, оплаках се сега ще се опитам да се насладя на прохладния ден и да мисля позитивно /каквото и да беше това!/
 Hug на всички

# 118
Ехаааааааааааааааааа,имаме си бебе! Да е живо и здраво!!! МНого да ви радва,МИл!:)

Като ви изтекат водите ,ако не ви започнт веднага контракциите-изкъпете се,ако ли не....марш в болницата Simple Smile Но мисля,че ако нямате болки след изтичане на водите ще ви сложат на системи за предизвикване на раждането Simple Smile

# 119
  • Germany
Честити бебчета на Петя и на Мил!!!

ЧРД Лили! Каквото си  пожелаеш да ти се сбъдне!

На мен ми е леко притеснено, защото тази седмица ще ходя на очен лекар, за да ми каже как ще раждам. Мисълта за секцио леко ме плаши, защото май съм по-настроена психически за нормално раждане. Честно казано на мен ми се ражда вече (само където ми е малко раничко, аз даже в 9м. не съм още), чуствам се спокойна  и готова за бебока. Въпреки че нямам кой да ми помага, освен милото (мама почина преди 6г., а свекърва ми е активно работещ стоматолог), вярвам че ще се справя. Все пак  това си е нещо естествено, случващо се от векове Wink Пък и аз съм доста спокоен и позитивен човек и ще го давам лека полека, нямам амбиции да съм перфектна (ние даже с ремонта още не сме свършили, нищо не съм приготвяла, а милото ми вика, че нямало страшно и да родя той щял да оправи всичко набързо Laughing). Лежерна е работата при нас Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт