Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 12 996
  • 272
  •   1
Отговори
# 240
И аз искам солариуууууууууууум!
Нямам търпение да отида,но незнам дали ще мога веднага,трябва операцията да заздравее малко.
А за плаж да не говорим,че вече бленувам  Nature Sunny
Мъжа ми вече е изгорял,нали живеем на 5 мин от плажа,и ни е като квартална разходка Mr. Green
 Аз с този целулит,незнам дали ще се класирам за плаж това лято newsm39

# 241
Ето,пак започнаха контракциите!
Отивам да лягам.

# 242
  • На високо
Ох, bellaa , приеми и моите извинения  Embarassed, че забравих твоя малък рожденик!
 Да ти е жив и здрав, усмихнат и много да те радва!

# 243
Милена, Муцуна, най-сърдечни поздравления!!! Как ни изненадахте! Бързо изписване и ви чакаме да разказвате!

Честит рожден ден на Лили и на рожденика на Беллаа!!

Аз днес бях на преглед и малко се напрегнах, защото докторът ми каза, че бебето ни най-малко не е тръгнало да се смъква в таза, въпреки че му било време. Също, макар че е главично разположено, гледало напред, вместо настрани или назад, което било оптималната поза... Предупреди ме, че това може да доведе до усложнения при раждането  Sad Аз пък си мисля, че още е рано да се твърдят такива неща - все пак имам 20 дни до термин! Доста се угрижих, но все ми се струва, че ще си се намести бебенцето докато му дойде времето. Ето на Гъди какъв сериозен лупинг направи Боянчо, защо моето да не се врътне лекичко и да се смъкне...

Спокойна нощ на всички!!!

# 244
Да са живи и здрави

Савина и Никол на КатеринкаМ
(пристрастна съм към тази дата, все пак тогава е родена дъщеря ми)

Моника на Michelle_Varna   

Константин на Jensit

Мартин на Petia_tag

София на mil_kuzmanova

и новия Муцун на Муцуна

а на мама и на татко дупе да им е яко ...

аз не пиша, щото ме се събраха един куп неприятности и нелепи стечения на обстоятелствата и съвсем ми е докривяла, отделно съм раздразнителна, отделно има достатъчно задачки които трябва да предвижвам и така.

Иначе с бебето всичко е наред. Роди ми се племеничка на 4 май - Стефания, моето хлапето стана на 2 годинки - голямо човече вече  Heart Eyes

Казват че най-тъмно е преди зазоряване ... та си чакам изгрева ...

Честито на Лилито и на малкия голям мъж на Бела

Нека да ви се сбъдват мечтите и да бъдете винаги много щастливи и обичани   bouquet всичките   bouquet

# 245
Ооо, Бела, честит ти сладък рожденник - да е най-миличкия батко на света  Hug. Покрай това обебване от вчера, съвсем съм пропуснала вашия празник  Blush

Темп, влизай си при нас - магии разваляме всякакви  Mr. Green. А сега сериозно, надявам се да видиш изгрева много-много скоро   bouquet
Честита ти двугонишна кака и на теб на патерици  Hug

Аз пък искам да се похваля (няма да се жалва, че не ми се ражда, щото това не е новина вече  Crazy). Имаме си вече направен и светещ таван в банята, както и пъллно опердване в спалнята  Peace. Имаме и уговорка за четвъртък най-накрая да ни мотират мивката в банята с всичките му там шкафове и да затворим една почти двугодишна страница  Whistling

Лека нощ от мен  Hug

# 246
здравейте, браво на вас 1 ден да не прочете човекфорума и много нови неща Mr. Green
Честито муцунче на мама Муцуна. Да и е живо и здраво  bouquet
На патерици да пожелая на Бела честит  Рожденник-само да те радва
Честит рожден ден на Лили пак на патерици- и в скоро време най-хубавият подарък.
Да ви кажа и моят корем е слязъл надолу. Само че татко ни е наложил вето да не се раждаме до 10 юни, защото матрачето за кошарата ще пристигне тогава Joy казва ми "стискй кълки, ще го връщаш hahaha то така става. А преди да поръчаме матрака ми казваше че му се въртяла в главата датата 27 май  Joy
Хей момичета по-внимателно в кухнята Shocked като ви чета и ми настръхва косата.

# 247
  • София
Здравейте. Коремът продължава да ми се стяга, но не болезнено. През нощта едва се обръщах в леглото - в момента, в който започвах да се обръщам и шкембето ставаше на топка.
Днес ще ходя на запис на тонове, после на фризьор. Още се чудя с колата ли да ходя или пеша...

temp, излизай от дупката, в която си попаднала. И наистина е най-тъмно преди зазоряване.

# 248
Добро утро,

Бела - най-добрия батко да е малкия рожденник. Извинявам се и аз за пропуска. bouquet

Аз изпратих мъжа на работа и ще продължавам с гладенето Simple Smile

Хубав ден на всички   bouquet

# 249
Гъди честито  Grinning

Ох днес пак станах в 6,30 а малкия такова ритане ми направи до сега, че... имам чувството че ми е син корема отвътре. А след 2 часа на записа пак ще ми кажат, че е мързелив, защото спял. Да ми направят запис рано сутринта да ги видим как ще стане номера. Хич не му харесва да стоя на компютъра. Виж ако го разхождам навън на слънце спи като пън с часове. Grinning Определено ще си изкарам лятото в Борисовата.

# 250
Добро утро,

Бела, честит ти рожденик. Да е жив и здрав и много да ви слуша! smile3525

Адаш, айде бе, ти още ли си тук?!  Аз чакам смс-си, обаждания, а тя се мотае у дома! Naughty  Heart Eyes

Милена помоли онези, които посещават ЖК в Правителствена болница, отивайки за слушане на тонове да я посетят! Grinning

И пак да питам- някой има ли новини от Катеринка и Сафира?

# 251
Добро утро , момичета-кокичета  Hug. Аз си поспах относително добре тази нощ - само с три пробуждания и ставания, но в сравнение с преди една седмица е нищо  Simple Smile

Милена помоли онези, които посещават ЖК в Правителствена болница, отивайки за слушане на тонове да я посетят! Grinning
Милена ме кефи  Peace

Искам и аз да благодаря на новокандидатиралите се вестителки Ivi и The1   bouquet

Хубав ден от мен  Hug

# 252
Усмихнат ден на всички ви желая  Hug
Честито на празнувалите с тези хубави поводи Simple Smilenewsm59
Аз имам много хубава болка в срамната кост от както съм станала...а отделно имах ставания (около 4) , за да видя кой се разхожда по улиците и кога ще дойде водата и да гледам филми... ooooh! Тези симптоми май отговарят на две неща в живота на една жена - бременност и критическа възраст ... такова даване на наряд не съм правила до сега  Whistling

# 253
Добро утро.

Аз мисля че в болницата ще ни трябват само личните карти на двамата съпрузи. Това ми го пише и в списъчето което ми даде док с необходимите нещица които трябва да нося при постъпване в болницата болницата. Първия път като родих малката си спомням, че искаха само личната карта на мъжа ми. Накарах го да подпише един празен формуляр на който трябваше да запишем името на детето (подписа се на празен защото до последно не бяхме решили как ще се казва). Акушерката при попълването на формуляра ме попита на коя дата съм сключила граждански брак, а не са ми искали самия акт за сключен граждански брак. Сега си спомням, че така се бях ошашкала, че бях забравила на коя дата съм сключила граждански брак и се обаждах на майка ми да ми каже  Joy  Но може и това да са изисквания на самата болница. А за подаването на документи за акт за раждане пак отидохме само с личните карти и формуляра от родилното. Сега не знам, ще питам док. следващия път като отида, дали няма изменения (защото аз не знам къде ми е акта за граждански брак  Embarassed ).  

Аз имам други притеснения - моя мъж утре заминава командировка за 10 дни, и ако аз взема та родя как ще стане процедурата със записването на бебо без него  newsm78   Той няма да може да си дойде. Ще му взема личната карта да е в мен за всеки случай и май ще трябва да го подпиша  Rolling Eyes  А той да се оправя като ще пътува без документ за самоличност, освен шофьорска книжка. Вчера дори се майтапех с него, че може да го изненадам с името, а той се върза и вика "само посмей"  Joy   Е да не го мисля толкова, рано ми  да раждам, дано го изчакам да си дойде.

Лек ден ви желая.

# 254
biskai , при мен се получава нещо подобно - Пламката не знае кога ще се прибере , а го очаквах за днес  Tired
Една съседска баба ми вика :"Мони, Пламен май ще има късмета да е тук , когато родиш!" (тя ми следеше месеците и дните  през цялото  време, даже сега ми каза, че ще родя в събота  Rolling Eyes) ... Аз й викам : "Представяш ли си  - да има късмета и да е негово!"  Wink Тя се позамисли  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт