Ден след ден ЮНЧЕТА се появяват, тясно им е вече и не се стърпяват!Тема №64

• 12 997
  • 272
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Гъди толкова се радвам за теб и за Боян. Браво на детето, а и на теб, защото ти доста труд положи и колко упражнения прави за това.  smile3501
Заредих се с положителни емоции от поста ти.

Mona-balona седщам се само за акта за граждански брак, и може би актовете ви  за раждане.

Фрея аз ако бях на твое място сигурно такъв рев щях да му дръпна, че незнам  ooooh!

# 226
Второ, оказа се, че е със съвсем нормални размери, не е изобщо гигант, както си мислехме, въпреки че ми е голям коремът. Последния път лекарят го е измерил, че е много голям бебокът заради седалищното предлежание. Когато било седалищно, ехографът не можел да изчисли много точно размерите.

Ех, супер  Hug, и при нас се оказа така. С тия ехографи се побърках вече.

# 227
Гъди браво за хубавите новини smile3501 видя ли че Боянчо от сега слуша мама  Wink Сега вече ти пожелавам едно леко нормално раждане без проблеми newsm10

Сега чакаме и Франчи да се включи с новини от прегледа Peace

Мона-Балона до колкото се сещам за подаване на документи за издаване на акт за раждане ти трябва един документ който ти го дават от болницата,лична карата и на бащата и акта за сключен граждански брак ако има такъв мисля че това само беше но те така или инъче ща ти кажат в болницата точно какво трябва Peace

# 228
Хапнах порядъчно и правя последно включване за деня, че таткото ни ще поема щафетата на компютъра.

Благодаря ви, че се радвате с мен  Hug Дано и Франчи донесе хубави вести  Praynig

Забравих да ви кажа, че лекарят ми каза за болницата да си взема нощница с дължина под коляното  Shocked  Аз си купих една, която ми е малко над коляното, но заради корема. Не знам до колко ще спадне шкембо веднага след раждането и как ще ми стои таиз нощница. Да не вземат пък да ме върнат заради нея  newsm78

# 229
Гъди, браво на теб, колко усилия положи и ето, че Боянчо е вече готов за нормално излизане- да ти кажа и аз се поуспокоих като ти прочетох поста. моята лекарка от ЖК все си спестява отговорите като я питам нещо, само рови по разни бумаги и изобщо не ме кефи отношението и в последно време /или аз ставам свръхчувствителна от хормоните  Sad /
Много мерси на Lili и the1 за отговорите, линка към статията също ми бяха полезни. Аз, разбира се, съм предупредила акушерката, при която ще раждам, но нали в началото преди да избият мехурите има един ден, в който само сърби и ме е страх ако точно тогава се случи да раждам да не би да не усетя сърбежа и да направим някоя беля! явно остава да  Praynig и да се надявам всичко да е наред.
за едрогабаритността- и аз се блъскам навсякъде из нас, станала съм страшно непохватна, направо се чудя бебо как ще оцелее ако съм така и след раждането!

# 230
Gydelichkova , радвам се , че си спокойна и бебчо е направил салтото   bouquet
Благодаря за отговорите,  момичета Simple Smile
На мен ми излезе херпес симплекс между гърдите , мазах   с Ацикловир. Бяха ми обяснили, че излиза по този начин , защото не ми е избивал никога херпес на устата (пу-пу) . Друга версия казват за гениталиите, че се образува от по - груб секс...  Thinking - преди 2 години ми беше излязъл на пъпа ... такова не ми се е случвало  newsm78   Wink
И мен ме удрят мебелите в нас ... , правеха го и преди да забременея... Пламката вече свикна - само клати глава и въздиша, докато аз се сбръчквам от болка  Whistling

# 231
Честито бебенце на Муцуна! Много здраве и весели игри желая на малкия Муцун, а на мама бързо възстановяване!

Лили, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие, радост и любов! Весело изкарване на празника!

Гъди, много се радвам за хубавите новини при теб! Аз в сряда съм на преглед да видим какво ще ми кажат.

# 232
Гъди, радвам се, че всичко с Боянчо  е наред и е заел позиция за бързо изстрелване, щом и главичката му вече се напипва!! Heart Eyes

По повод размерите и аз днес се виждах с две приятелки с бебенца, и като им казах какво са ми казали за размера  и те така казаха, че са неточни и ,че си е най-добре ,когато си реши да си излиза бебето тогава, да не го насилваме предсрочно да излиза!!

Тази вечер Андрей ми сготви дробчета по селски и се натъпках зверски и със салата и с хляб и половин биричка за отскок и съм труп,  преди това си  ометох половин кило череши/ламя съм/,той дори вече заспа, толкова е изморен/добре, че не обича много да стои пред компа, та не се разправяме за него/, а аз си заемам моето място пред компа!!А по принцип и при мен се наблюдава намалявяне на апетита, ама тази вечер се отпуснах нещо Crazy Blush

Гледам ,че имаме вече и нови вестителки - да са ни честити!! Hug

temp ми се губи на мен

# 233
Здравейте, ето ме и мен след прегледа.
Беба е добре, тоновете са перфектни, плацента и околоплодни води в норма. Само дето бебето е доста голямо.
Отговаря на 36 г.с. и 4 дни, което ще рече, че по ехограф терминът ми е 11 юни или 11 дни по-рано.
Килограмите на Симонка в момента са 2750 гр. и е дълга около 48 см.
Целият ми корем е бебе, каза лекарката, за това и не усещам вече движенията толкова често.
Проблемът сега е, че трудно, ако не и невъзможно ще е да родя нормално, ако бебето мине 3500 гр. ooooh!
Иначе ще изчакаме началото на юни с прегледа за разкритие и ако имам вече такова над 3 см. може и да се "подпомогне" раждането.

Гъди, радвам се, че с Боян всичко е наред и си спокойна след прегледа!

# 234
   Два дена не съм чела и пак два бебока! Айде да са живи и здрави и те!  Май оттук нататък само ще зачестяват бебчовците и няма да смогнем да ги честитим всичките!
   Аз от три дена съм само навън по разходки в морската и днес дори направих първия плаж за лятото!    grinning039   Беше само за час ама страхотно!!! Искам утре пак! Свекито ми вика, че било грозна гледка бременна жена на плажа, ама на мен ми се струва, че има и по-грозни гледки... аз даже със самочувствие се съблякох, все пак гордост си е коремчето  preggo  
   Мишел , и аз мисля да посетя солариума след раждането (като намалеят лохиите), че толкова бяла в живота си не съм била...обикновено по това време на годината съм вече шоколадче....еееееех, лято, нали няма да те изтървем???

# 235
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ,МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Вйпър,благодаря за пожеланията.

Да ви се скарам ,що така пренебрегнахте моята почерпка и ви си досвиди едно пожелание ?????????????

# 236
Франчи, радвам се, че и с теб и със Симона всичко е наред! Добре дошла в отбора на бързо  растящите бебета!! Wink

# 237
  • София
bellaa, да ти е живо и здраво синчето, да е батко за пример  bdbaloni !
Преди малко се сетих аз, че имаше още един рожденник, но малко ми се объркват дните вече...

# 238
И аз се включвам за малко, че е време за вечеря! Днес поукъсняхме, ама какво да се направи вкусутийката изисква време!
Е, поне ме успокоисте, че не съм сама в опитите си да разруша апартамента, мебелите, блока и се надявам до края да не ме съдят за непредумишлено убийство на някой случаен минувач имал неблагоразумието да мине близо до мен! Иначе в кухнята и аз един майстор  ooooh!! Номера с керамичния плот и пластмасов съд и аз го направих! Само, че на единия котлон бях готвила нещо и го  спрях! Засилих се да слагам една дървена дъска отгоре, а милия ми Георги не сварва да я дърпа от плота! Аз първия момент го гледам и си мисля, че откача нещо! Изобщо не разбрах какъв му е проблема, чак тръгнах да му се карам! Е светнах се защо беше всичко! И седна човека да гледа телевизия, а аз взех да пържа риба... ама брашното съм го сложила в пластмасова кутия и я лепнах на плота! По едно време си викам: А бе я да я сложа по-близо до котлона, че да не ръся навсякъде с това брашно! Вдигам кутията и какво да видя , навсякъде брашно, а кутията се разтегли като дъвка! Седя и гледам и не мога да вдяна какво стана и къде ми е кутията и как по дяволите се оказа брашното на плота, та и рибата разпилях  newsm78! След 5 секунди се усетих и взех да се кикотя като ненормална! Гледа ме Героги и само клатеше глава! Даже не ме пита как го постигнах! Той милия вече ми свикна! Е, изчистих си поразията, а на другия ден беше изцепката с купата която пуснах в яденето! Тогава ми стана гадно, чак си чистех и си плачех! Ама сега пък колко ми е смешно  Joy!! Ама още чистя ядене от под плота! Доста изпоцапах!
Другото, което най-редовно се опитва да направя е да строша стъкления рафт в кухнята! Аз имам вместо шкафове или дървени рафтове, стъклени и като правя нещо последно време се го оцелвам! Лошото е, че около 2 метра и ако успея да го стоша ще е много голяма поразия! Тогава май и хормоните няма да ми помогнат като оправдание! hahaha
Хайде приятна вечер и от нас! И да се наспинкате, стига с това бодуване!

# 239
здравейте и от мен Hug

честити бебчета на Миленка и Надя да са им живи и здрави

bellaa пропуснах го и аз твоя рожденик Embarassed да ти е жив и здрав  bouquet

Лили-то честит рожден ден и на теб, всичко най-хубаво ти желая  bouquet

аз днес купих някои неща, ако имам време ще снимам и ще ги кача.

Общи условия

Активация на акаунт