НОРВЕГИЯ - слънчева и цветна тема №35

• 19 377
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • ride my bike...
mishelle, дано всичко мине леко с Вики. Много сили и на теб  Hug
Ето да видите Норвегия през 19 в. не се променила много май  newsm78
http://bikinizine.blogspot.com/2009/04/xix.html

# 91
  • България
Здравейте, вси4ки!

Да кажа само, 4е имах такъв Спасовден , 4е трудно бих могла да го забравя Sad Sad Sad.
Уви, слу4ката не е за форум Sad.
Надявам се при вас да е имало по малко "инциденти" Peace.

Мишелка,
дано вси4ко да се нареди добре с детенце и с раждането. Мисли хубави мисли и си представяй, 4е детето е ве4е здраво. Hug

Милва, ама и вие сте имали слу4ка ooooh! Hug. Добре, 4е не е истински зъб.

Galuni, тя Норвегия от как съм дошла не е мръднала на милиметър, та и след 100 години пак ще е същата сигурно. Mr. Green Голям застой е тук и трудно пробива новото Close.

Не съм много във форма днес, та ви оставям да запълвате малко страници  без мен Party!

Лека ве4ер и приятен дълъг уйкенд!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 20:03 от norah

# 92
  • България
Малей, сега като видях какво съм написала, зву4а като многострадалната Геновева ,ужас Embarassed Crazy Grinning Е, не е 4ак така зле, ама аз да си кажа какво ми е на душата(като не ме питат особено Wink Whistling)
4акайте да ви кажа една весела слу4ка , на норвежки оба4е, по повод езиковото обу4ение на дИцата. Синът ми е проговорил тъкмо Crazy:

таткото: Hva skal vi kjøpe på butikken  i dag, Christian?
детето:  Мelk..., brød...,øL...!
таткото: Og hva mer?

детето: Mer ØL! Joy

# 93
 rotfImao
Jeg har fått meg en sånn skritteller.  Nå er det slik at jeg har to spørsmål:
Hvor i skrittet skal den sitte og hva er det den egentlig teller?

# 94
  • България
rotfImao
Jeg har fått meg en sånn skritteller.  Nå er det slik at jeg har to spørsmål:
Hvor i skrittet skal den sitte og hva er det den egentlig teller?

Милва Grinning, многу нецензурно, бря!

Аз пък помня един филм от Северна Норвегия(от града на Сливка Grinning), един като каза:
"En dag var jeg full to daga. Drunk

/Превод : Един ден бях пиян два дена Joy!/

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 23:48 от norah

# 95
 tooth браво

# 96
  • България
Аз пак съм се захилила като гламава Party. Я по- сериозно да го дам Wink.

Давайте и другите насам вицове и изцепки, да има какво да 4етем утре Grinning!

Тъкмо да изляза от форума и какво да видя...Изабелата е първа баровка и тя, с розовите баровски о4ила  Laughing Hug  Майка и какво знае Mr. Green , да се стяга и тя като Роската, 4е мани, мани Whistling Joy

# 97
Ето и едно бисерче от мен с леко английско влияние.
Vennene mine kan visitere meg når de vil  Grinning
Тук се има предвид besøke, разбира се  Laughing

# 98
  • Норвегия
Хайде и аз да се включа с две реални забавности - главни действащи лица моя милост  bowuu и съпружието. Ежедневно се лигавим като смесваме български и норвежки.

По време на хорова репетиция. Той възхитен колко добре звучи хорчето ги насърчава:
- Jeg liker å jobbe med et stort kor.
Aз обаче въприемам последната дума в реалното й звучене и значение на български и тихичко промълвявам: И аз...  Embarassed Joy Joy Joy Е, разбира се, само ние си знаем какво си казахме.  Mr. Green

Падам си по всякакви декоративни възглавнички и често той ме удържа да не купя поредната. Та, в Skeidar сме:

Toй: Ей, виж, искаш ли да ти купим това рунтаво pute?  Laughing
Aз: Nei, takk. Вече си имам едно.   Whistling

Честно, не зная дали някога ще започна да възприемам първо норвежкото значение на някои думи.  Crazy Едва ли.  Twisted Evil

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 06:21 от Bittersweet

# 99
  • България
Браво на вас, много норвежки сте нау4или Wink, хахах hahaha

Ето малко кафе да се освестите Wink:

# 100
Привет от България,момичета! Прочетох новата ви тема и се смях,и ви завиждах мъничко...Но с моята половинка май сме насочили сериозно погледи към Норвегия и,току-виж,наживо съм се запознала с някоя от вас... Grinning  Най-ме изуми таксата за телевизора,но нейсе-явно да живееш край фиордите си има цена Wink tv

# 101
  • България
Lunhua, добре дошла в темата, а и в Норвегия Laughing!
Махнах вси4ко аз , каквото бях написала, 4е пак съм Геновева Crazy , няма да се оплаквам ,край smile3505.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 14:53 от norah

# 102
Деси, порадвай се на лятното време  Hug

# 103
Искам и аз да споделя днешното ни откритие:
"Yoghurten heter кисело мако, ikke sant?" Mr. Green

# 104
Е, посмях се преди сън! Както винаги "при нас"/вас е весело! Много пиянски тоя Сливкиният район!  Grinning Знаех си, че трябва да й ида на гости аз!

Мен днес ме трасна норвежката носталгия! Дали защото се чухме с "норвежките" ни приятели, дали защото гледам една снимка на Мишелето и се сещам за миналият 3-ти юни... Та си разгледах снимките от "норвежкия период" и се опитах да си спомня хубавите моменти (и да не забелязвам колко съм дебела на снимките Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт