ЕКО БЕБЕ

• 51 214
  • 608
  •   1
Отговори
# 105
прекрасна тема   bouquet. Сега ви намирам, и ще следя с интерес.

Овчите кожи в Снадинавските страни ги ползват много, и за колчките, и в къщи, за да лежат бебетата въдху тях.

За органичните дрехи видях, че сте писали в началото на темата. H & M имат детски дрешки от органичен памук, изборът е различен и невинаги е голям в магазините. Поне в нашия, но има тениски, бодита, панталонки. Сега погледнах набързо в сайта им, но за поръчки онлайн няма във всички страни и сега е само една пижама за момиченца  http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_ORGANIC&shoptype=S (това е немския сайт, на английйски не намерих)

# 106
www.beamingbaby.com
www.borndirect.com
www.littlegreenboutique.com
www.sweetpea-baby.co.uk
www.babybunz.com
www.theultimategreenstore.com
www.spiritofnature.co.uk

В последнния , който добавих има доста неща и за дома!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 21:46 от dora7511

# 107
Дора,   bouquet за списъка  Simple Smile

За маята - с времето върху чревната стена се натрупва и се развиват гъбички, които пречат на усвояването на хранителните вещества. На снимки изглежда ужасно, като паяжина върху  чревната стена  Sick Това е за хлебната мая, с хранителната и бирената няма този проблем.

# 108
И аз мерси за списъка  bouquet А доставят ли всички до БГ?
Иначе аз поръчах едни бодита от БГ Фруджито и пристигнаха за един ден.

# 109
  • София
Дора,
интересни сайтове, мерси за което!

Да попитам само, всичките ли имат възможност за доставка до БГ!

Темата е много полезна и съм много благодарна, че я има!

Отново мерси за реализираната идея!

А между другото миналия брой на сп."Моето бебе" бе посветен на ЕКО вълната! Има интересни статии и познати за мен (а и заповечето от вас, интересуващи се от ЕКО) участници в статиите! Ето как изглежда: http://www.moetobebe.net/

# 110
Някои да, на други пише да се свържете с тях чрез мейл за подробности.

# 111
........
А между другото миналия брой на сп."Моето бебе" бе посветен на ЕКО вълната! Има интересни статии и познати за мен (а и заповечето от вас, интересуващи се от ЕКО) участници в статиите! Ето как изглежда: http://www.moetobebe.net/

Peace и на мен много ми допадна.

А за списъка - може ли и него на 1-ва страница  Praynig  Hug

# 112
а за маята да попитам, с какво може да се замени, закваска предполагам, сода за хляб ???. Не съм много спец. но от известно време си правим хляб, децата много го харесват, но е с мая. И доколкото чета по етикетите и био/еко хлябят по магазините се прави с мая.
Досега не бях се замисляла за маята. Meg! благодаря за информацията.
shivani , мерси за сайтовете.

тук има избор на био плодове и зеленчуци, но са по няколко бройки и са опаковани добре с целофанови опаковки, найлончета или подобни  newsm78 естествено има къде да се рециклират тези найлонки, но все пак......

# 113
Аз днес поръчах (съвместно с риятелка) коземтика от www.theorganicbodycareshop.com, над 75лири доставката е безплатна, имат БГ в списъка с държави до които доставят.Сега ще чакаме.
Овчи кожи като че ли видях на няколко места из сайтовете( някои и о изредените също).
Аз редовно пазарувам в Био Свят-www.biosviat.com.Над 50 лв.доставят безплатно в къщи.Но там няма плодове и зеленчуци.

# 114
Това за безплатната доставка само за София ли е? Аз един път поръчвах до Пловдив и платих 17лв за доставка, и повече не съм поръчвала.

# 115
Ako за Био Свят питаш, може би да.

# 116
  • София
Тук може ли да си пишем за био-храни? Защото видях ново био-сирене, овче, на Кондов /или нещо такова беше, сега съм в офиса и не мога да видя/, доста добро на вкус. Купих го от Пикадили.
Може Simple Smile
Като провериш ще дадеш ли инфо Hug Най-вероятно в Пикадили в Пловдив няма да го имат, но все пак да знам. Wink
Проверих, производителя е Кондов екопродукция ЕООД, ето тук пише за тях:
http://www.bgcert.com/bg/organization.php?id=798&g_id=1

# 117
  • София
а за маята да попитам, с какво може да се замени, закваска предполагам, сода за хляб ???. Не съм много спец. но от известно време си правим хляб, децата много го харесват, но е с мая. И доколкото чета по етикетите и био/еко хлябят по магазините се прави с мая.
Досега не бях се замисляла за маята. Meg! благодаря за информацията.
shivani , мерси за сайтовете.

тук има избор на био плодове и зеленчуци, но са по няколко бройки и са опаковани добре с целофанови опаковки, найлончета или подобни  newsm78 естествено има къде да се рециклират тези найлонки, но все пак......
   И в готварския и на други места съм виждала рецепти как да си направиш домашна мая. Основното е да оставиш брашно и вода и да си ги завъдиш сама дрождите. Ще се разтърся и ще го пусна, аз също все се каня, защото имам хлебопекарна и често пускам хляб.

# 118
Аз днес пратих мъжа ми за списание Моето бебе, но вече продават новия брой Sad

# 119
  • София
veroniki,доволна ли си от Steam Mop-а? с какви настилки сте?  Hug
Да, доволна съм newsm10. Чисти се лесно и бързо - даже мъжа ми се справя с него. Вкъщи сме с паркет (масив) и теракот.

И аз ще чакам рецепта за домашна мая. Няколко пъти пекох пълнозърнест хляб и става много вкусен. Даже детето много го хареса, а като купя Бонус не го яде. Сега бях решила да си купувам пекарна, за да си ядем само домашно приготвен хляб, но това за маята не го знаех. Може да опитам дали няма да стане добре със сода. Нещо от рода на содена питка, но с пълнозърнесто брашно.

Аз по принцип не си купувам Моето Бебе, но този месец си го взех, като видях, че е "зелено".
 JeniB на Славейков понякога се намират стари броеве на списанията. Ако не го намериш, а много държиш да го имаш, мъжа ми работи с един склад за вестници, откъдето може да се поръча. Те понякога са ме снабдявали със стари броеве на разни списания.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:39 от veroniki

Общи условия

Активация на акаунт