ЕКО БЕБЕ

• 51 237
  • 608
  •   1
Отговори
# 90
Вижте какво открих Simple Smile

http://www.twinkleontheweb.co.uk/acatalog/details-2!09EXT.html

Удължава долната част на бодито, за да може да се закопчава спокойно над многократните пелени.

Още не е дошла овчата кожа, това е пакета с пелени, който чаках, ще пиша по-подробно в темата за пелените.

# 91
Здравейте приятели,

мениджър съм на Органик Продъктс, вносител на Фруджи в България и се включвам с отговор по темата:

Работихме много, за да направим подобрения в компанията ни. Вече можем да предложим страхотните бебешки и детски дрешки Фруджи на цени като тези на производителя.

Ще се радвам повече български майки да обличат децата си в дрешките на Фруджи, които са от 100% органичен памук и са 100% етични.

И не забравяйте, че с всяка покупка давате 1% в полза на екологични проекти за планетата.

Ако имате въпроси, моля пишете ми на: info@organicproducts.bg

Слънчев ден!

Поздрави,
Камен Христов
мениджър

# 92
Поздравления!!Надявам се така да имате повече клиенти!И повече бебчета и дечица да носят тези прекрасни дрешки!Успех!

# 93
Да се похвалим,с моя приятелка си поръчахме от БГ сайта Органик Продъктс дрешки на Фруджи.Получихме ги още същия ден!Адски са бързи и точни хората !А дрешките са невероятно меки и сладки!

# 94
Момичета дойде ми овчата кожа Simple Smile

Изпратили са ми обаче тази която е за количка с покривалото отгоре - много странно - тя е два пъти по-скъпа.
Не знам защо, както и да е - сега виси на простора, но утре я слагам.

Голяма е за коша за кола, но ще сложа там горната част, на която ще пробия дупки за коланите, а другата ще ползвам в кревата или количката - ще дам отзиви скоро.

# 95
Момичета дойде ми овчата кожа Simple Smile

Изпратили са ми обаче тази която е за количка с покривалото отгоре - много странно - тя е два пъти по-скъпа.
Не знам защо, както и да е - сега виси на простора, но утре я слагам.

Голяма е за коша за кола, но ще сложа там горната част, на която ще пробия дупки за коланите, а другата ще ползвам в кревата или количката - ще дам отзиви скоро.

Пропуснала съм откъде си я поръча - ще дадеш ли линк, че ми е интересно  Peace

# 96
  • София
Тук може ли да си пишем за био-храни? Защото видях ново био-сирене, овче, на Кондов /или нещо такова беше, сега съм в офиса и не мога да видя/, доста добро на вкус. Купих го от Пикадили.

# 97
Здравей Артеха,

Наистина дай линк към мястото с овчата кожа Simple Smile Като имаш наблюдения - сподели дали не държи много топло през лятото ?

Мерси предварително!

# 98
Тук може ли да си пишем за био-храни? Защото видях ново био-сирене, овче, на Кондов /или нещо такова беше, сега съм в офиса и не мога да видя/, доста добро на вкус. Купих го от Пикадили.
Може Simple Smile
Като провериш ще дадеш ли инфо Hug Най-вероятно в Пикадили в Пловдив няма да го имат, но все пак да знам. Wink

# 99
Artexa, наистина, ще чакаме отзиви за кожата, че одавна съм й се наточила (от миналото лято още, като чух за това, ама не бях много наясно...)

За био-храните имсля че имаме достатъчно избор на зърнени, бобови, млечни, яйца и масла (зехтин), обаче голлемят проблем са плодовете и зеленчуците. Чат-път в Хит могат да се намерят био-такива, но далеч не всичко сезонно и като цяло сравнително беден избор. Да не говорим, че има 1 Хит в Младост4 и 1 в Люлин. Мен не му устройва да се разхождам до там редовно - много път ми е. Иначе има еднис сайт за сезонни био храни - "Гая"
http://gaiaorganic.com/index.php?lang=bg
но не съм поръчва оттам досега, за да дам коментар. Био месо също не съм виждла, но лично на мен не ми е проблем. Аз съм почти веган, респективно детето ще расте в такава среда.
За хлябът много съм си мислила - има био и в кварталния магазин, но не ме устройва, че е правен с мая! В Слънце и Луна правят хляб с ръчно мелени пълнозърнести брашна (макар и не био) и квас. Това съм давала на детото (само коричка да си гложди).

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 12:06 от Meg!

# 100
  • София
Май имаше и био-меса /замразени/ в Биомаг на пл. Журналист.

Мег, а какъв е проблема с маята - аз всъщност взех един хляб с мая от Слънце и Луна /имаше наистина и само с квас/, много беше вкусен!

# 101
Artexa, наистина, ще чакаме отзиви за кожата, че одавна съм й се наточила (от миналото лято още, като чух за това, ама не бях много наясно...)

За био-храните имсля че имаме достатъчно избор на зърнени, бобови, млечни, яйца и масла (зехтин), обаче голлемят проблем са плодовете и зеленчуците. Чат-път в Хит могат да се намерят био-такива, но далеч не всичко сезонно и като цяло сравнително беден избор. Да не говорим, че има 1 Хит в Младост4 и 1 в Люлин. Мен не му устройва да се разхождам до там редовно - много път ми е. Иначе има еднис сайт за сезонни био храни - "Гая"
http://gaiaorganic.com/index.php?lang=bg
но не съм поръчва оттам досега, за да дам коментар. Био месо също не съм виждла, но лично на мен не ми е проблем. Аз съм почти веган, респективно детето ще расте в такава среда.
За хлябът много съм си мислила - има био и в кварталния магазин, но не ме устройва, че е правен с мая! В Слънце и Луна правят хляб с ръчно мелени пълнозърнести брашна (макар и не био) и квас. Това съм давала на детото (само коричка да си гложди).

Може да звучи тъпо - един въпрос:

Кой в България сертифицира храните (зеленчуци, плодове) като био? Как да проверяваме дали Био е всъшност Био?

# 102
Има сертифициращ орган, но в момента не мога да ти дам линк, ще го направя по-късно. Съмнение винаги може да има, но това важи абсолютно за всичко на този свят, което не излязо директно изпод твоите пръсти.

# 103
Сертификатът се издава от Балкан Биосерт http://www.balkanbiocert.com/
Аз им имам доверие. Все на някого трябва да вярваме, знам ли...

# 104
  • София
veroniki,

доволна ли си от Steam Mop-а? с какви настилки сте?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт