Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 861
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • В голямото море...Живот
Лу,побързай мила,щото всичко ми се обърна на 180 градуса  #Cussing out #2gunfire Close

# 541
  • София
Защо,какво се е случило,сподели,ако искаш....... Peace

# 542
Цитат
Ихааа колко много сме на 15.09  Party
Може догодина да си направим общ рожден ден на 15-ти Heart Eyes

# 543
Ели,дойдох в София заради работа.Сега се оказва,че в Сливен имам много повече и по-добри оферти  ooooh!

# 544
  • София
Ели,дойдох в София заради работа.Сега се оказва,че в Сливен имам много повече и по-добри оферти  ooooh!
оффф как те разбирам, понякога се получава ужасно отвратно несъвпадение на нещата, но като истиснка дева не тр да съжаляваш, убедена съм че след като си анализирала всички подробности си избрала вярното решение предвид на дадените обстоятелства. не съжалявай за изпуснатото, то ще те намери пак Hug
апропо имам подобна дилема и аз в момента и се самоизяждам докато взема решение Rolling Eyes

# 545
  • София
Моята братовчедка пък замина за чужбина, с цел да си търси работа. Но се върна на село, като казала, че в София сигурно ще има повече възможности.

# 546
Здравейте! Приемате ли нови девици в редиците си?
За протокола - казвам се Тони от Севлиево , родена съм на 06 .09. 1982г, както се вижда и от линийката по отдолу си имам едно слънчице на 9 м. 

# 547
Здравейте момичета ДЕВИЧИ ,нещо ме хвана липсата.Явно тази гадна Сатурнова дупка в която беше девичата зодия ми се отразила кофти.Апатична и нетипична за дева.В последно време ми просветва но ми беше мноо тъпо.
Има ли и други като мен,дали само на мен таки ми е влияело.

# 548
 smile3521 има, има! И аз с нетърпение чакам да се маха тази година. Много ми беше тегава и на мен. Борих се като прасе с тикви с какви ли не гадости и неприятности ooooh! Повечето проблеми преодолях с девичия си инат и упоритост, но някои /реално независещи от моята борба/ победиха мен- останах без работа и любимия дядо на дъщеря ми стана звездичка на небето Sad
Само да ти кажа, че няма ден, в който да са ме напускали ентусиазма и вярата ми Peace Няма да се предам лесно на някакви си дупки Naughty Щом сме здрави в къщи, ще се справим със всичко. А и не ми е за пръв път, абонирана съм за гадостите в гадния живот.

# 549
Еййй, момичета, къде е Коледното настроение, стига с тия дупки, че направо ми идва да ревна с глас. Понякога имам чувството че лъжа сама себе си и че едно нещо в живота ми е истинско - любовта, която ме крепи да не се разпилея. Хайде малко да си вдигнем настроението............... newsm68 newsm68 newsm68

http://bgflash.com/flash/1204/истински-приятели.html

# 550
Добро утро  Hug
Аз от години съм в дупка,и май става все по-дълбока  Confused Но още съм жива,напук на всичко  Mr. Green

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   bouquet

# 551
И аз така при все безработицата, и от там дребните скандали произтичащи от нямането, бездесвиято което ме смазвааа.Хубаво че не съм да седна и да чакам валяка да мине отгоре.И аз точно като вас Не се давам на тези ми ти Сатурнови дупки. Naughty Никак даже ,от любов преливам към всичко живо и съм все ухилена Или почти винаги.Да свършва тази 2009г да си отива по живо по здраво и нова Година Нов Късмет.  Hug

# 552
Мами девички къде сте айде малко напред темата-нашата зодия такива инати няма да останем по-назад ама ха Joy Peace Mr. Green

# 553
Стефи  Hug
Добре,че си ти та да мръднем малко  ooooh!
Още не ми е коледно/новогодишно  Confused
От 2 дни сме без т.чиния,а от днес и без нито една работеща мифка  ooooh!
Днес ще стоим до среднощите та да оправим поне едното.

# 554
Стефи  Hug
Добре,че си ти та да мръднем малко  ooooh!
Още не ми е коледно/новогодишно  Confused
От 2 дни сме без т.чиния,а от днес и без нито една работеща мифка  ooooh!
Днес ще стоим до среднощите та да оправим поне едното.
Ooo мила и аз съм така...имам куп работа...кафето не можем да си разпределим смените за пореден път по време на празниците #Cussing out #2gunfire В другата работа трябва се прави отчет за края на годината ooooh! Тази седмица детската градина приключи работа за тази година и имахме тържество, докато намеря на бебка костюмче зайче се побърках #Crazy ooooh! И сега куче трябва да взимам и ютия нямам и толкова работа, че аз седя на компа и не ми пука  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт