Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 844
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Седефче и Пепи, като сте се развихрили така, що не минете и в нас  Joy

/днес съм по-добре - лъснах кухнята  bowuu/

п.п. стискайте ми палци днес, а на вас ви пожелавам супер ден да имате  Hug
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за каквото и да е!
Да мина и през вас, защо не, ама като гледам от аватра ти си на около 400-500км от нас- удобно ми е Joy А и от вчера си "дигнала въздуха" вече с кухнята....днес продължаваш с останалото и всичко е по старому Grinning

Цитат

Да ама почва да ми писва, иначе съм  упорита  Simple Smile, но нетърпелива

Оооо, сменявам те веднага, без да се замислям newsm53
Иначе просто си купуваш по- голямо количество слънчоглед или нещо друго за чоплене...

# 601
Отбивам се да споделя, че вече ми писва от мрънкащи хора  ooooh! Също и от флегматични, и мудни  Tired

# 602
Шуши, що така? Rolling Eyes Кой ти скапа настроението за почивните дни cry Я им тегли една конфигурация Hands Fist си  Wine Glass за успокоение, и да не ти пука Peace

И аз преди 2 вечери бях  afwitch заради разни мекотели, че и философи на всичкото отгоре ooooh! , но пък бързо ми минава Wink

# 603
# 604
Ох, Седефке, сигурна ли си? Кекса по задължение не е голям кеф..... Sad

Шуши, ти къде изчезна от темите за бебеправене?

# 605
Какво стана Г--жа Шушева, стискахме ти палци, а ти не се хвалиш, само дето си чистила .
 Еее, искам да свършва тази зима, тъпо ми е, гадно ми е, студено ми е от есента. Особено като си лягам, какво да сложа на тия студени крака, вече идея нямам. Мъжът ми вика, че съм била  студенокръвна,  като змия.   Скоро си купих очила, че нещо недоскив и той вика:  - Оооо, не стига, че студена, не стига, че змия, ами и очиларка  fight Как мразя такова чувство за хумор - дебелашко. Днес не ми е ден, отново съм мрънкаща,  студено ми е и вътре и вън.

# 606
  • София
На мен пък днес ми е добре.Времето беше супер,с децата бяхме навън и правихме снежен човек,добре си изкарахме.След малко отиваме на гости на свеки,което означава,че няма да готвя,чистя и мия чинии,освен по желание Flutter,мисля да изкарам добре.Утре няма аз да правя закуската newsm68

# 607
Е, сега вече загадката е пълна Shocked Какво се случва с теб, бе жена? Ще взема да пия 1чаша мерло вместо теб Wink

Пепика, аз за студените си крака пуснах темичка в здравния, защото тази зима се сблъсках за първи път в живота си с това и меко казано помислих, че нещо съм се бъгнала Wink, че нещо ми има. Пък като видях колко жени са така от години се успокоих. От Коледа не съм пила вино заради диетата ми, обаче тая вечер мъж ми отвори бутилка мерло и ще пробвам дали ще си стопля ледените крака. А и наистина имам нужда в момента от алкохол, да "отпусна пружинката" Laughing, че днес цигани започнаха да чистят мазетата на кооперацията, аз бях дежурен наблюдаващ и направо  smile3511 с тях. Утре пак, в други ден пак и така до незнам си кога ooooh!
Няма такава сган Close неуправляема, а и аз съм расистка към съсловието, та ме прави още по- бясна.

Цитат
Ох, Седефке, сигурна ли си? Кекса по задължение не е голям кеф..... Sad
Аз няма да участвам в тестото по задължение Wink , а само за да те отморя за малко, душице  Wink
В нашето семейство пък беше обратното- аз бях пощуряла за дете, а моя го правеше по задължение. В продължение на близо 2г Laughing Не си намирах място защо не се получава като вече имах 1 дете с безпроблемна бременост и заченато от раз. Ама нали съм Дева- до откат, няма начин да не стане и така 2 год.  Накрая решихме, че трябва да се откажем, не наблягахме на тази част вече и ....след 2мес. EFP Беше направо изненада.
Незнам от колко време се стараете, но явно няма да стане докато не се успокоите. Игнорирате това, че до момента не се е получило, казвате си "майната му", Божа работа, когато стане...нещо подобно и ще видиш, че ще се получи Peace

# 608
Мерси на всички за палците, но още не съм направила крачката  Laughing

Да си споделя тук с малки букви. Започване на бизнес по време на криза... Ами ако не стане? Ако не потръгне? Ако разходите само се увеличават, а приходите са много малки. Изобщо хиляди въпроси. Мъжът ми казва, не се чуди, действай. Ама той е толкова въздушен близнак, че нямам думи /50% ще стане,50% няма да стане  Joy/. А аз анализирам абсолютно всичко от 500 страни. Дълго стана, но вие поне ще ме разберете. Hug

Да кажа и за флегмите и мрънкащите. Не знам вие как сте, но напоследък доста ме изнервят мудните хора. Нещо, което се прави за 10 мин, го правят за 2 часа. ooooh! Накрая не издържам и го правя аз. За мрънкащите и вечно оплакващи се от всичко /изключително дребни неща!!!/, даже няма да започвам, че доста се е насъбрало. Ама ми е майка...  Tired

Престанах да мисля за бебета вече.  Laughing Шушим се по любов и ако стане нещо, ще се похваля  Laughing

Радвам се, че се разписахте!!! Все пак сме в отчетна тема, така че чакам отчет от всяка  Joy

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 15:59 от Г-жа Шуши

# 609
  • В голямото море...Живот
Шуши и ние почнахме бизнес в криза.Нещата малко по-малко вървят.При нас обаче има липса на финанси / първоначалния капитал се стопи за материали,сайт..../. Сега ако няма поръчки.... ooooh!
Но не се отчайваме,търсим други варианти.И за магазин също се мисли.
Така че смело  Peace
В началото ще ти е трудно и първите месеци само ще наливаш,но ще дойде и момента за печалба.Хора има за всичко!

# 610
Точно това ме притеснява... Още ще го мисля.  Hug

# 611
шуши, аз лично бих станала клиентка на такъв магазин, ама в БГ хората гледат първо да се нахранят, а хобито е останало някъде назад далеч, в "добрите стари времена"

И ние май ще се "шушим" само по любов вече, пък ако ще да става, че нещо пренавиването ми писва...

# 612
За съжаление и аз мисля така  Confused

За бебето - хич не го мисли, а само се шушете   Hug

# 613
  • Belgium
Ох, страшно ме изкефи глагола "шушим се"  Joy

Бърз отчет при мен:

Сменям работата, та ми е леко лудница  Crazy

За частен бизнес и аз се замислям, но за сега ще поизчакам.

# 614
  • В голямото море...Живот
Лу,какво и е на старата?

Общи условия

Активация на акаунт