Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 822
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
ееееееееееех моренце. разправям му аз на моя мъж, да зарязваме всичко и да се местим към морето  Heart Eyes ама ц - мъчим се още в равнината  Confused
Обожавам морето, чувствам се много по-жива, по-здрава, по-щастлива. Обичам да ходя на плаж и да се пържа под слънцето. А от 3 години вече ходим на море в Гърция, че ни идва малко по-близо, а пък е и мноооого по-чисто от нашето черноморие. Та след 2 седмици запрашваме на там  Mr. Green за един уикенд. нямам търпение вече.....
Melisa's mom, ти не се оплаквай, щото поне басейнче имаш  newsm10
Друго си е да се гмурнеш след стресов ден  Wink

# 106
  • София
Саш, вярно че и ти имаше такива проблеми (а може и да бъркам).
Добре съм. Вчера карах на Фафли и кисело мляко. Ще трябва да намеря време за себе си и да отида на лекар.
Ама сама съм си виновна, последните дни само пържени неща хапвам. Дияна казва "искам пържени картофки". Покрай картофките пържа пилешки крилца или бутчета... и така.
Ама ша са живее и тоз път Simple Smile

Ох, и аз искам да се премстя до морето Simple Smile

# 107
  • В голямото море...Живот
Здравейте момичета  Hug
Не пиша,защото трябва само да се оплаквам.
Не ми е в стила  Mr. Green

# 108
An Mary не бъркаш  Grinning
ДОРОМ ти си се оплаквай, ние ще четем  Flutter

# 109
Основно,за да не задълбавам - искам си в Бг и нова работа  newsm78

# 110
  • USA, Steak State

И аз  newsm45

# 111
стига бе, мацки  Tired
какво ще правите тук - в тази антидържава. Не мисля, че скоро в България ще може да се живее нормален социален живот, в нормална обстановка, с нормално образование, медицина и въобщееееееееее е много зле.
Единственото, което би ме накарало да се върна в България е много силна носталгия (това мога да го разбера), но аз не изпитвам носталгия  Mr. Green

# 112
Най-вероятно щото си си в БГ  newsm78
И аз си мислех същото,до скоро.Ако детето ми беше с мен може би и аз нямаше да изпитвам  newsm78

# 113
  • USA, Steak State
Кафето от мен тази сутрин.Нещо много мъртва тази темичка Sad

# 114
нещо девите са сложили темичката по-назад в приоритетите си  Mr. Green
Дором, разбирам те. Когато ти липсват най-близките е кофти. Бях за известно време в Щатите  - сама. Нямаше нещо, което да ме накара да остана там, но единствената причина беше, че моят любим беше в България  Rolling Eyes
Айде мацки....петъъъъъъъъъъъък е  Hug
Утре отиваме на така чаканата изненада за съпруга ми (за рождения му ден) и съм много развълнувана. Спретнахме заедно с приятелката на кума ни среща с випуска им от университета  Party
Те незнаят нищо и ще е мноооооооого забавно  Party Mr. Green smile3502
Пращам на всички от моята положителна енергия  Hug

# 115
  • София
Мече, изнендата ще е голяма Simple Smile Пожелавам приятно изкарване Simple Smile

Аз бих се изнасла от бг (барабар с мъжа и децата). Роднини нямам. Най-близките ми роднини (мама и брат ми) са в чужбина.
Брат ми си идва малко по-често, но мама виждам рядко.

# 116
Разбирам колко е жалко положението в България и как почти всички млади хора искат да се развиват на друго място, просто защото не виждат смисъл да губят време и средства и нерви, и да не получат нищо в замяна. наистина разбирам този парадокс, че поданиците на една държала не искат да принадлежат към нея и честно казано е малко жалко  Tired Бих искала да помогна, бих искала да знам, че мога да направя нещо това да се промени. Единственото, което се сещам е - да гласувам и да се боря с балканския си манталитет.
По принцип човек може да е щастлив навсякъде, но аз си мечтая да съм щастлива другаде  Party или поне не в София  Tired
И ще се преместим, знам го.
Зелена картооооо, идвай, че те чакаме  Mr. Green

# 117
Момичета,толкова ли е лошо в БГ  Rolling Eyes

# 118
И аз  newsm45
Аз предлагам да се сменим за известно време ,така и вълкът сит и агнето цяло.Вие ще видите кво в България а ние там където сте вие. Joy

# 119
В България в момента е дивата джунгла - всеки се оправя както може, било то законно или незаконно. Няма гражданско общество, няма правила, няма организация. С една дума - Свободия  Tired
Единственото, което ме успокоява тук е контакта с прекрасната ни природа и уникалните ни места, както и любимия човек. Отделила съм се от семейството преди има няма 5-6 години и мисля, че спокойно ще живея в друга държава без тях. Единственото ми условие е да съм с любимият и обичан съпруг  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт