Жената Дева 4 -Девицата на зодиaка :)

• 29 841
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
Пена //ДЕВА// се събудила сутринта, издоила кравата, извела я на паша, събудила децата, нахранила ги, наточила косата, отишла на полето, косила, жънала, насякла дърва, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, след това косила до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила, седнала и изяла един комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг... обаче изведнъж скочила ужасена:
- Божке, Вуте ненае*ан!
 35 35 35
hahaha hahaha hahaha Joy

И моя Вуте така си остана снощи завалията ooooh! ooooh! С такава Пена като мен Heart Eyes

Иначе пък Вуте ме боядиса тая сутрин в някакъв цвят на Палете "зряла череша", който лилавее. Та сега съм не просто Пена- Девата, а Пена- презрялата Кюстендилска хрющялка reverance

# 646
Седефке, и аз ползвам моя Вуте за фризьор, ама нещо трябва много да го убеждавам, иначе боядисва по-добре от професионалист  Simple Smile

ти твоя как го убеди да те боядиса??? (след като го остави на сухо)

# 647
Цитат
Седефке, и аз ползвам моя Вуте за фризьор, ама нещо трябва много да го убеждавам, иначе боядисва по-добре от професионалист  Simple Smile

ти твоя как го убеди да те боядиса??? (след като го остави на сухо)
Ооо, при мен е лесно  Heart Eyes Защото аз пък поне веднъж седмично трябва да го стрижа "гола глава", няма право на отказ Naughty после за бояджийството. И това е от незнам си вече колко години. По едно време работеше таксиметров шофьор само нощни смени и тогава беше труднично за мен, понеже се прибираше сутрин към 5, спеше по цял ден и към 17ч пак излизаше. За да съм фешън у главата трябваше да стана към 4,30ч, да забъркам боята и в 5ч да ме боядиса Stuck Out Tongue Winking Eye - луда работа! Но никога пък не се е посрамил като бояджия hahaha

# 648
при вас има бартер  Simple Smile, а моя е с по-дълга коса от моята  Simple Smile (като преслуша го скубя)

а красотата иска жертви! и недоспиване.......

# 649
  • София
А привет и от мен. Simple Smile И аз като примерна Пена, тази заран се събудих с идеята да отмия снощния срам от нестаналия козунак. Пак тествах рецепта от една темичка на една мама-Овенка.
И пак вършах из къщата, и пак си останах с идеята, че живеят 3те прасенца. Толкова ми се иска да живея в чист и подреден дом... Confused
Сега се разплух пред тв-то и прихически се нагласям за утрешния работен ден след 1-седмичния престой вкъщи.

# 650
милинка, каква е рецептата на Овенката?

# 651
  • София
Ето ги, аз пробвах козунака и кекса с кафе. Много съм зле с всичко, искащо месене, та нищо чудно, че и козунакът не се получи:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433715.0

Инак кексчето е супер Simple Smile И козунакът, но само на вкус, на вид не го докарах.

# 652
ухаааааа, голяма майсторка тая Венета  Simple Smile

# 653
Пребих се вкъщи  Embarassed Embarassed Embarassed

Вицът е супер, но от известно време се опитвам да не съм Пена  Laughing

Тъй като, вече е понеделник - Успешна седмица на всички  Hug Heart Eyes

# 654
  • В голямото море...Живот
Не съм Пена  Naughty

Добро утро  Hug Heart Eyes
И успешна седмица!

# 655
  • София
Спорна седмица на всички не/Пени и от мен. Simple Smile

# 656
  • В голямото море...Живот
Е,ама никви ви нема  Thinking

# 657
Е, има ни, но нещо не ми е писателско днес smile3506 newsm09 и ме мързиииии, та чак ме боли навсякъде.

# 658
тук съм, ама съм под пара,
като я изпусна, ще мина да се оплача или похваля

bouquet за всички

# 659
Здравейте,
така ми се иска да ви се оплача,ма ме е срам,това моето дете прави сериозни опити да ме довърши.
Искам да избягам през 9 планини та в десетата.

Общи условия

Активация на акаунт