Акушерска пареза - 3 част

• 70 749
  • 611
  •   1
Отговори
# 510
                 sela_wi  Hug Hug Hug

# 511
  • Виена
Скъпи мами, отдавна не съм минавала през темата, но се надявам да сте добре Simple Smile Ние чакаме второ момиченце и само аз си знам какви чудесии ми минават през главата, след "вълшебното" раждане на Катерина.
Тя пък си е добре. Никаква промяна от последния ми пост - плешката си изкача малко, не може 100% да изнесе ръката назад както другата (но на 90% успява) и даже не ми прави впечатление вече, след всичко останало. Насочила се е самичка към плуването и ако се пооправи и от това - добре, иначе поне с пръстите и движенията на ръката отпред всичко ми изглежда наред. Поне не виждам никакви разлики.
Прегръщам ви и не искам да виждам никакви нови майки тук!  Hug  bouquet

# 512
              elitsa77  Hug Hug Hug Избии си от главата "лошите" мисли и всичко ще бъде наред.Мими си има братче и нямаше никакъв проблем при второто раждане.Ей,го вече ще стане на 6 годинки през април и двамата се чувстват добре.Нека и твоята принцеска си има една прекрасна сестричка.По добре е да са двечки,а не самичка. Peace

# 513
  • Перник
Didia е напълно права, не се страхувай, всичко ще е наред. Аз преди две години и половина родих второ детенце и всичко мина отлично, така че повече позитивни мисли и лека бременност  Hug

# 514
  • Виена
Благодаря, мили дами Simple Smile Гледам и аз така да си мисля, но нали знаете... малкото, гадничко гласче на лошия опит от преди...
Малко остана, надявам се скоро да пиша с добри новини Simple Smile

bouquet

# 515
                Еличке,никакво лошо гласче и никакъв предишен опит  Naughty Нали вече си имаш една принцеса ще си имаш и още една и скоро ще се радваш на двечките сладуранки.Ще видиш и каката как ще е щастлива когато си има сестричка! Hug

# 516
Момичета,вчера видях моя позната  на която детето също е с пареза но тотална Sad и ми каза,че другата седмица ще го оперират в Пирогов,доц. Кътева

# 517
Момичета,вчера видях моя позната  на която детето също е с пареза но тотална Sad и ми каза,че другата седмица ще го оперират в Пирогов,доц. Кътева
              Vivi,аз също чух от моя позната за друго дете,на което са правили операция в Пирогов попитах за резултата.Отговора беше "ами вече движи ръката".Спомних си ,че когато разбрах за нашето дете как тичах навсякъде и питах за възможност за операция и отговорите не ми дадоха увереност,че проблема ще се изчисти напълно.Обяснено ми беше,че се превключват мускули,а не нерви и се компенсира до известна степен увреждането,но всичко започва от начало след операцията ,а и резултата е под въпрос.За това не посмяхме да рискуваме.
             Моля те,ако е възможно пиши за резултата след операцията.  Hug

# 518
Диди,ще пиша веднага щом разбера.Знам,че ще се направят 3 операции,първата да се оправи рамото,втората за лакътната става и последната за пръстчетата.Ще се правят през 3 месеца .Ще се вземе мускулна маса от крака.Това е всичко за сега.

# 519
Здравейте минахме на комисия за ТЕЛК пак ни искаха ЕМГ направихме го,невролога побесня и каза,че са луди.Защо трябва да мъчим децата като се вижда с просто око.Вчера ако сте гледали новините е ясно защо,даваха за масови измами с ТЕЛК ,много дечица са изкарани болни,а те не са.Заради такива страдат всички.На 28 ще ходя за решението.
И при мен второто раждане си протече добре.
За операции ние имаме една в Горна Баня,ами много съм доволна.Защото имаше огромно подобрение.

# 520
           rosikosefi,разкажи какво точно оперирахте?Превключване на мускули ли правиха или нещо друго?

# 521
Капсулата на раменна става беше одебелена и скъсено някакво мускулче не знам как се казва .Ето така са го написали "м.субскапуларис"Пише,че са прерязани от което се получава пълна външна ротация на раменната става.Тогава беше на 3 години и 8 месеца.Беше 40 дни в гипс.

# 522
Операцията на детето на моята позната е минала във вторник,детето вече може да си вдига ръката на 90 градуса,което беше невъзможно до сега.Следват още две операции.

# 523
Операцията на детето на моята позната е минала във вторник,детето вече може да си вдига ръката на 90 градуса,което беше невъзможно до сега.Следват още две операции.

това е чудесно Simple Smile дано и др операции са успешни.

# 524
          Радвам се за добрите резултати на детенцето и стискам палци за следващите операции.
          Ние решихме,че ще пробваме с иглотерапия - дават много добри резултати и % подобрение.Имахме проблем,който ни насочваше към операция / не е на детето проблема/ и иглотерапията направи чудеса.Изследвания,които не се променяха с месеци лекарства след два сеанса влязоха в норма и....въпреки,че не вярвах в началото не мога да отрека постиженията.Сетих се зда питам и за АП - решихме след отговора да пробваме.Малко соленичко ще ни е ,но.....дано има същите подобрения както при другия ни проблем.Заслужава си да опитаме,а е и доста по-щадящо от операция.

Общи условия

Активация на акаунт