Знаете ли кого видях 10

• 37 718
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
Да питам най-големите клюкарки. Сещате ли се за известна жена, която живее с мъжа си без брак и имат дете или деца?
Е то една да беше Joy

Настина ми трябва. И по възможност да живее отдавна с този мъж и да имат деца.

Да, Емилия и Коко, но ми трябва жена, която по принцип да може да обсъжда по-смислено неща като новия семеен кодекс:-) Не вярвам на Емилия да й е философия, че бракът е отживелица примерно. Сигурно само чака да надене халката:-) Както и Алисия и Божинов.

Джулиана, ако си известна - свиркай:-)

# 316
Да питам най-големите клюкарки. Сещате ли се за известна жена, която живее с мъжа си без брак и имат дете или деца?
Е то една да беше Joy

Настина ми трябва. И по възможност да живее отдавна с този мъж и да имат деца.

Да, Емилия и Коко, но ми трябва жена, която по принцип да може да обсъжда по-смислено неща като новия семеен кодекс:-) Не вярвам на Емилия да й е философия, че бракът е отживелица примерно. Сигурно само чака да надене халката:-) Както и Алисия и Божинов.

Джулиана, ако си известна - свиркай:-)
Искрен Пецов ожени ли се за онази устатата?

# 317
Диди Дрингова и Искрен Пецов живеят отдавна на семейни начала, но пък не се сещам имат ли деца.

# 318
И аз само за нея се сетих. А от три дни мисля, е, не особено активно. Имат две деца, голямото е тинейджърка, струва ми се.
Трябва ми за предаване на приятелка - общо взето предаването е сериозно, идеята е жена, която живее без брак, да обясни защо го прави и т.н. в контекста на промените в Семейния кодекс, които оставиха съжителството без брак като незаконно....

# 319
Диди Дрингова и Искрен Пецов живеят отдавна на семейни начала, но пък не се сещам имат ли деца.
Имат, имат.

# 320
  • София
Да, имат две деца, Клаудия и Георги, наскоро участваха в Размяна на съпруги.

# 321
А Жорж Ганчев и Шуши?
Нещо не мога да сетя в момента, Дивана, а сигурно има доста известни двойки, които живеят на семейни начала и имат деца.

# 322
Жорж и Шуши ми се струва, че нямат деца. Пък и Шуши е известна като жената на Жорж, т.е. тя сама по себе си не е известна. Намериха се известни мъже, живеещи без брак и имащи деца от партньорките си. Обаче не можем да се сетим за такава жена, егати! А статистиките казват, че огромен брой от децата напоследък се раждат в партньорства без брак newsm78

# 323
Дрингова е перфектна за случая.

# 324
# 325
А тя с какво пък е известна освен, че един два пъти вдига панаири в Сблъсък? Домакиня и майка на децата на Искрен?
Ирен Онтева, Ивайла Бакалова, Цеци Красимирова...

# 326
  • Добрич
Нона Йотова има ли брак с Богомил Бонев?
Вихра-жената на Иван от "Сблъсък".

# 327
Simma , въпросните не гледат децата си заедно с бащите им. Аз мисля , че за съвместното съжителство иде реч.

# 328
Нона Йотова има ли брак с Богомил Бонев?
Да, имат Peace

# 329
Момичета , най-подходяща според мен е фолк певицата Рени.Няма брак с Борис , известна е и дори в момента е отново бременна с второ дете.Рени поне е наистина известна личност , за разлика от онази Дрингова...

Общи условия

Активация на акаунт