Знаете ли кого видях 10

• 37 720
  • 422
  •   1
Отговори
# 330
Момичета , най-подходяща според мен е фолк певицата Рени.Няма брак с Борис , известна е и дори в момента е отново бременна с второ дете.Рени поне е наистина известна личност , за разлика от онази Дрингова...
Tя кара тежка бременност и не знам дали би се съгласила да участва.

# 331
Момичета , най-подходяща според мен е фолк певицата Рени.Няма брак с Борис , известна е и дори в момента е отново бременна с второ дете.Рени поне е наистина известна личност , за разлика от онази Дрингова...
зависи за кого. Аз певицата Рени не я знам коя е. Нито съм я чувала, нито виждала.

# 332
Нона Йотова има ли брак с Богомил Бонев?

да. Но нямат общи деца.

# 333
Ето Рени,Борис и Борис - младши.  Peace

# 334
# 335
Тук може да се обадите на личния пиар на Рени.

За интервюта, концерти и участия - 0887 812 200, 0896 896430.

# 336
Попфолк певици,които живеят на семейни начала са още Кали,Есил Дюран,Димана,Кати,Валя,Галена,Цветелина.

# 337
Четвъртък видях Маестрото от Ку-Ку Бенд при нас на улица Праскова в "Бели Брези".

Направи задръстване за да си изхвърли боклука, беше с едни не лош джип с номер в който присъстваше 78 разбира се.
Не се извини  #Cussing out

# 338
Стига сте бутали тия фолк певици навсякъде де.  Stop Да не говорим че повече от половината от изброените, имат намерение да се женят, просто така са се стекли обстоятелствата. И са казали с деца. Цветелина кога е родила? Tired  Галена е в осми месец, и след това ще има сватба. Трябват им хора, които са против брака, и които щще могат да го обяснят и да кажат защо. Дрингова примерно е най-подходяща, защото тя е категорично против брака, и може да си аргументиира мнението, колкото и да ми е неприятна.

# 339
  • На ръба..
Вчера видях ББ4 Коко ли Косьо ли как беше името му (рус и многоо пееше тва момче). Беше с една мадама и буташе количка с бебок..

# 340
Стига сте бутали тия фолк певици навсякъде де.  Stop Да не говорим че повече от половината от изброените, имат намерение да се женят, просто така са се стекли обстоятелствата. И са казали с деца. Цветелина кога е родила? Tired  .
Цветелина има син във втори клас вече.  Mr. Green Казва се Лъчезар като татко си.

# 341
  • Му Кинд Оф Плаце
Ето Рени,Борис и Борис - младши.  Peace

Оф, първом реших, че е малко прасенце, а то било торта  ooooh! Трябва да обядвам

# 342
Стига сте бутали тия фолк певици навсякъде де.  Stop Да не говорим че повече от половината от изброените, имат намерение да се женят, просто така са се стекли обстоятелствата. И са казали с деца. Цветелина кога е родила? Tired  .
Цветелина има син във втори клас вече.  Mr. Green Казва се Лъчезар като татко си.

Божееее, явно не знам, понеже е "много " актуална.

# 343
  не съм на същото мнение Диди Дрингова поне не развалила семейство за разлика от Рени  така че Диди е по подходяща.   Това си е мое мнение все пак.

# 344
Нина и Зуека също стават. Имат дъщеря, но нямат брак.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт