Знаете ли кого видях 10

• 37 710
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
  • ВАРНА

Вихра-жената на Иван от "Сблъсък".

от изброените ми се струва, че Вихра ще се справи най-добре със "задачата"  Peace

# 346
В събота- Пейо от Имаш поща, Стефат Илчев, Денислав от МА, Красимира Иванова пак от МА, Маги Халваджиян и готвачката от На кафе, Нора от МА в пиано-бар Камино. Mr. Green

# 347
В петък видяхме Лора Крумова и Милен Цветков.Седяхме през маса в кафето до Метро в Младост.

# 348
Запис.

# 349
  • Средната земя
Жената на Енчев, редовно разхожда детенцето им по кварталните площадки. Невероятна мацка, просто невероятна Heart Eyes
А иначе страшно се раочаровах от Христо Шопов-иначе любим мой артист. Пазаруваше пред мен на една опашка в супермаркет, такава надменност към всички, че просто ме зауби като "фенка".
А вднъж нямаше кой да ми помогне с количката на подлеза на НДК и тъкмо се правех наХеркулес и хоп-Спенс, моного готин пич Simple Smile (но това преди доста време)

# 350
Жената на Енчев, редовно разхожда детенцето им по кварталните площадки. Невероятна мацка, просто невероятна Heart Eyes
А иначе страшно се раочаровах от Христо Шопов-иначе любим мой артист. Пазаруваше пред мен на една опашка в супермаркет, такава надменност към всички, че просто ме зауби като "фенка".
А вднъж нямаше кой да ми помогне с количката на подлеза на НДК и тъкмо се правех наХеркулес и хоп-Спенс, моного готин пич Simple Smile (но това преди доста време)
И ти как реагира като ти се притече на помощ? Joy

# 351
Вчера сутрин на летището в Амстердам - Наката от "Аламинут", летяхме с един и същи самолет до София.

# 352
На входа на  парк на сжетофара се разминах с Аня пенчева , познах я защото блъсна детето като влак , като се разминавахме по тротоара ... Twisted Evil   Twisted Evilпочти падна

# 353
Жената на Енчев... Невероятна мацка, просто невероятна Heart Eyes

Аха. Цвети  се казва. Simple Smile

# 354
Вчера видях Нели от Огледала и гаджето й,който не знам как се казва .Мацката е страхотна,много слаба и фина и с ангелско лице.Младъжет беше небрежен и изглежда симпатичен.

# 355
В петък видяхме Лора Крумова и Милен Цветков.Седяхме през маса в кафето до Метро в Младост.

Пазаруват заедно?   hug

# 356
  • София
Вчера видях Нели от Огледала и гаджето й,който не знам как се казва .Мацката е страхотна,много слаба и фина и с ангелско лице.Младъжет беше небрежен и изглежда симпатичен.

Нели и актьорът Сашо (Среброто)

Peace

# 357
Вече няколко пъти в парка ни засичам Венета Райкова с Тишо и бебето им.

# 358
Днес в едно заведение в центъра: Нина Николина и Галя от "Сатен".
Нина Николона е ужасно слаба /според моите критерии/ и честно казано въобще не ми хареса как изглежда.
Галя... нищо особено. Само устни се виждат.

# 359
  • на пистата
Вече няколко пъти в парка ни засичам Венета Райкова с Тишо и бебето им.
с ква количка беше Laughing

Общи условия

Активация на акаунт