Знаете ли кого видях 10

• 37 704
  • 422
  •   1
Отговори
# 375
Йордан Лечков днес направи задръстване на ул. Иван Асен пред офиса на БФС. Паркира си лъскавото возило с немска регистрация и журналистите заприщиха пътя на колите от зор да го снимат  Grinning

# 376
Чудя се дали видях- или не - дамата от "Тройка на разсъмване" по "Ами Буе". newsm78
Тя сега с руса коса ли е? И как се казваше?

# 377
Чудя се дали видях- или не - дамата от "Тройка на разсъмване" по "Ами Буе". newsm78
Жозефо, в твоята кола няма да се качвам. Всеки ден виждаш някого. Ти шофираш ли или се зазяпваш?  Simple Smile

# 378
Жозефо, в твоята кола няма да се качвам. Всеки ден виждаш някого. Ти шофираш ли или се зазяпваш?  Simple Smile
Ааа, ши мъ звиняваш, не съм шофЕр.Ей на, признах си, още не съм се престрашила за курсовете.

# 379
Между другото, Галя я засекох в UCB с бебе в количка. Не знаех, че  е родила newsm78 Иначе излеждаше доста свежа и естествена. Но наистина нищо особено.

Доколкото си спомням миналата година лятото роди.

# 380
Казва се Милена и е с червена коса.

# 381
  • София
Между другото, Галя я засекох в UCB с бебе в количка. Не знаех, че  е родила newsm78 Иначе излеждаше доста свежа и естествена. Но наистина нищо особено.

и аз съм пропуснала този факт, а от кого  Laughing

# 382
  • София

и аз съм пропуснала този факт, а от кого  Laughing
Това можах да открия, инфото е старо, както става ясно.

"Сексапилната танцьорка съвсем скоро очаква да роди първото си дете. Бащата е нейният приятел, с който са заедно от две години. Той е столичен бизнесмен, съсобственик на клуб “Escape”. Тя възнамерява да се омъжи след като роди."

# 383
Хилда Казасян одеве на Dreams- a в Пловдив.

# 384
Иван Гарелов в Средец

# 385
Пламена от Мюзик Айдъл2. Беше в Нов Българси Университет.

# 386
Певецът Крум,снощи в една дискотека в София,на хавайско парти, доста пийнал и "весел", заедно с колежката си Емануела се пръскаха с вода и после Емануела го бутна в басейна

А ЕТО И СНИМКИ ОТ ВЕЧЕРТА СА ПУСНАЛИ.ДОСТА БЪРЗО
http://svetsko.com/?p=1828

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 13:23 от Chanell5

# 387
Иван Костов  вчера на едно кафе в Стрелбище.Беше с две жени, седяха около 10 мин. и си тръгнаха.

# 388
  • Cофия
Симеон Сакскуборготски на мото състезанието тази сутрин в Долна Митрополия, пак там Камелия Касабова и Румен Петков  Peace

# 389
Екатерина Михайлова и други представители от тази партийна сила в Банкя, в парка.
Запознах се лично с нея и разменихме няколко приказки. Много положително съм изненадана от променения и имидж (за външността говоря).

Общи условия

Активация на акаунт