Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 12 000
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Ехаааааааааааа, още едно бебе  newsm44
Честито юначе на мама Беатрикс, да е живо и здраво и много, ама много да ги радва   bouquet
Чакаме подробности колко кг, см, как е минало и как са сега  Peace
Радвам се много за Катето и бебоците, че най-после ще се гушкат днес и ще се кърмят  Hug
Така искам да разбера как са бебенцата на Сафира  Rolling Eyes
Едно момиче, браво за  дрешките и дано повече няма такива инциденти.
Името на темата май ще се окаже вярно и всеки ден ще си имаме по едно бебенце, че и повече  Hug

Какви памперси взехте за родилното и какви кърпички, по колко броя и кой размер, а и на коя фирма?

# 61
  • Плевен
Росито, каза, че сменя кварирата и няма да имат интерент известно време! А Поли писа наскоро! Simple Smile
Точно това щях да напиша и аз  Peace

Честито бебче на Беатрикс! Да е жив и здрав малкия Борис!

Фантазия, и аз съм с обрив, тип гъбичен, но лекарката казва, че лечението е несъвестимо с бременността и после ще трябва да го лекуваме.

Рая, НЕ, ортопедите много го отричат, защото можем да докараме на бебчето луксация. А онзи ден детски ортопед каза, че най голямото престъпление към децата ни е да им разкрачим крачетата с памперс и после да ги стегнем в пелени. Не го правете! И задължително първия месец се ходи на ехограф да се видят тазобедрените ставички!

Наде, ние сме взели един малък пакет на Памперс, № 1.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 16:53 от anyto

# 62
Чудя се,момиченцата повиват ли се още по оня начин с пелени,за да им били прави крачетата после newsm78
Много съдистично ми звучи....

Не, не се повиват вече така, защото точно памперса върши тази работа да държи крачетата така разтворени  Peace

# 63
Фантазия, как си ти? Къде ще раждаш последно и при кой доктор?

Това за слузестата запушалка, както вече казахме при всеки е строго индивидуално. На мен ми падна тая запушалка и след 1 ден започнаха контракциите и родих след 6 дни. Водите ми изтичаха малко по малко... по 2-3 супени лъжици на ден и непосредствено преди раждането изтекоха наведнъж всичките и контракциите ми започнаха направо на 2-3 минути. Добре,че бях в болницата и се обади мъжа ми на лекаря да идва. Че имаше един тъпак на смяна дето ми вика.... ами айде бе ще изтърпиш до сутринта като дойде лекаря, ще ти сложим магнезий (пък аз си бях с магнези,ама той не помогна много много за задържане). И една акушерка му се развика,че последния път,в който е решил да направи същото някаква жена започнала да ражда в асансьора. И аз супер лошо го изгледах тоя (няма да му казвам името).... и мъжа ми звънна на доктор Танев и той веднага дойде   bouquet
Та...някой жени нямат такава запушалка,ами направо им изтичат водите.

Райче,виж във фейсбука каква снимка съм сложила на Моника,като намига,хахахахах Simple Smile

# 64
Честито на  Beatriks. Да са живи и здрави и много щастливи.  

Poly_Poly писа тези дни, а DeniDeniDeni днес беше във форума но не писа.  

sharky81 браво и на теб, че се появи. Нещо и ти не си от най - активните. Пиши как си.  

# 65
ЧЕСТИТО НА BEARTIKS да й е живо и здраво синчето!

Франческа, мерси за темата.

Едно момиче радвам се много за дрехите, дано си останат такива.

Само да кажа, утре ще ходя до магазина със столчетата, днес от обикаляне не ми стигнаха силите.

Но пък вече имаме уговорка с педиатърката Simple Smile и съм много доволна. Изглежда страхотна жена, и е много горещо препоръчана.

# 66
Честито момченце на мама Беатрикс!

И аз днес не можах да се наспя като хората. Каката спа много малко следобяд, та затова.

Катеринка сигурно много се вълнува. Никога няма да забравя усещането, когато ми дадоха да кърмя беба за първи път. Доближих я до гърдите си и тя веднага се ориентира в ситуацията. Плачът спря, тя притвори блажено очи и засука. А звуците на задоволство, които издаваше, и те са незабравими. Какво нещо е инстинктът и как бебетата знаят какво трябва да правят.

Фантазия, моя термометър ми казаха, че мога да го слагам и на вратлето.

Памперси - и аз съм взела на Памперс от 3-5кг., мокрите кърпички и те са на същата марка.

# 67
И ние искаме да видим как Моника намига Simple Smile

ЧЕСТИТО БЕАТРИКС!

# 68
Аз си взех памперси на Паперс,1 размер,кърпички не помня,сега са ми в чантата и не ми се рови.
Хич не съм наясно кои памперси са хубави.Забелязах също,че няма избор по магазините на памперси 1 размер.Някоя майка да препоръча. Взех опаковка от 42 бр (мисля),но отделих за болницата 30бр.

А как да съм сигурна че на моето бебе слагат неговите си памперси,а не някой боклуци?Нали ти го носят повито...?

# 69
Някой знае ли от къде да си взема компресите на Нук за кърмене.Питах на 100 места-няма Tired

# 70
И тия по тв-то какво ме дразнят.... DUREX PLAY O!!!  #2gunfire

# 71
Не знам никакви подробности за бебчо Борис. Те са в Плевен и сигурно скоро ще науча повече.

SOmebody от време на време влизах, но не сам писала наистина отдавна.... Blush Благодаря ти! чувствам се отлично за сега. Като гледам как се раждат малките бебоци един по един ми е много гот - и ние почваме да се гласим и да чакаме...не съм си гласила чантата за родилното ощеее Laughing
Отдала съм се на разходки в парковете с мами и бебенца...а и с нашия татко си излизаме доста.
В търново става много горещо - ей го и днес е сигурно 30 градуса

# 72
Някой знае ли от къде да си взема компресите на Нук за кърмене.Питах на 100 места-няма Tired

Аз утре ще ходя до фирмения им магазин да си използвам ваучера и ще проверя дали ги има. Драсни ми мобилния ти на лични ако искаш, че в петък само ти си записа моя телефон, а аз забравих да запиша твоя, и ще ти звънна.

# 73
Аз използвам На Памперс 2-5 кг. и кърпичките на памперс сенситив. ...

Ами като родиш и ти взимат памперси ...на мен лично ми върнаха кърпичките и останалите памперси Simple Smile Беше си с моя памперс Simple Smile Надписват ги Simple Smile

П.П. - Закачих снимка на Моника и Мама Миша Simple Smile Извинете за вида ми... просто съм супер изморена Simple Smile

# 74
Мръдне човек за малко и хоп бебче Grinning
Честит син на Беатрикс!
Едно момиче, все пак не си успяла да съсипеш дрешките Hug
Аз се прибрах от една изтощителна разходка с дъщерята и съм гроги. Краката ми са тип слонски и ходя с едни джапанки, нищо друго не ми става... естетика Simple Smile
Памперси още не съм купувала, но се успокоявам, че и в болницата продават... Още не съм се ориентирала за марка, но бебокът, живот и здраве, ще си избере.
sharky81 ,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт