Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 12 009
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
mgamisheva, за фирмен магазин на Нук ли става въпрос - ако е за него, моля те, кажи къде е Hug

# 76
На лекциите на 9 месеца от този магазин водят презентациите, так аче предполагам, че им е фирмен, пък и така разбрах аз

Фирмата е Беболино ООД /предполагам, че и магазина се казва так, още не съм стигнала до него/
София, ул. Дечко Йорданов 36
тел: 855 07 06
0898 694 696
0887611121

Утре ще имам пълна информация Simple Smile

# 77
Чудесно, благодаря ти Heart Eyes

# 78
Мишел, страхотни сте и двете! Не се извинявай за външния ти вид! Много си си добре! А Моника е приказна! 

# 79
Мерси,единствена Simple Smile

# 80
  • Пловдив
Честит син на Беатрикс. Да расте здраво и усмихнато дете.
Найстина заглавието на темата ни е много подходящо.
Мichelle_varna изглеждаш страхотно, а малката е голяма кукла.

# 81
Честит син на мама Беатрикс Heart Eyes

Здравейте Heart Eyes
Тук съм, но не пиша много, защото все нещо ме боли, а и отделно вче се изморявам от това да отида до кухнята и да си направя нещо за ядене ooooh! Отделно вчера много ме болеше корема, през нощта пък вдигнах кръвно 150-100 ooooh! , но да не се оплаквам, че съвсем се превърнахме в бабешки клуб. ooooh!

Somebody, прочетох че пишеш че ти изтръпват пръстите на ръцете, при мен се появи сега като влезнах в 9 месец, нормално е за бременността.

Франческа, дано по-бързо отмине варицелата Praynig

edno_momiche, браво за дрешките Hug

Мишел, супер изглеждаш, Моника е много, много сладко и красиво бебенце.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 18:00 от PoLy_PoLy

# 82
Леле сладурани Simple SmileМони и Мишел Simple Smile

Чух се с Мил.Много се кефи. Обяснява всичко все едно е много лесно да родиш Simple Smile Вече се разхожда най-спокойно.Бебка е в кувиозче ама за малко, да стане 2 килца.Тръгнала коластра.
Повечето ми приятелки бяха тръгнали за нормално раждане, но родиха секцио.

# 83
Polito, за термометъра ще попитам наистина педито-добре ми звучи да се мери на вратлето.
Мишел, аз не съм се уговаряла с лекар и така както е тръгнало няма да се уговарям - много ми е скъпа тая услуга. Мисля да отида в Окръжна да раждам. Вече съм станала доста трудно подвижна, много по-бързо се измарям. Разходките ми са от порядъка на 5-10мин и ме влече да поседна  Laughing Имам и известни болки като вървя по-бързо, док ми каза като ме боли да пия но-шпа и че е нормално вече да ме понаболява...също ми е трудно въртенето вечер, но какво да се прави-много от нас сме така Simple Smile
Michel, снимката с намигащата беба...  newsm10 Страхотна е Simple Smile

# 84
Колко струва уговорката с лекар за раждане във Варна? Стана ми интересно, защото преди време сестра ми роди без уговорка в Окръжна и никой не й е искал пари! А аз ще съм Майчин Дом, но ми е интересно, защото доколкото знам в АГ е някъде към 600 лева, а за Окръжна нямам инфо!

# 85
Честито на Беатрикс!Да и е живо и здраво момченцето!!!

Мишел много сте сладки с малката Simple Smile

За изтръпването на ръцете и аз съм така, но няма начин..

Днес бях на ЖК и лекарката ме ядоса..хем знае, че неискам да раждам в Бургас...започна да ме убеждава колко хубаво било в нашата болница, как се грижели за майките..и т.н. как в малките частни клиники не било на ниво здравеопазването и ей такива на..не мисля, че начина да убедиш някой в твоята гледна точка е да плюеш другите..И накрая като си тръгнах усетих, че забравих да питам за обменната карта, на вас дадоха ли ви ги вече?Иначе имам направление за раждане..но май и тази карта е необходима..не че ще ме върнат без нея Simple Smile

Моя колежка роди миналия вторник дългоочакваното си детенце (имаше доста проблеми преди това - няколко години лечение).Да им е живо и здраво и да расте силен и здрав мъж:)Много се радвам за нея Simple Smile

# 86
Честит малък мъж на мама БЕАТРИКС!  newsm44 smile3525  ylinfant

Явно така ще е оттук нататък, няма да има ден без бебчета  newsm10   Утре нали чакаме и мама Минди да роди своето бебче...

И аз не можах да спя. Тъкмо заспах и ония от съседната къща се разбръмчаха. Ако имах автомат, да съм ги опукала вече  #Sniper  После пък, като станах, малкият нещо се раздвижи и толкова ниско беше слезнал, че имах чувството, че всеки момент ще се покаже отдолу  smile3506  Вече се понамести де и се чувствам добре. Но понякога наистина го усещам адски ниско и дори се учудих, че вчера доки ми каза, че нямам разкритие. Аз се бях подготвила да ми съобщи за поне 2-3 см.

Ние след малко отиваме на гости. Любопитно ми е, като се върнем, дали ще имаме още новини  newsm12

# 87
  • Варна
Честито на всички майчета! Да са живи и здрави и те и бебоците им Hug
Аз съм толкова объркана. Ходих днес на консултация, гледаха ме и на видеозон, бебчо е с главично предлежание, но няма и намерение да се смъква надолу, никакво разкритие. Плацентата ми била толкова свежа, сякаш ще стои вътре още толкова. Докторът, с когото имам уговорка ми отказа планово секцио, нека да опитаме нормално. Нека, ама аз съм на 39 години и с огромна коремна операция преди година.
Това както и да е, уговорихме се да се видим след 01.06, а пък нашия татко го викат да се качва на кораба на 29.05. И това ако не е гавра на съдбата. Почти година си седи в къщи, а сега ще хукне точно преди да родя и ще си дойде след 7 месеца. Аз заради него тръгнах да раждам дете на тези години, пък той... Парите са гадно нещо! Close
Между другото докторката каза, че няколко дни преди раждането се получават видими изменения по лицето- носът и устната се надували. Не бях го чувала, но... наблюдавайте се.
А на плажа е страхотно. И въобще не ми пукаше как изглеждам. Е, от благоприличие бях с цял бански. И знаете ли кое беше най- големия кеф? Да си изкопая една яма за тумбака и да лежа по корем:-)

# 88
Мишел, супер сте с Моника! Heart Eyes
Радвам се, че Милена е добре. Надявам се, че бебка ще качи бързо.
за памперсите- аз съм взела 1 пакет new born на pamers т.е. от 2-5 кг. И съм взела още на CAN BEBE 3-6 кг. 2 пакета;
Вече пети час подред имам контракции точно на 40 мин.. Пу-пу, дано не са родилни само.

# 89
Оф, сега пък имам нов страх - да не пренося  Crazy

maryana, надявам се притесненията ти да са напразни и малкото бебче да се роди, докато баща му е още тук  Praynig

Франчи, пепел ти на устата!

Общи условия

Активация на акаунт