Ден не минава без ЮНЧЕ да се появява! Тема№65

• 12 015
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен

за повиването - абсолутно вредно за бебето, за да не се полу4и луксация - ве4е доста моми4ета са казали това. Но - в книжките, които 4ета, пи6е, 4е бебето оби4а да е закътанко, да е увито като па6кул4е, особено ако има колики, за6тото така се 4увства като в утробата. Но това не озна4ава, 4е кра4етата се стягат, а 4е се увива хубаво в одеялце...Затова и слинга е толкова хвален, за6тото пак бебето се 4увства закътано и за6титено... Това е разбира се от книжките - мамите трябва да кажат от опит дали наистина е така.

Аз пък свободна минута нямам пак. Добре 4е е телефона, та ви 4ета и се информирам как вървят събитията Simple Smile Утре съм на преглед да видим как расте  Стефан. На ехограф няма да ме гледат разбира се, ама ве4е не се впе4атлявам.

Айде приятна ве4ер от мен

# 106
Честито и от мен на Беатрикс! Да е здраво и щастливо момчето, а на мама бързо възстановяване Hug

Минди, желая ти най-спокойната нощ. Знай, че утре ще е най-съдбовния ден в твоя живот. Всичко ще е наред Hug

Франчи, как са контракцийте?

# 107
Утре цял ден съм на прегледи и консултации.-анестезиолог,дока ми,кардиолог,тонове,алергии.Това е готовност за секциото.

Много се радвам че устисках да си раждам в моята клиника newsm44
Където ще се чувствам спокойна.

Тази вечер таткото за мина за Турция и съседа над нас-Иван от Биг Брадър ми е оставил телефона ако случайно взема да раждам,че знае ли човек.

# 108
           Как пък всички мъже, точно в 9-тия месец взеха да пътуват! Мен от днес ме държи още, моя цяла седмица няма да го има, все ще е в странство, ей сега си дойде от командировка , утре в 5 сутринта  пак заминава и аз пак ще се чудя при кой да ходя да спя или да викам някой при мен за през ноща! Бясна съм на неговите шефове, хем знаят, че има бременна жена, хем него изпращат #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire Досега се разправяхме, скапа ми все настроениетоо- знам, че не е виновен, ама ме е яд на него ,че е много мекушав и добър и не може да си отстоява позициите, все едно аз съм мъжа в това семейство!! ooooh!К азах му, че ако тръгна да раждам, ще звъня на едни приятели, но не  и на него, да му е за урок!! Crossing Arms

И някакво ми е много тъпо, четох и при юлските и при майските мами  всички бягат ,като дявол от тамян от зодия близнаци, никой не иска детето им да е близнаци/кой ще стиска, кой ще ражда преждевременно/, защо пък чак такава неневист към тази зодия незнам,  лекинко ми стана тъпо, как може толкова хора да не я харесват тази зодия/ в началото на бременността си  и аз бях предубедена, ако трябва да съм искрена/!! това все пак ще ти  е детенце, има ли значение каква ще му е зодията??!! Sad

...........оффф сори за офтопика oops

Айде и от мен едни стиснати палци за МИНДИ!! fingerscrossed

А да ви светна каква екстра има изобретена, досега не бях виждала такава в Бейби мола продават уред, с който можеш сама да си слушаш сърчицето на бебето т.е тоновете, докато си бременна, ако не бях в края сигурно щях да си купя такъв, мисля ,че е доста полезно нещо!! Simple Smile

За памперси, аз съм се спряла на Либеро!! Simple Smile

Франчи, дръж се, с теб трябва горе, долу по едно  и също време да се обебим според моите сметки! Не се давай още!! Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 00:40 от somebody

# 109
Здравейте и от мен
Честито на Беатрикс,да и е живо и здраво момченцето    bouquet

И аз имам тази болка в срамната кост и вече започва да става все по силна,особено нощем като се завъртам,
ще помоля ако някои знае от какво е да сподели,че аз забравих да питам лекаря си
Като бях на консултация предния път на 11 ми каза че бебчо е 2300 да очаквам голямо бебе,

Стискам палци на Минди всичко да мине добре утре Praynig

# 110
Честит сладур на Беатрикс да и е жив и здрав и много да я радва!Минди успех и леко раждане и от мен  fingerscrossed!

# 111
  • В Европа!!!
Ооох,аз съм от тези които няма да спят тази нощ  ooooh!.Започна да ми се повдига и пов...... както бях в началото на бременността и не мога да легна че през две минути съм във WC  Sad.
Дааа много неприятно с тези наши пътуващи мъже  Crossing Arms.И моя се върна от Гърция вчера и днес замина за Турция  #Cussing out #2gunfire #2gunfire :.В края на месеца и до Китай трябва да ходи,дано поне за изписването да е тука  Praynig че то тогава ще е един смях  Joy.
Fresh_
За болката долу в срамната кост-това е от разшерението на таза което вече е започнало-аз даже вече като се изправя на крака и не мога да направя първата крачка(да се смееш ли,да плачеш ли)  Rolling Eyes.
Да ви попитам-от вчера ми се подуха страшно много дланите и пръстите на ръцете,направо станаха като тройка кебапчета и сега гледам са си същите  newsm78 да знаете какво е?И краката ми оттекли доста  newsm78.
Пожелавам и аз едно безпроблемно раждане на  МИНДИ.

# 112

Да ви попитам-от вчера ми се подуха страшно много дланите и пръстите на ръцете,направо станаха като тройка кебапчета и сега гледам са си същите  newsm78 да знаете какво е?И краката ми оттекли доста  newsm78.
Пожелавам и аз едно безпроблемно раждане на  МИНДИ.
Обади се веднага на доктора ти, да ти направи изследване за прееклампсия( ак оизведнъж ти се подуят може това да е при4ината)  Не го пренебрегвай.  Praynig

А да ви светна каква екстра има изобретена, досега не бях виждала такава в Бейби мола продават уред, с който можеш сама да си слушаш сърчицето на бебето т.е тоновете, докато си бременна, ако не бях в края сигурно щях да си купя такъв, мисля ,че е доста полезно нещо!! Simple Smile
 За памперси, аз съм се спряла на Либеро!! Simple Smile

Това е най-големият боклук, който някога съм виждала и съм се опитвала да ползвам, толко са нескопосани, 4е направо е ужас, полу4их подарък от майка ми такъв още в на4алото( 10 гс) и не 4ухме нищо, когато се допитах до други мнения в тукашен форум намерих само отрицателни такива за този продукт(и), не си давайте парите не работят, има достъпни медицински портативнио, но те са от по $200-$ 300 и нагоре.

# 113
         Добро утро с мен Somebody, точно в 6 сутринта! Wink Хора, събуждайте сеее, времето  е само за разходки за бременни  в момента!! smile3524

Гледам тази сутрин има и други хора, които не спят Wink! Аз си изпратих приятеля и сега ще си кукувам пак цял ден и цяла нощ!! Sad

Моята беба, вчера да я похваля, беше учудващо активна особено преди да заспя, скоро не се беше така бунтувала, явно ме усещаше,че ме и нервно- обаче пък на мен ми  е много готино,като рита и като се дупи- ей голям кеф значи да и галя дупето, много е готино усещането, вече толкова ясно си се усеща, че и е дупето, представям си какво ще е, като се роди, щом почнах да се улавям на моменти, че се и говоря на мамо, ама то изкукваш, като си сам кажи речи по цял ден Crazy  Blush

За разширението на таза, аз бая съм се разширила, но не съм усетила, нещо да ме е боляло, а имайте предвид, че доста съм се разширила от таз 87см, в момента ми е 105 Mr. Green, то вярно, че е от многото сложени килограми, но си мисля, че и самия ми кокъл се  е разширил, дано по-бързо да ми се прибере след раждането!!! Praynig

Лек, приятен и прохладен ден или сутрин! Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 06:22 от somebody

# 114
  • София
Ох, изобщо не съм спала, ужас някакъв. Заспала съм към 3 някъде, в 5 се събудих от будилника на Жоро и пак се мъча да заспя, но уви. А и като знам, че дори и да заспя, след малко ще започнат да ми се обаждат , за да ме питат, дали не съм родила вече  ooooh! и направо ми се реве...

Вчера ходихме до Вис Виталис и останах очарована. Много красиви бяха дрешките, очите ми изтекоха по тях. Цените не ми се сториха много завишени, да не кажа хич дори. Купихме комплект обиколници с олекотена завивка. Сега ги пера на 30градуса. Дано да не им стане нещо, че никъде нямаше написано на колко се перат  Twisted Evil

# 115
Viper  мисля, че 30 градуса е подходяща температура/ аз нашите чаршафи и кърпи ги пускам на 45/,  за съжаление аз ,ще пера и чаршафите на ръка/не аз де Wink/, никой не ми дава да пера първия месец дрешки в пералнята!

Да ви пейстна един виц, който прочетох, супер готин е и е точно за нас:

Говорят си двама приятели  за позите по време на бременност и този, който бил минал вече по този път съветва другия:
- От първия до третия месец позата няма значения, която искаш. От третия до шестия месец - само кучешката, а то седмия месец до края само вълчата.
Неопитния се зачудил и питал, каква е тая вълча поза, а другия му отговорил:
- Седиш пред дупката и виеш
   Joy

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 06:39 от somebody

# 116
Ха дубрутру и от мен. Кукнала съм от 6.00ч. но досега се въртях с надеждата да заспя.Уви, нищо не стана.
somebody, вица е страшен и много подходящ за нас Joy
viper, това с постоянното звънене по телефона е много изнервящо. На мен като звънят и ако случайно не си чуя GSM-а или просто не ми се говори и не го вдигна - лелееее започва се звънене на Пламен. И първия въпрос е: Лилия да не е родила? Close Много се дразня,защото си мисля, че като му дойде времето момента на изненадата ще е нулев Whistling

Хубав ден на всички днес. Аз съм на ЖК от 9.00ч.

# 117
Добро утро мами,
Исках да ви се похваля, днес Христо завърши един по4ти двумесе4ен проект( то не по други при4ини, а от ти4ане по д-то ми, но днес беше финала и съм постнала снимката в детските стаи. Моля кажете как ви се струва( аз много се гордея, но Христо искаше да 4уе и вашето мнение) Peace

# 118
Добро утро и от мен!

Somebody, ама и ти яко висиъ6 по другите форуми  Mr. Green Аз като се събудя през но6та, и не мога да заспя, си 4ета форум4ето на телефона, за да не пускам лампа и да не будя Са6о! А вица го 4етох в друга тема, та затова те подозирам Simple Smile

Аз да ви кажа - май няма да изкарам до Юни. През но6та ми изтекоха малко води...Ама нямах болки и легнах и си заспах като пи4...Сега ставам, и 6те се обаждам в болницата, да видим какво 6те кажат. Май запо4ва леко да ме боли, ама де да знам...А ако ви кажа как е вкъ5ти - имаме майстори,които оправят тавана. В4ера изпрах бебе6ките дре6ки, но ни6то не съм гладила, и вси4ко е по пликове, багажа ми за болницата не е опакован въоб6те! И така...Ама съм спокойна. Интересното е 4е сънувах такива сме6ни не6та, като си легнах пак Simple Smile - първо сънувах, 4е правя секс с мъжа ми - то доста 4есто сънувам такива не6та де, ама сме6ното бе6е 4е бях женена за друг (не знам за кого) и със Са6о имахме извънбра4на връзка!  Crazy И аз тръгвах да си ходя, ама неможех да го оставя - толкова ненаситна бях! После сънувах 4е раждам - не ме боле6е хи4, и родих много бързо, но не бе6е моето бебе!!!!! И им се карах на лекарите, 4е трябва пак да родя, за да си родя моето бебе! абе 6антава работа! А да, сънувах и прегледа в болницата, и ми казаха 4е беб4о се е изместил и не мога да родя нормално...Дано не е така!!! Ама май съм се стреснала  Laughing

А пък така ми се иска да не е днес, 4е да можем да си оправим къ6тата, и днес ни е последния път от курса по ридтелстване...Ама какво е ре6ил беб4о...Стискайте палци, 4е нали съм ре6ила да е без упойка, да издържа! А ако не е днес, 6те ви пи6а пак  Grinning Язък 4е си писах сно6ти дома6ното по 6ведски!

Приятен ден!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 07:19 от snowwhite

# 119
...

Упс направих някаква гре6ка

Общи условия

Активация на акаунт