винаги ли миете след ......

• 4 460
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Рядко мия. А вече и почти не мажа с крем.

# 61
  • от Луната
Мия, когато се е наакала, но когато нямам тази възможност я бърша с мокри кърпи. КОгато само е пишкала-мокри кърпи. Всяка вечер я мия преди лягане. Мажа с крем само ако има зачервено. Плзвам Бочко, македонска мас, Дефламол. Като беше толкова мъничка слагах пудра при всяка смяна на памперса и не сме имали проблеми. Посичала се е 2 пъти единия път при мен, а другия при бабаи, защото се е изакала точно преди да заспи на обяд и не сме я усетили Embarassed. От тогава редовно я проверявам.

# 62
  • На бял кон в Pierrefonds
Мия при ВСЯКА смяна на памперса. Като се роди така яко се беше подсякла, че плачех със сълзи, като гледах колко ужасно е зачервено.

Ако няма възможност да измия под течаща вода импирам само кърпичките с вода и с тях забърсвам. После при първа възможност - на чешмата.

Иначе само судокрем мажа и не съм имала проблеми от тогава. В началото, като се подсече ползвах нистатин против гъбички и хидрокортизон.

# 63
Винаги миех след като е акала,дори и сега го правя,когато сме си вкъщи.

# 64
мий ако е наакано дупето,но само с водичка

# 65
Благодаря ви момичета, и аз започнах да я мия при всяко акане, но само през нощта забърсвам с памук напоен във вода,дано скоро се оправим,че ми е много жал за горката Cry

# 66
Миех дупета - с вода и сапун - при всяка смяна на памперса, независимо дали бебето ми е акало или не. Абсолютно задължително! Около мен има много лекари, от които съм се наслушала на ужасяващи разкази за случаи, в които майките предимно използват мокри кърпи.
Мия и себе си - винаги, когато имам възможност.

# 67
Първо избърсвах с мокри кърпички, а после измивах с вода. Не миех винаги, когато сменях памперса. Ползвала съм различни кремове, но нямаше особен ефект от тях. Когато се подсичаше, промивах с отвара от лайка, слагах пудра. Много е важно, преди да се нанесе кремчето против подсичане, кожата да бъде идеално подсушена, а кремчето трябва да бъде хубаво попило в кожата.

# 68
Дъщеря ми скоро преди 2 месеца се беше подсякла зверски.Започнах да я мия при всяка смяна на памперса,независимо дали е акала или не,мажех я с Павлодерм(за мен това е най-добрия крем).Оправи се много бързо Peace

# 69
                                И при моята беба се полу4иха същите рани4ки миналата седмица.Спрях мокрите кърпи4ки и на всяка смяна
                                я измивам с паму4ен тампон напоен с вода.И доки ни даде крем с клотримазол,след всяка смяна за около 10 дена.
                                Ве4е ги няма,но продължавам като сме в къщи главно с тампон с водa да я из4иствам от остатъците на крема.
                                Крема се казва Canesten.

# 70
Винаги след като се е наакала я миех. А ако нямах възможност с мокри кърпички. Но може и то памперса да са пъпчиците. Пробвай с други

# 71
Мия и дупето задължително.Момиче е и ме е страх от инфекции PraynigПишкала,ачила няма значение-след всяка смяна на пампата я мия.
А и сега сменихме от Памперс на Пуфис и се подсече за първи път от раждането и.
Мажа с Бочко ако има пъпчици

# 72
ооо ужас и ние имахме такива проблеми,явно от памперсите и сме мн чувствителни.Бяхме се изринали целите.Аз съм ползвала на памперс и наа канбебе пелени последно,но сега минахме на Хъджис.Мажехме се с mustella,мн е добър крема непомня за какво се водеше,но бая време мина докато се изчистим напълно,поне месец и нещо Sad

# 73
да и ние се миехме на вс смяна на памперса,но сега вече не сутрин и вечер само

# 74
  • BG
Искам да ви питам, от няколко дни са ни се появили малки пъпчици на дупето или по скоро като ранички,чудя се дали това е подсичане? Педито каза,че са гъбички и ни даде клотримазол,но не ни минават,сега ми каза да мажа с Дефламол и да кисна в смрадлика,също след всяко акане да я мия,а не да използвам кърпички.
Според вас дали трябва да сменя памперсите, сега сме на Памперс. И също вие винаги ли миете дупето?
Кажете също някой хубав крем за подсичане,ние ползваме на Клоран и Мустела.
Благодаря ви!

Използвам Либеро и Хъджис и съм доволна. А крем за подсичане използвам най-обикновен Бочко и от него нямам оплаквания.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт