ЮЛИ 2007

• 8 980
  • 309
  •   1
Отговори
# 15
Онзи ден и купих шепа череши по 16 лв и тя не ги лизна.

# 16
От мързел ме осени поетична мисъл за нова тема
" Юлска мама и дете си мечтаят за море"

# 17
  • София
Mдааа, мечтаят, мечтаят... 

И аз в групата на мързеливите, макар че още не съм на работа, ама кухнята ме чака в пълен хаос...

Мая, бравооо!

Велина, супер за  No doubt!

Кая спи по боди с къс ръкав и лека завивка. Обаче ние сме само с чаршафи вече и снощи ни беше топло, не знам какво ще правим лятото.

И аз ще си купя автоматик, когато си купувам кола. Иначе в София ме пиши изгубена…

Всеки ден транспорт до детската градина мен много ме притеснява, рисково е в това движение.

Иве, а утре ще дойде ли момичето, какво каза?

# 18
  • София
Галена каза че довечера ще ми се обади да ми каже.Вторин ден баща ми идва за сутрешните разходки много ми е жал за него че той и на работа и рано става и тея не го слушат

# 19
Привет! Ох, на мен от няколко дни все ми е лошо. Незнам какво ми става. Пак влязох в някаква серия с ежедневно главоболие. Не мога да си обърна внимание на детето. Изобщо не се чувствам пълноценна Tired
Аз от сега мисля градината. Иска ми се да е частна. Удобно ми е да е в близост с Витоша и определено предпочитам.
Иве, много добре те разбирам относно гледачката. Аз също мразя врътни и най- малкото нещо е в състояние да ме накара да изгубя доверие в някого. Просто обичам, когато аз съм точна в отношенията си с хората да ми се отвръща със същото. Дано момичето е искрено и наистина не се е чувствала добре.
Марти, дано Никола се отърве с киханията.
Мая, много се радвам за теб Hug

# 20
  • sf
запис набързо,че имам работа, а и компа беше на ремонт, та ми няма половината програми и трябва пак да ги тегля.

# 21
Бубе, тестче?  Heart Eyes

Аз пък не харесвам автоматик - два пъти съм карала. Вторият път наскоро, карах колата на една приятелка, която ме убеждаваше, че по-върховно нещо няма...еми през цялото време ми беше едно странно, не знаех къде да си сложа ръката...Били, честото возило, много харесвам Тойота  Peace

На Никола не му е текал носа от няколко часа. Давам по една чаена лъжичка едно хомеопатично, така три пъти, неудобното на тези хомеопатични е, че трябва да го дебна да не е ял и пил нищо, а това е много трудно. Аз се хохвалих за черешите, защото ми се видяха евтини - миналата седмица по 70 лв били. Иначе Никола не ги хареса

Никола все още спи с пижама с дълъг крачол/ръкав. Спи все още отвит (почти през цялото време, аз го дебна да го завивам), защото не търпи да е покрит...

# 22
  • sf
Марти, да знаеш случайно какво ще строят на Ситняково? Нали живееш там наблизо, гледам,че са стеснили платното яко и нещо копат. Създават ми сърцебиене,че всеки ден минавам поне по 2 пъти оттам  hahaha

# 23
Ех, Марти, де така да беше. Ти с Никола ли спиш?
Дели през нощта е с боди с дълъг ръкав и отгоре с чаршаф. От няколко дни спим на отворен прозорец.

# 24
  • sf
Ние зимата спяхме на отворен прозорец. сега всичко е отворено, и дограмата на терсата и вратите и направо не знам баж в летните жеги как ще оцелеем. Децата спят с къси пижами, Виктор спи все отвот,но не се и опитвам да го завивам, само да му метна одеялото и почва да се върти.

# 25
  • USA
Ели, не съм снимала вчера. Не мислех, че ще ме пуснат, но врътнах един номер отработен на София филм феста и успях да вляза.  Mr. Green  Ето тук може да се види малко http://ellen.warnerbros.com/ (Video of the day).

еми през цялото време ми беше едно странно, не знаех къде да си сложа ръката...
Е как не знаеш - на волана, или си оправяш прическата, или кафе пиеш, много са възможностите  Mr. Green. Тук само душ дето не си взимат в колата. Моята приятелка например помпаше в колата.  Joy

# 26
И Ники спи отвит, не го завивам изобщо. С долнище на пижама и тениска с къс ръкав.

# 27
Това го видях в "нашите деца" http://www.book.store.bg/c/p-p/m-345/id-28182/razvivaj-pravilno- … -deteto-kak-.html Изглежда интересно.

# 28
Добро утро  Hug
Аз да се похваля - за първи път от 2 години спах спокойно и цяла нощ. Малчо спи спокойно от няколко нощи вече, но последните аз пък не можех да спя  Confused Сега се чувствам прекрасно  Mr. Green
И Велина ме зарадва, че е пратила играчките... кеф    bouquet Отивам да сглобявам детското шкафче за обувки.
Хубав ден на всички    Hug

# 29
Добро утро!
Майче, като те слушам всичко звучи супер хубаво с детската градина. Сигурна съм, че ще стане прекрасна. Ние с Дели със сигурност ще се възползваме от услугите ви, макар и на първо време само почасово Peace
Браво и за това, че вече спиш по цели нощи. И на мен не ми се е случвало от две години. Тази нощ Дели се събуди обаче само веднъж  Laughing
Днес времето отново е топличко. Дели стана в 6.30. Ще свърша едно, две неща и се отправям към парка.
Довечера съм на театър с приятелки. Мъжът ми ще го приспива.

Общи условия

Активация на акаунт